На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 92 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Жълтата и синята сили са препарати за почистване. Ние взехме жълтия и почисти добре банята.

# 616
  • София
Здравейте. Търся цена инжекции Ostenil plus. В Ilacabak излиза само Остенил 20мг. Или Вайбър на някоя аптека в Одрин.
Назад в темата съм писала телефон на аптека в Одрин, където говорят български.

На Денислав и аз не му вярвам и спрях да го гледам, да не се ядосвам.

# 617
  • Пловдив
Има доста подвеждаща информация, първо ми направи впечатление за цените на златото - изобщо не са такива, каквито ги казва той, после и други.
Скрит текст:
От преди две седмици имам и лични впечатления, случайна среща в Одрин, при която изобщо не останах очарована. В първия момент помислих, че е случаен човек, после ми заприлича на него и хората, които бяха с мен също го познаха.

# 618
  • Варна - Черна гора
Здравейте. Търся цена инжекции Ostenil plus. В Ilacabak излиза само Остенил 20мг. Или Вайбър на някоя аптека в Одрин.
В стара тема от 2022 год. е писано, че има и Остенил плюс.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1479035.645

# 619
  • Варна - Черна гора
Това от клипа на Денислав
Жълтата сила😁 какво е,аджеба
И синьо такова май има?😁

Жълтата сила Асперокс е за мазнини, синята май беше за плочки... Дразни ме вече че нищо не отговаря като го питаш под клипа. После се сърди някой че го обижда. Ми нормално правиш пари от клиповете отделно от магазините сигурно взима да ги рекламира, а не отговаря.
Ползвах синята сила за плочки в района на Чирпан, а там водата е силно варовита. Ами не е никаква сила. Препарата с оцет на ДМ е много по-добър. В комбинация с ПОР ЧОЗ свършиха перфектна работа.

# 620
  • Пловдив
Здравейте-отвориха ли пътя покрай реката за борсата и мостът от там към старата гара Карагаач или както се чете-с парния локомотив?

# 621
  • Русе
Жълтият Асперокс е обезмаслител. Чисти ми много добре фурната и решетката на аспиратора. За друго обезмаслител не ползвам.
Синият Асперокс и на мен никаква работа не ми свърши в банята. И в Русе водата е варовита.

За цени на златото в последния клип Денислав каза, че няма да обявява.
На 01.04 на друго златарско ателие златото беше 55€/гр. 14 карата.

# 622
  • Пловдив
Колата ми се развали, а имаме резервация с дъщеря ми за утре и вдругиден за хотел. Някой да е пътувал с автобус от Пловдив? Гледам obilet.com, най-удобен ми е автобус на YONCA, някакви отзиви? И да знаете къде е автогарата в Едирнето?

# 623
  • Димитровград
Автогарата е извън града след Кипа в посока Хавса, но не знам дали автобусите не минават през центъра.
https://www.google.com/maps/place/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B3 … huser=0&entry=ttu
И Арда тур имат от Пловдив, но не съм пътувал с автобус- да не те заблудя. Simple Smile
https://www.obilet.com/bg/journeys/840-372/2024-04-12

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 21:54 от papaone

# 624
  • У ДОМА
Здравейте на петъчния пазар дали се намират колички за пазаруване на колелца и колко струват? за да не мъкна оттук.Благодаря

# 625
  • Пловдив
Автогарата е извън града след Кипа в посока Хавса, но не знам дали автобусите не минават през центъра.
https://www.google.com/maps/place/%D0%90%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B3 … huser=0&entry=ttu

Благодаря! Cocktail

Ами отиваме утре на автогарата на обяд и което успеем да хванем Grinning

# 626
Здравейте, някой знае ли магазини, където се продават резервни части за доилни апарати?

# 627
Някой беше писал за тази инжекция,  може ли мнение и цена в Одрин

# 628
Точно тази не откривам да има. Намерих в сайта Остенил на 997,71тл и Хиалган, но няма цена и явно не е в продажба. Дали са точно същите, трябва да си проучите

# 629
Искаше ми се отзиви от човек който ги е ползвал . Става въпрос за баба ми , а тя е скептично настроена..

Общи условия

Активация на акаунт