Промоции на книги тема - 19

• 65 461
  • 762
  •   1
Отговори
# 720
Какви са условията за ползване на тези 10 лв в профила на Ориндж. Пробвах да поръчам една книга, но не ми дава да си използвам 10-те лв. Пак сигурно има 100 условия с малки букви.
Май беше за покупка над 50лв.
Ако не се лъжа и безплатната им доставка е над 50лв, т.е. ако направиш поръчка за 50лв и приложиш 10лв отстъпка, ще трябва да се плати доставката и половината отстъпка гори. Значи трябва да се направят 60лв минимум, че да има отстъпка и безплатна доставка. Аз поне такива разсъждения и изчисления си правя... 😀

# 721
  • София
Мерси, ясно.

# 722
  • Beyond the stars
И не трябва да е за намалени артикули.

# 723
  • Варна
На мен ми е тъпа програмата на Оринч. Напомня ми за едни аптеки дето трябва за три месеца да похарчиш 200 лв, ама тея лекарства  с  рецепта не влизали в списъка и там подобни простотии.
Събрали са се в оринч и са си казали дай да направим най трудната за изпълнение програма Rolling Eyes

# 724
  • София
Ами и аз се издразних, какво само хвърлят прах в очите на хората, че са направили нещо. 😒

# 725
Аз пуснах една поръчка от Ориндж и си използвах 10 лв. бонус. Беше за 59 лв, свали ми на 49 лв. и въпреки това беше с безплатна доставка. Включваше един комплект книги на Егмонт. Веднага след като си пуснах поръчката. ми даде код за отстъпка -10%, валиден до септември.

# 726
Аз пък мисля, че програмата на Ориндж е супер и се радвам, че търсят начин да са конкурентни. 10 лв. от 50 са 20%, а 2 пъти годишно отстъпка от 25% също ми звучи добре.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 10:31 от Rayna13

# 727
Какви са условията за 2 пъти по 25% годишно? Не съм видяла къде го пише.

# 728
За рождения ти ден и на всяка годишнина от присъединяването към програмата.

# 729
Аз вчера разбрах за приложението на Ориндж и си го инсталирах. Имах и РД вчера, но нищо не съм получила засега. Май не трябваше да го правя, че сега годишнината ми в приложението и РД ще съвпадат, но не бях разбрала за подаръка за рождения ден преди да се регистрирам 😆

За да не е спам и ако има фенове на автора - Бениториал са пуснали предварителни поръчки на новата книга на Робът Дъгони “Поляната” с 20% намаление и безплатна доставка.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 13:36 от Морско_момиче

# 730
Аз пък мисля, че програмата на Ориндж е супер и се радвам, че търсят начин да са конкурентни. 10 лв. от 50 са 20%, а 2 пъти годишно отстъпка от 25% също ми звучи добре.

И на мен математически ми изглежда добре тази програма.
А ако се регистрират и членовете на семейството... ехехе! Simple Smile

# 731
  • София
За рождения ти ден и на всяка годишнина от присъединяването към програмата.
т.е. на Книгомания мога да взема на 25%:grinn:

# 732
  • Бургас
Разглезиха ме мен с отстъпките от 50%+ и сега 20% ми се виждат малко Grinning

# 733
  • Варна
Днес най- накрая ми излезе информация за издателствата, които ще представят " Алея на книгата - Варна". Направих скрийншот. 🙂
Скрит текст:

Студиото на А са " Артлайн", в първия момент си помислих, че тази година няма да акостират във Варна, но за щастие ще са тук. Имам 2 набелязани книги от тях. " Ера" ще отсъстват тази година, а мислех да си взема от тях " Галерия на мъртвите" на Крис Картър. Явно ще взема книгата от друго място. Прави впечатление, как разни ще ги нарека по- известни, големи издателства се отказват в течение на времето/ годините да посещават Варненската алея на книгата. Визирам " Егмонт", " Ориндж", " Еднорог", " Изток- Запад", пък " Плеяда" мисля ( не помня) никога не са се появявали на нашенската алея. Порових се из сайтовете на доста от издателствата или поне из сайтовете на тези издателства, които имат такива, защото някой май нямат или поне аз не открих и така като гледам мисля, че от таз годишната алея ще взема не повече от 5-6 книги за себе си. Миналата година големия ми син си хареса от издателство " Мармот" книгите за "Мотовете" и разни други от същото издателство. Доста бързо ги прочете, не е като с усилие и нежелание да чете препоръчителната учебна литература. Надявам се и тази година да си хареса нещо, та ще го водя с мен да обикаля шатрите.🙂

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 23:19 от floren

# 734
  • София
Ето и поръчката от Ерове

Пусната на първи юли, пристигнала вчера 😁 Обаче е сууупер, а децата даже успяха да се скарат кой кое да чете 😀

Общи условия

Активация на акаунт