Отговори
# 270
Тази Серенайка е много хубаво и слънчево момиче .
Много ми е на сърце. Дано винаги си остане такава.
Само успехи да я преследват!

# 271
Милата ми Сероооша 🫶🏻

# 272
Дългоочакваната стъпка от Серенай Сарикая! Скоро ще излезе албум от 12 песни...
Според специални новини от списание Snob, Серенай Сарикая, която привличаше вниманието с песните, които пееше във всеки проект и чийто глас предизвикваше възхищение, най-накрая се е съгласила на албума.
Актрисата, която всеки път отказваше предложения за издаване на албуми и сингли, най-накрая влезе в музикалната индустрия. Актрисата, чийто сериал "Семейство“, в който изигра главната роля с Къванч Татлъту, приключи, тепърва ще издава албум.
Тя ще избере 12 песни и ще се появи пред камерата и ще заснеме видеоклипове за някои от тях.
Освен това тя ще изнася концерти през летните месеци и вече е започнала да оценява предложенията. Говори се, че Сереней изисква същата цена за концерт като изпълнители като Кенан Доулу, Мейбъл Матиз и Хадисе.
Тази радост актрисата сподели с най-близкото си обкръжение.

# 273
  • au bout du monde
Айде на концерт ще ходим🤣

# 274
Хубава Сероша от финалното парти .Heart Eyes

Продължават да излизат материали от Семейството.В туитъра са пуснали страница от сценария с неизлъчвани части от сцени.Имало и на АсДев.

Там сме,там сме.People Dancers
Стига да е вярно,организацията ще я направим светкавично.Innocent Но първо да го чуем от самата Серенай или от агенцията и.
Айде на концерт ще ходим

Серенай и Берен С. на наградите на Истанбулския Техн.Университет
https://twitter.com/i/status/1756354807709737235

# 275
  • au bout du monde
Видях страницата, която са пуснали, но нищо не разбирам. Дано пуснат и от АсДев сцени.
Аз съм готова винаги за пътувания👍😀🤩

# 276
Там сме,там сме.People Dancers
Стига да е вярно,организацията ще я направим светкавично.Innocent Но първо да го чуем от самата Серенай или от агенцията и.
Айде на концерт ще ходим
Thinking
Не искам да ви скършвам ентусиазма,обаче Серенай досега във всяко интервю беше категорична,че не планира да сменя посоката и да се занимава с музика професионално,нито да издава албуми и т.н.Не вярвам да е променила намеренията си. Smile
Но тя има вече една издадена песен... Wink ,много симпатична песен.
Официалния клип

и записа в студиото

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 12:05 от vikktory

# 277
Серошка може да е променила решението си и да запише песен или дори да направи цял албум ако е свободна.
Цитат
Не искам да ви скършвам ентусиазма,обаче Серенай досега във всяко интервю беше категорична,че не планира да сменя посоката и да се занимава с музика професионално,нито да издава албуми и т.н.Не вярвам да е променила намеренията си. Smile

Малкия Джихан и мама. Kissing Heart

Тугули бей нещо се е разчувствал. Kissing Heart

От феновете нищо не може да се скрие. Stuck Out Tongue Winking Eye Керем все пак е гледал Семейството..

# 278
  • au bout du monde
Честно казано аз изобщо не вярвам, че тя ще запише албум, че даже и концерт ще направи 🤣

Но каквато и изява да има, аз съм навита да отида.

# 279
Успех с албума на Серенай.
Ново в ИГ

# 280
Цитат
Но каквато и изява да има, аз съм навита да отида.
За посещение на сетовете и през ум не би ми минало,но съжалявам че пропуснах на мюзикъла.Момичетата,които са го гледали на живо твърдят,че няма такава красива,пищна и живописна гледка,а преживяването е уникално.

Дуру Дурулай Kissing Heart

# 281
Честит празник на виното и любовта.
Здрави, щастливи и обичани бъдете 💝🍷🍀

От красивите АсДев...

# 282

Честит Трифон Зарезан и Свети Валентин на всички почитатели на хубавото вино и любовта!

# 283

Честит празник,милички!
Пожелавам ви да сте опиянени от любов Kiss Wine Glass,
а на Серенай да срещне онзи единствен,който ще накара очите и да блестят от любов и щастие както тук.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 13:45 от zoyka

# 284
Имало едно време...  💌

Серенай потъна някъде.
Медиите пак писали за Мерт Демир. Според новините на Muhabironline Сероша е отишла в Амстердам с певеца миналата седмица.
А според стори в неговия инстаграм, той си е в Истанбул  Trollface в някакъв бар/ресторант с изпълнения на живо.И снимка на двамата пак няма...Sunglasses

Зад кадър .Сероша на сцената и пее,а екипа я снима .Grinning

Общи условия

Активация на акаунт