Промоции на книги тема - 19

• 65 837
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
От Хермес

Летни промоции до 20%!
Лятото няма да бъде толкова приятно, ако не сме с книга в ръка.

Ето затова от Хермес сме подгтовили това неустоимо предложение!

При покупка над 30 лв. получавате 10% отстъпка

При покупка над 50 лв. получавате 15% отстъпка

По покупка над 70 лв. получавате 20% отстъпка и безплатна доставка

Предложението е валидно само до 04.08!

Не пропускайте шанса си да се сдобиете с любими заглавия на изкусително ниски цени!

# 676
Ще ме уморят от Хермес... Направих поръчка миналия месец, когато имаха доста хубава промоция. Получавам мейл, че е приета и ще се свържат при готовност за взимане.
Една седмица ни вест, ни кост. Пиша им с въпрос, отговарят "Колегите ще се свържат утре". Гуд, колегите се свързват, но на деня е трудно да се реагира, а и никъде не пише, че трябва да се вземат сега, веднага и на момента щом са подготвени. На следващия ден (планиран за взимане) звъни мрънкащ служител защо не сме си взели книгите, стоят от една седмица. Щели да ги пуснат на свободна продажба, защото губят пари така.

Стана ми изключително неприятно. Нямах време, енергия и желание да пиша оплакване и да се ядосвам още Simple Smile В същия период поръчката от Ориндж също ми се забави. Хората звъннаха и казаха, че има липсваща книга. Ок, тъпо, но какво да се прави. Извиниха се, казаха, че на следващия ден ще е готова за взимане. Обясних, че едва ли ще успея утре, по-скоро след ден-два. "Няма проблем, книгите ще ви чакат. Приятен ден."

# 677
  • София
Inferia, не се ядосвай, аз имам поръчка от Ерове от 1 юли и още ни вест, ни кост. Звънях преди няколко дни - тоя колега, другия колега, накрая си останах да чакам някакъв последен "колега" да ми се обадел. Щял бил да се обади. 😀 Добре, че децата имат какво да четат... Че в тая жега как ми се иска да сдъФчам някого...

# 678
Направо ви съчувствам  съвсем, като чета как ви бавят поръчките… Озон пък за сметка на тях са супер бързи, една поръчка днес направена (различна от книги) утре ще взема - единствено не можах да тествам с тях Box now, изписа ми, че нямало свободна клетка ;или нещо подобно), но може и да е по-обемна пратката ми. Чакам и още една от тях, но тя ще дойде малко по-бавно, тук вече зависи как опаковат в склада и къде са им наличностите, от които пращат.

# 679
Да, Озон сега 4 за 2 дойде много бързо. Даже една, която беше със срок от 19ти дойде вчера.

# 680
Inferia, не се ядосвай, аз имам поръчка от Ерове от 1 юли и още ни вест, ни кост. Звънях преди няколко дни - тоя колега, другия колега, накрая си останах да чакам някакъв последен "колега" да ми се обадел. Щял бил да се обади. 😀 Добре, че децата имат какво да четат... Че в тая жега как ми се иска да сдъФчам някого...
Моята от Ерове дойде, аз я бях забравила. И понеже съм на морето я отказах. Мнооого са бавни.

# 681
За Хермес,  днес към 14 часа поръчах и сега получих смс, че утре ще са при мен книгите.
Благодаря, че споделихте.

# 682
То затова не поръчвам онлайн книги. Добре, че живея в София и по време на панаирите + алеята на книгата пазарувам на килограм, дето се вика. И до физическите книжарници ходя, работя в центъра и има от всички вериги книжарници. Сиела като имаха 30% преди няколко месеца беше супер оферта.

Иначе онлайн поръчка направих за книгата на Ю Несбьо "Нощната къща", защото е с автограф от автора и само първите 400 души, поръчали онлайн ще получат разписана книга. Поръчах до някакъв бокс в мол и си я взех. Като онлайн не ми искаше плащане, та мислех, че ще с наложен платеж, но и при отваряне на сейфа (бокса) не ми искаше плащане... и си я получих безплатно, хаха. И за доставка не съм плащал.  Нещо им се беше бъгнал май сайтът на "Емас", че даже и при регистрация в сайта получаваш някакъв код за 15% или 20% отстъпка при следваща покупка, нещо бавно ми се зареждаше, и 4 пъти съм кликнал на "продължи", после получих 4 различни кода за отстъпки на мейл, хахаха.

# 683
Какво е Мy Orange? Ориндж са писали нещо за обновление, подаръци и промоции в Инстаграм, но въобще не ги разбрах ...

# 684
Бяха пратили наскоро мейл, че ще имат някаква промяна в политиката. Но от него нищо не се разбираше. Сега явно работят по промяна в сайта, ще видим каква ще е.
P.s. Намерих на сайта - програма за лоялност, това излиза:
https://www.orangecenter.bg/obshti-usloviya-programa-za-loyalnost-my-orange
Същината е в т. 4 “ 4. Схема на програмата My Orange”.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 23:02 от fenyx

# 685
  • в сърцето на един мъж...
Аз направих днес поръчка в озон и съм получила съобщение, че утре са при мен книгите.

# 686
Да, влизаш си в профила. Имам 10лв ваучер до септември Simple Smile Много мило.

Diziler, на панаира Хермес нямаха такива цени... Подарък за мама - 75%, Пинокио с илюстрации на Гребан - 50%, Моята първа книга за времето - 50% Simple Smile
И аз обичам да ходя и да зяпам на живо, панаири - особено на прословутите Фют, които все не пускат промоции, но имаше книги по 25лв намалени на 10. Ориндж ми е до Д-то, а и до центъра се смъквам, ако се наложи. Миналия месец си изхарчих молния ваучер в book trading Simple Smile Ама ей го - зимата отидох на щанда на Колибри в НДК и от 8 книги списък имаха 1. Поръчах си ги от сайта им, без това промоцията там беше повече, от колкото на живо.
Това ми се случва за първи път при онлайн поръчка, до сега драми не съм имала.

# 687
  • в сърцето на един мъж...
Ей, добре че казахте за My Orange да си добавя и тази екстра Simple Smile Много благодаря!

# 688
Ваучерът на Ориндж за добре дошли от 10 лв има изискване - покупка поне 50 лв. или над 50 лв. Поне така виждам в условията им в таблицата.

Озон имат от 16до 21.07 -20% с код PROMO20 - за определени продукти, сегa видях рекламата им.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 10:04 от fenyx

# 689

Общи условия

Активация на акаунт