Нашите second hand находки- тема 49

• 83 190
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Трябват ми пердета. Къде има най-голям избор да ходя да погледна евентуално?

# 121
Хумана сякаш най добри предложения

# 122
Трябват ми пердета. Къде има най-голям избор да ходя да погледна евентуално?
Не е по темата,  но в момента в Jysk има големи намаления на пердета и завеси.Може и онлайн да видите цените и моделите.

# 123
Мен ме е яд, първият ден с вратичките изтеглих 30% и не ги ползвах, че бях пред заплата. Сега сигурно няма вече да получа повече.

# 124
Не знам за къде питате за пердета. В Бургас има страхотни неща за дома в Зиг-заг, за разлика от предлагането на дрехи са много добре заредени откъм всякакви неща за бита.

# 125
В Юск ги гледах, на снимка красота, на живо… разочарование. Благодаря за идеята иначе.

# 126
Не знам за къде питате за пердета. В Бургас има страхотни неща за дома в Зиг-заг, за разлика от предлагането на дрехи са много добре заредени откъм всякакви неща за бита.

Мания магазини.В Зиг заг са скъпи Simple Smile

# 127
  • Sofia
Преди години съм взимала хубави и видимо нови пердета от Шик шик.
Скоро не съм минавала до тях и не знам дали още ги има.

# 128
Мен ме е яд, първият ден с вратичките изтеглих 30% и не ги ползвах, че бях пред заплата. Сега сигурно няма вече да получа повече.
А днес има ли я играта?
Че при мен само вчера и завчера се появяваше, а днес не ми излиза.

# 129
Да, всеки ден до 26-ти мисля, че беше. Стои като банер отгоре.

# 130
Днес като за последно тази година, имам страхотни находки: два кашмирени шала с вълна, дънки с дълбока талия и една симпатична блузка.

# 131
  • Mediterraneo

шал за 1 евро от чарити шоп. Останалите... 5 ще ги снимам после, че са изпрани. Не се наемам да си броя шаловете, не купувам с години, но като се отприщя, нямам спирка.

Ред. Наснимах ги. Всичките са по евро.

Леле, те били общо 8+ 1 чисто черен по- дебел за дъщеря ми, че живее на север и има нужда.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 20:18 от Тарталета

# 132
По Коледа ставали чудеса, днес нацелих 50% от Ремикс и се възползвах разбира се - кецове Vans, една симпатична блузка и един панталон, че отдавна се каня да си купя нещо по-тъмно и все към светли залитам. Ще се похваля като дойдат, че напоследък все връщам по нещо.

# 133
Честита Коледа!🎄
Стават чудеса по Коледа.Вчера си купих нещо между яке и палто.Много ми харесва.Никога не съм виждала такъв модел,веднага ме грабна. 😍
Нищо не си бях взимала от два месеца.Тъпата нова мания до халите е голямо разочарование,а толкова дълго я чаках.Някой ако ходи там може ли да ми обясни как се ориентира кое е новото зареждане?За цените също не е ясно
Скрит текст:
.
Преди 2г. и аз имах серия само шалове да купувам.Сега искам нови и не мога да си харесам.Завеси и пердета преди години взимах хубави от Шик-шик.Напоследък е слабо и там.За дрехи също стана кофти.Тъкмо се пристрастих и сега наоколо нямам свестни магазини.Само боклучарници.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 22:52 от Silverstone

# 134
Такива цени с точки съм виждала в шано (мания не посещавам, не е моят магазин). Всяка дреха има етикет с цветна точка. Например жълта точка или зелена точка. Поглеждаш таблото с цените и там пише стойността на съответните артикули.

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 07:27 от Qosata

Общи условия

Активация на акаунт