Нашите second hand находки- тема 49

• 83 292
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте , и аз пазарувам втора употреба.имам добри попадения от Ремикс,а дрехи за 1 ,2,5лв отдавна бе мога да намеря във физически магазин да ми харесат .
Първо  че стана много висока цената на Кг ,а и има нови с добро качество на добра цена .
Не виждам смисъл да дам 10-15лв за дънки като нови на намаление са 20 ....

# 301
Така е. Навремето имаше находки за по лев-два. Тези времена явно си отминаха.

# 302
  • Ямбол
Ами, вероятно и от магазините си зависи 🤷🏻♀  Аз в нашата Хумана съм си намирала дънки на Acne и Cheap monday за левче, чисто нови, панталон и блузи на Cos за по 2-3 лв, жилетки имам на Maje и Ganni пак за по толкова, това са ми последните находки. Показвала съм и роклята на Bogdar, която я намерих чисто нова и ми излезе 12 лв., при условие, че в сайта им беше 500 долара.
В Манията ни от две седмици гледам една чисто ново вълнено палто на Uniqlo, тотален разкош, не е носено изобщо, но е М и на мен ми е голямо и си стои и никой не го поглежда. Една жестока пола на Uterque и тя така стои (не е за моята фигура, приличам на тулумбичка с нея, иначе да съм я отнесла). Та, освен от зареждане, понякога и от търсенето зависи.

# 303
Вярно е че зависи от търсенето ,но и от размера ,от това трябва ли ми нещо наистина .....
Аз най редовно си обикалям когато имам свободно време ,но за мен нямам нужда от дрехи ...а за децата вече когато пораснаха или не ми харесват  покупката или в размерите бъркам и за тях спрях да купувам
Но пък ако си харесам нещо и на цена ми допада го вземам дори да нямам място в гардероба

# 304
  • София
Майола, имаш ли възможност да го снимаш и споделиш тук това палтенце на Uniqlo, моля! Аз съм М, точа лиги вече Blush

# 305
Аз имам следната тактика: 1. ходя само в евтини дни (скъпо мога да си взема отвсякъде) 2. Хвана ли един ред закачалки с дрехи, преглеждам всяка една от тях без изключение (независимо че 95% може да са парцали и неподходящи, гледам всяка закачалка индивидуално). Почти всеки път имам находка. В момента ходя веднъж седмично.
Примерно като ходя заедно с една приятелка, аз й намирам дрехи за нея, тя някак не ги вижда. Като ме пита как така става, се наложи да формулирам стратегията си, която описах по-горе.

# 306
Ами, вероятно и от магазините си зависи 🤷🏻♀  Аз в нашата Хумана съм си намирала дънки на Acne и Cheap monday за левче, чисто нови, панталон и блузи на Cos за по 2-3 лв, жилетки имам на Maje и Ganni пак за по толкова, това са ми последните находки. Показвала съм и роклята на Bogdar, която я намерих чисто нова и ми излезе 12 лв., при условие, че в сайта им беше 500 долара.
В Манията ни от две седмици гледам една чисто ново вълнено палто на Uniqlo, тотален разкош, не е носено изобщо, но е М и на мен ми е голямо и си стои и никой не го поглежда. Една жестока пола на Uterque и тя така стои (не е за моята фигура, приличам на тулумбичка с нея, иначе да съм я отнесла). Та, освен от зареждане, понякога и от търсенето зависи.
Мания Ямбол? 🤓

# 307
Ще получаваме мокри парцали
Пликовете ги ползвам за боклук. Сигурно всеки им намира приложение
Темата е за находки. Досадно става плюенето към Ремикс. Никой не ви кара да пазарувате от тях

Плюенето по Ремикс е основателно. ГОЛЯМА, да не казвам огромна доза лицемерие и подхлъзване
на клиентите.
Попълних анкетата им "Какъв е твоят стил" и там беше указано, че ако не връщаме стоките им, пестим и
сме екологични... и бла-бла. Приказки от 1001 нощ.
Ремикс с търговската си политика създава непрекъснато предпоставки
за връщане на стоките.
Както изясних в предишен пост имат двоен стандарт за връщане.
Едните са безплатни с имейл, а другите които са масови са платени през сайта.
ЗА РЕМИКС Е ИЗГОДНО ДА СЕ ВРЪЩАТ СТОКИ. Защото най-малкото печелят от висока цена за връщане.
Също печелят и от висока цена за доставка. Преспокойно си получавам пратки от Спиди за 4,50-5,00 лв,
но не от Ремикс. Ако торбата на Ремикс ме натоварва с 2 лева, това е пълно лицемерие.
Конфискуват 1 килограм дрехи за ЕДНА стотинка, а ми пускат торба за 2 лева?
Вие вярвате ли, че някой си купува торби по 2 лева за боклук, или просто не знаете какво казвате.
"Никой не ви кара да пазарувате от тях" - елементарен шаблонен и изтъркан лаф.
Може би държим много повече на съдържанието , а не на опаковката. Защото
въпреки лицемерието на Ремикс, сме екологични и мислещи жени. С усет и добър стил.

# 308
Днес офиса на Спиди пак беше пълен 30% с кашони на ремикс. От големите кашони. Ако само в този офис, само в моя град е така , си представете какво е в другите градове.

# 309
Днес офиса на Спиди пак беше пълен 30% с кашони на ремикс. От големите кашони. Ако само в този офис, само в моя град е така , си представете какво е в другите градове.

КАШОНИ при РЕМИКС означава връщане.
Пратки получавам в пликове. Стоки за продажба - пак са в пликове.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 02:14 от lana26

# 310

Това НЕ Е ВЯРНО! (Не мисля, че  "крещенето" ще помогне за дискусията).
Много пъти пратките са ми идвали в кашони. При повече артикули - в няколко малки кашона.

"... сме екологични и мислещи жени. С усет и добър стил." - с това също не мога да се съглася. Това, че някой пазарува дрехи ВУ (в частност от Ремикс), не го прави автоматично екологичен, мислещ или пък стилен. Според мен.

# 311

Това КАТЕГОРИЧНО не е вярно!!!!!
Лично аз имам поне 10 кашона от тях с неща, които съм поръчвала. Ако кашона е с тиксо на Ремикс и товарителница , от къде човек ще има тиксо с бранда на Ремикс????
Това са нашите поръчки на мен и мъжът ми в кашони от ремикс за получаване

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 08:17 от Севда_

# 312
Поне от 2 месеца всичките ми пратки идват с кашони, но аз поръчвам доста неща /за да хвана безплатна доставка/, освен това отлагам доставката с 3 дни, за да мога да добавя нещо ако реша. Ито си става бая багаж.  Ако връщам малко неща - слагам в найлонова торба.

# 313
Наистина ли толкова поръчвате от ремикс? Аз имах удар миналата година с няколко якета, които не бих нарекла евтини, но бяха изгодни и нови с етикет. След което си позволиха да ми пуснат вмирисана скъсана дреха и не пазарувах от тях една година. Дадох шанс и отново носено яке, макар с етикет. Радвам се, че имате находки, но за мен цените, доставката, политиката им не са изгодни и са далече от идеята за ВУ и екологично. За отношението да не говорим Sad. Разбира се, хората сме различни. Може и да е до късмет.

# 314
Честно казано, моите поръчки не са нито големи, нито чести. Обикновено търся нещо точно определено и онлайн пазаруването ме улеснява. Имам си едно наум, че не съм мерила и огледала, както в реален магазин.
Когато пазарувам нови неща (не втора употреба), също има издънки. Редовно си пращат на клиентите дрехите нагънати на две, на три, чак да се чудиш плащаш ли си, или си получил пратка от Червения кръст.

Общи условия

Активация на акаунт