Нашите second hand находки- тема 49

• 83 277
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Една много успешна поръчка от Remix взех днес ,всичко е от Outlet секцията ново с етикет - използвала съм код за 40% отстъпка

# 241
Тези двете пристигнаха вчера с една поръчка на мъжът ми. Той от 6 блузи, които си беше поръчал, си остави 3 , другите ще връща.
От ремикс

# 242
Здравейте, всички!
Успешна 2024-та с много вълнуващи находки!
Имам нова страст - намиране на стари порцеланови съдове. Затова и питането ми-
забелязвали ли сте магазини втора употреба, продаващи и предмети за домакинството? Става дума за София, но може Варна, В. Търново също.

# 243
Ако имате Скандинавия , вижте там.

# 244
  • София
Не знам дали е хвалба или оплакване, но да споделя за Ремикс, че на два пъти  ми закъснява доставката извън срока от 3 работни дни. Пиша им, че е нарушение на условията на сайта им и ми дават ваучер за безплатна доставка. Все е нещо.

# 245
  • Sofia
Здравейте, всички!
забелязвали ли сте магазини втора употреба, продаващи и предмети за домакинството? Става дума за София, но може Варна, В. Търново също.
Имаше такъв в една пряка на Пиротска,малко преди Зиг заг.
Също имаше и в края на Женски пазар,до магазина за кафе и подправки.

# 246
  • Пловдив
Здравейте, всички!
На битака.

# 247
Здравейте, всички!
Ако имаш път през Пловдив, веднага ти казвам едно място където можеш да намериш всякакви джунджории! Ровила съм много навремето: 8 ул. „Брод“ Пловдив .Даже незнам как се нарича самата Втора Употреба, не е хич малко магазинчето, все още съществува. Освен дрехи продават от електроуреди, до всякакви секънд хенд украси, чаши, чинийки и прочие. Напоследък и преоценени стоки, но те не са интересни Wink

# 248
Скрит текст:
Не знам дали е хвалба или оплакване, но да споделя за Ремикс, че на два пъти  ми закъснява доставката извън срока от 3 работни дни. Пиша им, че е нарушение на условията на сайта им и ми дават ваучер за безплатна доставка. Все е нещо.
Magrat*, а това важи ли в случаите, в които на сайта има банер, че поради повишения обем от поръчки, може да има забавяне в доставките или биха дали компенсация само когато клиентът не е уведомен изрично, че може да има евентуално забавяне?

# 249
  • София
Скрит текст:
Magrat*, а това важи ли в случаите, в които на сайта има банер, че поради повишения обем от поръчки, може да има забавяне в доставките или биха дали компенсация само когато клиентът не е уведомен изрично, че може да има евентуално забавяне?

Според мен имаше такъв банер, когато пуснах поръчката. Той доста често се появява. За мен не е редно да е оправдание за забавянето. И без това доставката струва доста над пазарната цена на услугата на Спиди. Това са ми отговорили:
Скрит текст:
Здравейте,

Благодарим за Вашето запитване.

Поради повишен обем от поръчки в настоящия период имаме забавяне в обработката, за което се извиняваме.

В знак на компенсация за причиненото неудобство, Ви предоставяме еднократен ваучер за безплатна доставка във Вашия профил > Персонални ваучери.

Благодарим Ви, че сте наш клиент и оставаме на разположение за въпроси.
Поздрави,

# 250
И аз последния път чаках много. Но прочетох банера и не съм им писала.

# 251
Благодарности за насоките към магазини, където да потърся и порцелан! Случва се да пътувам, така че всяка информация ще дойде полезна в даден момент.  🌞

# 252
В магазини "Хоби" също има различни неща, не само дрехи - чинии, чаши, вази, картини..
https://www.hobisecondhand.bg/magazini .
Благодарности за насоките към магазини, където да потърся и порцелан! Случва се да пътувам, така че всяка информация ще дойде полезна в даден момент.  🌞

# 253
Питано е,но съм на работа и няма как да ровя! Извинявайте! До колко дни възстановяват сумата за върната поръчка? Виждам 14! дни,но се надавам да са по-бързи... Мн ме е яд за едно дънки,бяха с дефект (химикал) 🤷🏿♀

# 254
Аз върнах едни боти на 30.12 и вчера (10.01) имах превод по сметката.

Общи условия

Активация на акаунт