На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 221
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Подобна е спалнята на детето, само дето е в сивкав нюанс, но тя лягаше по леглата и избра нейното си. Мога да снимам, но в събота, че се местим и е ад..бе не е за снимки 😬. Понеже купихме повече матраци, мога да ги снимам в опаковката, тъй както обзавеждахме 3 апартамента и всичко е пръснато навсякъде. На единия спим и в момента, не знам как се казва, но имаме един чисто нов, та мога да снимам опаковката. Факт е, че в магазина те карат да лягаш по всички матраци и да си намериш твоя собствен. Питаха ме колко човека ще спим, какви килограма са, за да предложи адекватно решение. Дотук сме много доволни от ползваните неща. До седмица трябва да се нанеса в основния апартамент и всичко е от Турция. Мога да сложа снимки и вие сами да си прецените дали си заслужава или не. Не казвам, че ми е било лесно, почти 6 месеца обикалях и гледах преди да поръчам и да платя. Затова плащах на всяко ходене и да съм спокойна, че всичко ще дойде, иначе горя с пари. Най скъпият пазар ни е бил 11 000 лева, спрямо София спестих над 6000. За вас лъжа, за мен истина.

Аз вече я поръчах, но когато е удобно може да снимате матрака да видя дали ще е същият. На мен не ми зададоха въпроси за килограмите, може утре аз да поразпитам, но пък и аз им казах, че искам най-твърдият. Като цяло комуникацията с Гугъл транслейта не беше лесна, не знам дали вие сте уцелили българско говорящи.

# 256
Хотел в Одрин дали някой може да препоръча. В Центъра, за разходки, шопинг, някои ресторанти, такива. И  паркинг да има Grinning
ND сюит

Чудесен хотел, но с уточнението, че не е в центъра.
Намира се срещу Марги.
О,да
Не съм видяла ,че търсят в центъра

# 257
  • София
В магазина имаше жена която говореше перфектно български и нямах проблем с комуникацията. А и собственика говореше английски на прилично ниво.
В събота ще снимам матрака и самата спалня. Само моля разрешете си получаването на съобщения, че сте ги забранили.

# 258
И моята спалня е още в пакета.Матракът също.Ако някой прояви интерес мога да пусна снимки след някой ден.В момента се мъчим с гардероба😆

# 259
  • София
Който прати снимки, предварително благодаря. Да видим и преценим.. И аз ще взема да поръчвам..

# 260
Ако може снимките да са в темата, че да са полезни за повече хора.
Кухня си избрахме тук, но за останалите стаи искам да видим какво се предлага и в Турция.

# 261
Didolinaaa регистрирах се чрез фейсбук и изобщо си нямам и на идея за настройките на съобщенията, но сега ще ги погледна. Аз си пиша директно със собственика явно, защото се казва Севкур.

П.С. - оправих настройките, вече мога да получавам съобщения.

И моята спалня е още в пакета.Матракът също.Ако някой прояви интерес мога да пусна снимки след някой ден.В момента се мъчим с гардероба😆

Вашата спалня от същият магазин ли е? И аз искам снимки Grinning

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 13:51 от FBID1489609970

# 262
  • Стара Загора
Аз си купих този диван и шест стола от Башкент

# 263
Страхотен е дивана.За колко го купихме?

# 264
  • Стара Загора
Страхотен е дивана.За колко го купихме?
28 000 тл

# 265
  • Варна
Ако може снимките да са в темата, че да са полезни за повече хора.
Кухня си избрахме тук, но за останалите стаи искам да видим какво се предлага и в Турция.
+1
И аз се интересувам от снимки.
Предстои ми обзавеждане.
Едва ли ще купим мебели от Турция, защото ме е страх как се случват нещата, ако трябва гаранционно обслужване, но искам да сравня цените.

Най много за пердетата, евентуално, бих се престрашила като ви чета 😂

# 266
  • София
Влизам с обещаните снимки, това е матрака на който спим в момента.

Това е същия матрак, но в плика все още, чака новата спалня. Снимам етикета, дано помогне да се ориентирате. Този е по твърд, води се ортопедичен.

Това е матрака за детето, този е все едно има пришит топ матрак, той е по мек.

Столовете съм ги пускала по напред с масата, това им е етикета

Забравих ключовете за апартамента на каката да ви снимам спалнята, утре ще да е, съжалявам.

# 267
  • Бургас
Здравейте!Може ли сайт от където да видя дежурните аптеки в Одрин и Лозенград

# 268
  • Димитровград
За  Одрин утре:
Скрит текст:

https://www.edirneeo.org.tr/nobetci-eczaneler

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 16:09 от papaone

# 269
Didolinaaa, матрака от снимките е със същите шарки като този, който поръчахме. Твърд ли е много?

Общи условия

Активация на акаунт