Промоции на книги тема - 19

• 65 454
  • 762
  •   1
Отговори
# 735
И аз се стреснах, че Артлайн ги няма на Алеята във Варна. Мерси за списъка и за разсянението Simple Smile

# 736
# 737
  • Разпиляна във въображението
Взех детски книжки за около 23 лв. До BOXNOW ми даде безплатна доставка и не ми се наложи да пълня количката с още книги, за да стигна над 49,99 лв.

# 738
  • София
Може ли да напишеш кои.

# 739
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря! И аз си поръчах едни криминалета Simple Smile

# 740
  • Разпиляна във въображението
Може ли да напишеш кои.

Книгите са част от летния списък на хлапето за трети клас.
Майстори на приказката 9: Небивалици - Доналд Бисет
Вечните детски романи 4: Приключенията на Том Сойер (Пан) - Марк Твен
Приказки за тебе - Константин Константинов
Конрад или детето от консервената кутия - Кристине Ньостлингер

# 741
  • София
И дъщеря ми има да чете "Приказки за тебе", а ще е втори клас. Grinning

# 742
Част от книгите, които са в 4 за 3 бяха в 4 за 2 в предната промоция Simple Smile Но пък сега има мнооого повече избор.
Има и 5 за 35 Simple Smile

# 743
Разгледах всичко в 5 за 35 и нещата, които ми хващат окото са само 4-те плаката на Хирошиге, Астерикс: Галският герой (имам старото издание, малко поопърпано) и разните кремове за крака с невен и конски кестен, но те и без това си струват 7 лв.

# 744

Тези, които си мисля ли са? Wink

Аз сега "отивам" да гледам, но едва ли нещо ще поръчвам Simple Smile
Все пак ме зарадва тази промоция Simple Smile Както и всяка друга, разбира се Simple Smile

# 745
Разгледах какво имам в “любими” на Озон и с тази оферта би ми се получила отстъпка от 17%. Освен това не съм убедена , че искам и четирите книги, ще изчакам други оферти.

# 746
Сиела на Алея на книгата правеха 20% намаление, нали? Имам такъв спомен, което значи, че е по-изгодно да изчакам до 6 септември примерно или там следващата им празнична промоция.

# 747
  • в сърцето на един мъж...

Тези, които си мисля ли са? Wink

Аз сега "отивам" да гледам, но едва ли нещо ще поръчвам Simple Smile
Все пак ме зарадва тази промоция Simple Smile Както и всяка друга, разбира се Simple Smile

Тях ги пуснах на предната промоция Simple Smile Сега си взех Вал Макдърмид, една криминална от непознат автор и една на Сара Джио. Исках да си взема новата на Дъгони, но не е в промоция Sad Имам няколко в любими и чаках да си ги взема с намаление, ама нещо не ми се получава. Да видим, може и да събера за още нещо Simple Smile
А каква е тази 5 за 35?

# 748
Сиела на Алея на книгата правеха 20% намаление, нали? Имам такъв спомен, което значи, че е по-изгодно да изчакам до 6 септември примерно или там следващата им празнична промоция.

За Алеята не знам, но на двата панаира бяха с 20% намаления, а малко преди пролетния... направиха тридневно намаление с 30% във всички физически книжарници.  Тогава купувах разни на Фредрик Бакман и Надя Хашими

# 749
5 за 35 включва доста неща, не само книги. Пъзели, козметика, мърч, дискове... Някои неща излизат смешни пари, ако имате с кого да комбинирате.
Например
https://www.ozone.bg/product/lift-the-flap-strongest-cleverest-deadliest/

Общи условия

Активация на акаунт