На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 92 793
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
На главната в Mado може да ползвате тоалетна.

# 586
  • там където има винаги вятър
Скрит текст:
Изхода от покрития пазар:

На ляво са магазините за пердета и булчински рокли, чак до рибите
А в дясно  на няколко метра, тоалетната.

# 587
  • През девет планини в десета...
Много ви благодаря момичета 🌺, изключително полезна информация за WC-тата. Ще си направя скрийншот на вашите упътвания, че нали интернета ще го изключа. Може би на първа страница при останалата информация ще е добре да има и за тоалетните 😊

# 588
На главната в Mado може да ползвате тоалетна.

5 лири искаха предния път за външни лица.
Ако седнеш да консумираш, няма такса разбира се.
Бяха заключени тоалетните и идваше сервитьор да отваря с ключа.
Това разбира се може да е било инцидентно само в този ден. Не знам дали е практика в това заведение.

# 589
  • Далечният изток
Аз съм ходила без такса и без да съм била клиент, беше преди около 2 години, сега може да е различно.

# 590
Някой ползвал ли е инжекция за колянна става за възстановяване на ставния хрущял и каква от Турция и мнение за нея . Благодаря предварително!

# 591
  • Пловдив
Здравейте в неделя никога не сме ходили в Одрин, нещо затворено освен аптеките? - като има 3 дежурни това знам. Или всичко друго си работи?

# 592
  • Русе
Здравейте в неделя никога не сме ходили в Одрин, нещо затворено освен аптеките? - като има 3 дежурни това знам. Или всичко друго си работи?
Всичко работи.

# 593
Къде в центъра на Одрин, може да се купят къпана баница или бюрек? Приблизителна цена,ако някой е купувал наскоро! Благодаря!

# 594
  • Варна
Някой ползвал ли е инжекция за колянна става за възстановяване на ставния хрущял и каква от Турция и мнение за нея . Благодаря предварително!
Попитайте и в темата за Истанбул.
Може някой да се включи.

# 595
Къде в центъра на Одрин, може да се купят къпана баница или бюрек? Приблизителна цена,ако някой е купувал наскоро! Благодаря!
До хотел Султан продаваха.Скоро не сме ходили и цена не мога да кажа.

# 596
Каква е тази инжекция може ли снимка .?

# 597
Каква е тази инжекция може ли снимка .?

# 598
Със сигурност се е коментирала ставна инжекция в старите теми, но, като не ме интересува нещо, чета по диагонал. Дано се включи някой, който е взимал/слагал.

# 599
Момичета, относно тоалетни в Одрин: на паркинга до петъчния пазар има една, в големия магазин Ендер на последния етаж има, в Мадо също. В бившата Кипа има. И в някое заведение да попитате няма да ви върнат.

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 00:24 от zlatunka80

Общи условия

Активация на акаунт