Магазини Pepco 14

• 97 946
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Това не е ли анцуг? Не ми хареса, особено със сакото за мен е абсурд.
Сутиените обаче ме заинтригуваха, ще дебна за тях.

# 601
Да като анцуг го гледам и аз

# 602
Точно - и аз не бих го носила със сако, но вкъщи си нося точно такива, с широки крачоли.

# 603
  • 1st floor
С такива спортни сутиени ходя през по-голяма част от годината. Само с тениски и потници слагам сутиен. Ще следя и аз да заредя нови, че поизхвърлих част от старите - презрамките им се нагънаха от прането...

# 604
За мен това е основният проблем със сутиените на Пепко (като изключим това, че веднъж попаднах на сутиен с различна дебелина на чашките, но то беше единичен случай) - не им излизат банели, не се деформират чашките (поне тези, които си купувам), но презрамките са некачествено направени и след малко пранета стават усукани и грозни. Това не е нормално и не се случва при други марки. Жалко е, че само заради това трябва да ги изхвърля относително бързо.

# 605
pppqqq, а защо не купиш други презрамки и не ги смениш? Аз съм виждала по разни магазинчета, че се продават, но дали ще стане, не знам.
Иначе и аз им харесвам сутиените. Имам 2-3 и са ок. Показаните също са хубави.
Идвам да се похваля, че скоро и при нас ще отварят Пепко! Най-накрая няма да бия по 40 км, за да пазарувам. 🤣

# 606
Те са зашити, не са с кукичка. Да ги режа и после някак да зашивам нови - резултатът също ще е грозен.

# 607
Ахаа, ясно. При мен са свалящи се, за това го написах.

# 608
На моя единствен от Пепко дори банелите изскочиха много бързо.
Не купувам вече от тях.

# 609
Съдейки по коментарите по- горе ... Момичета, с малък бюст ли сте ???🤔 Мойте сутиени от Пепко издържат максимум месец. Вероятно много ги изпълвам и не им понася 🤦

# 610
Купувала съм 4-5 сутиена от Пепко. Не съм доволна. С голям бюст съм и не са за мен. Заинтригува ме показаният, ако намеря такъв ще взема за проба.

# 611
Моят е малък, сигурно затова нямам такъв проблем. При Уайкики банелите излизат, даже са идвали току-що поръчани с банели, които са тръгнали - много мърлява работа! Затова не смея да си поръчам сега, а харесвам моделите и при тях няма проблем с презрамките.

# 612
  • България
Мислех, че на Пепко е добро бельото и щях да мина да купя. Добре, че ви прочетох.

Последният път си взех един черен памучен сутиен и розов спортен от Синсай. Удобни са, защото гърди ми непрестанно растат откакто съм бременна. Не знам колко ще издържат, но не бяха и скъпи.

# 613
Аз съм доволна от бикините (тип хипстърски). За сутиените - те излизат по около 5 лв (тези на Уайкики са няколко пъти по-скъпи), предполагам, че качеството отговаря на цената.

# 614
В Контур.бг Триумфите са на половин цена, издържат години. Не знам колко струват сутиените от Пепко, но не бих си ги причинила.

Общи условия

Активация на акаунт