Магазини Pepco 14

• 97 937
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря! Това са максималните външни размери, нали?

# 136
# 137
  • Варна
В Икея има по 6.99лв, но не помня размера.

# 138
Сладкодъвка може ли снимка на цветарника ти ..🙂
Аз миналата година си взех един троен, метален, черен, за орхидеите ми..
Макар, че тройка ми е твърде малко, но все пак стоят по- подредено и красиво..
Наскоро потърсих пак,  но не го открих при нас..
Все си мисля, че беше около 60 лв.
Но да видя и твоя 🙂

# 139
Да, пълно е вече с кръгли стъклени купи, но сега изчезнаха правоъгълните. Имаше само  в единия магазин, но вътре са разделени на две и са малки . И аз днес много се чудих дали да не си взема една кръгла. Те са няколко размера.

# 140
Аз имам от квадратните стъклени кутии с капак и разделител. Доволна съм.

# 141
Софи, утре ще го снимам и ще го покажа. За една саксия е, бял. Тези, за които говориш съм ги пропуснала.

# 142
Аз набързо ги погледнах, но не ми се сториха с две отделни прегради. Греша ли? За какво ги използваш? Ако са с малка само надигната част, тя храна ще се смесва и тази преграда е безполезна.
Ето я тяхната

Обаче е малка
Размери на продукта
Дължина: 15 см
Ширина: 15 см
Височина: 7 см
Обем: 600 мл

# 143
Стъклената ми кутия си е с фиксирана стъклена преграда, не се маха и храните не се смесват. Не знам ти каква си видяла, но може и друга да е била...Предимно за съхранение на храна я използвам и по-рядко да пека нещо в нея.

# 144
Икейската я знам, много е малка. А за правоъгълната, преградата е висока, колкото самия съд.

# 145
Софи, ето стойката за цветя

# 146
Супер е. От кой от двата магазина я имаше?

# 147
В този на центъра, mariat. Беше само една. Има друга, която е по-малка, но само с няколко сантиметра и струва 25 лв., т.е. не беше намалена. А моята от 40 лв. я бяха намалили на 25. Всъщност, може и втората да е намалена, но да не са го отразили на етикета.

# 148
Стойката е много красива.

Може да са си нормални купите с разделител и да си пиша глупости.

Някой в Пловдив, ако видя симпатични купички за животни под формата на котешки личица, може ли да пише в кой магазин ги е видял.

# 149
Някой в Пловдив, ако видя симпатични купички за животни под формата на котешки личица, може ли да пише в кой магазин ги е видял.
Имаше в Тракия преди няколко дни, може и да са свършили.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт