Нашите second hand находки- тема 49

• 83 206
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
От поръчката ми от Ремикс последния път доста се чудя какво да оставя и какво да върна. Оставям си тези
Скрит текст:
Доста се чудя на тези
Скрит текст:

# 136
Такива цени с точки съм виждала в шано (мания не посещавам, не е моят магазин). Всяка дреха има етикет с цветна точка. Например жълта точка или зелена точка. Поглеждаш таблото с цените и там пише себестойността на съответните артикули.
Имаше за кратко в София такъв магазин ''Маниер'' май се казваше.Там си беше коректно и ясно.След известно време цените падаха на всеки цвят копчета.Като отвориха тази ''Мания'' цените на всеки цвят копче бяха различни.На скорошната снимка,която сложих три цвята копче са с една и съща цена 69лв.Няма падащи цени.Ок.Най-кошмарното е,че няма никаква яснота къде точно е новото зареждане.Няма определено място.Уж всеки вторник е новото зареждане и е някъде между останалите дрехи.Да бе!

# 137
Такива цени с точки съм виждала в шано (мания не посещавам, не е моят магазин). Всяка дреха има етикет с цветна точка. Например жълта точка или зелена точка. Поглеждаш таблото с цените и там пише себестойността на съответните артикули.

Пише цената😉. Себестойност е нещо съвсем различно😉

# 138
Запалихте ме по този Ремикс и поръчах даже от 2 профила, като и в двата имам пари във виртуалния портфейл. Но съм си забравила паролата и не мога да вляза. И на новата поща съм забравила паролата. Колко време може да стоят парите във виртуалния портфейл?

# 139
Тези кодове от Ремикс не могат ли да се споделят? Аз имам код за 20% може някой да пробва BETTER2020231226
Който има повече да сподели да пробваме 😃

# 140
От поръчката ми от Ремикс последния път доста се чудя какво да оставя и какво да върна. Оставям си тези
Скрит текст:
Доста се чудя на тези
Скрит текст:
Черните мокасини са супер! Кой размер са, ако решите да ги връщате?

# 141
# 142
Мания Люлин 10:

Обаче да не се заблудите - последен ден на Мания Димитър Петков е 30-ти. За сега са писали 6 лв/кг и нормално работно време (забравих да го снимам).
Другите промоции в мания:
Всеки втори продукт/пакет е с -30% (не важи за обувки).
Дънки, панталони и битово са с -50%.

# 143
Момичета , купували ли сте обувки от сайта на contour ? Днес си харесах два чифта и много им се чудя

# 144
Не знам дали знаете,при покупки между 26.12-02.01.24г. точките в ''мания'' се удвояват.
Може и да го пише в приложението,но аз почти не го отварям.Затова пиша тук в случай,че има и други като мен.Разбрах го в магазина.За шик-шик предполагам,че ще сложат -50%.Обикновено така правят,когато има повече празнични дни.

# 145
Благодаря ви за информацията за пердетата. Къде се намира Шик-Шик и един магазин ли е или верига? Да ида, може пък да имам късмет и да намеря каквото ми трябва.
Показвате страхотни находки. Със здраве да си ги носите Simple Smile

# 146
  • София
Шик-Шик са верига и има на няколко места. В София около Централни хали има три магазина, както и още един близо до една трамвайна спирка зад Съдебната палата. За друго място не знам.

# 147
Шиковете са сравнително близко един до друг.Два на ул.Искър,почти един срещу друг.После по улицата само напред посока Женски пазар и срещу началото му с будките с ядки,срещу тях е друг шик.На ''Мария-Луиза'' и ''Кирил и Методий'' също един.Още един на ''Алабин''.В маниите не знам как е.Днес бях в една нормална (не тъпият им фюжън),но не обърнах внимание.Иначе винаги има и там.Даже много често битовото е с -50% отстъпка.

# 148
  • Sofia
Момичета , купували ли сте обувки от сайта на contour ? Днес си харесах два чифта и много им се чудя
Да,много пъти.
Всички са били нови и в кутия.

# 149
Направило ми е впечатление за Шик Шик, че сложат ли табелата -50%, спират да зареждат свестни неща и въртят едни и същи парцали.

Общи условия

Активация на акаунт