Магазини Pepco 14

• 97 929
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Нямам нужда от специален или ефектен сутиен, предпочитам тип тишърт; само искам да не се съсипва прекалено бързо и да е удобен. Прегледах този сайт - виждам твърде много дантели и странно изглеждащи модели (поне в моя размер излязоха такива - използвах филтър).

# 616
Там всеки ден имат нови единични бройки. И аз гледам моя размер и си купих няколко сутиена на много прилични цени. Но аз предпочитам стегнати и с много дантели. Понякога съм виждала и спортни.

# 617
  • Somewhere far away
точно сутиен от пепко не. чорапи си бях взимала много добри но от мъжката  и детската колекция.

# 618
Като сме на тема бельо - да питам и аз. Как е качеството на дамските чорапогащи? Днес си взех два за първия
учебен ден, много са тънички, като паяжина, надявам се да издържи до обяд.

# 619
Много съм доволна, че намерих бели тениски в Пепко. 2 бр за 5, 50.
Сега сгреших да ида в Пепко в мола- бяха празни стелажите с момчешки дрехи

# 620
Секцията за момчета е винаги плачевна ...много малко избор или е обрано ..

# 621
Да си кажа и аз за сутиените от Пепко, с малък бюст съм и са ми много удобни. Имам и от New Yorker като ги пуснат на промоция са чудесни.
Има ли черни панталони за момче в размер около 130-140 ?

# 622
8 лв. беше моя сутиен от Пепко. За същите пари имам от НМ, нося ги с години и не са мръднали. Нито банели излизат, нито презрамки се къдрят.

# 623
  • Варна
В НМ не съм виждала сутиени по 8 лв... освен ако не е бил инцидентно намален.

# 624
Има, има. Трябва да следиш намаленията, с талони, ваучери и под 8 може да станат.

# 625
Започна зарежда с коледни неща

# 626
Още не съм на тази вълна, но и аз преди седмица забелязах коледните артикули...докато търсех всъщност все още есенните.😂

# 627
И в Джъмбо също вече е коледно Simple Smile

# 628
Хелоуин,коледни на места даже още летни артикули продават ...манджа с грозде

# 629
Всички магазини са се побъркали с този коледен бизнес.Много ми е рано на мен за такива неща,както се пише още има тениски в магазините...

Общи условия

Активация на акаунт