Промоции на книги тема - 19

• 65 469
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
  • в сърцето на един мъж...
Ох, тъкмо си казах няма да купувам нищо и пак промоции Simple Smile

# 691
# 692
# 693
40% не звучи зле. Ама какво грабващо има от това издателство, освен Орхан Памук може би?

# 694
Ориндж с 20% на определени заглавия
https://www.orangecenter.bg/romanite-na-lyatoto

# 695
  • Бургас
40% не звучи зле. Ама какво грабващо има от това издателство, освен Орхан Памук може би?

Има много хубави автори - Стивън Фрай,  Антъни Хоровиц, Хилари Мантел, Вал Макдърмид, Пол Дохърти. Пробрема, че почти всечко е изчерпано.

# 696
Само да ви кажа, че Озон наистина нямат преглед вече. Взех една пратка от офис на Спиди (не книги) и попитах защо няма преглед - жената ми каза, че действително преди е имало автоматично включен преглед на техните пратки, но вече е само със заявка. Беше с наложен платеж.

# 697
  • София
При мен имаше и други неща, но имаше и книга.

# 698
Аз днес взех поредната пратка от Озон - една книга и други неща, имах си включен преглед, не съм го заявявала допълнително.

# 699

Има много хубави автори - Стивън Фрай,  Антъни Хоровиц, Хилари Мантел, Вал Макдърмид, Пол Дохърти. Пробрема, че почти всечко е изчерпано.
И Дона Тарт. Някои харесват и Алекзандър - Маккол Смит.

# 700
Да, всичко е изчерпано. На Орхан Памук дава 14 книги, а 10 са изчерпани. Останали са 4, аз имам 3 от тях. На Айфер Тунч изчерпани, на Искендер Пала изчерпани…
Toзи Артуро Перес бива ли го? Бая заглавие са издадени негови?

И плаща ли се доставка? Ако си поръчам една книга, ама трябва да й плащам доставката, значи язък за намалението

# 701
Предишна година съм поръчвала от тази промоция - тогава платих доставка, сега не знам как е.

# 702
На сайта им пише 7 лв доставка до офис - 9 до адрес. За сравнение - поръчах 2 книги от Лист, там постоянно има намаление 20-30% и доставката до автомат е 3,60.
ПП: понеже споменаваш Искендер Пала, Ерго издадоха "Огън" наскоро, на мен обаче ми беше малко скучна - за живота на поета Юнус Емре, скиталчествата му и събуждането на дарбата да пише.

# 703
На сайта им пише 7 лв доставка до офис - 9 до адрес.
Е мерси, то 9 лв ми е намалението на книгата, аз да да дам 7 или 9 лв за доставка….по-добре да си в купя на нормална цена от книжарницата. Или с 20% от панаира/алеята, ходя по няколко пъти и без това

# 704
Да си правят сметката, и аз не виждам смисъл да купувам с намаление, но да плащам доставка, която го нулира.

Общи условия

Активация на акаунт