Магазини Pepco 14

• 98 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Видях го това, но ми се видя скъпо за размера си (обаче не помня колко струваше) - за готвене на пара на азиатска кухня. В Плевен, Пепко Кауфланд - Кайлъка имаше доста, не знам дали още са там.
В Синсей все още има много есенни неща (на сайта) - аз гледах да не прекаля с пазаруването, защото после ги пускат с 50% отстъпка и съжалявам, че съм ги взела. Така стана с летните декорации. Естествено, имаше и изчерпани.

# 586
10 лв дадох ...по принцип са си скъпички,по големички съм виждала по 60 лв

# 587
A как по-точно се използва?🙂

# 588
  • Пловдив
A как по-точно се използва?🙂
Видях го това, но ми се видя скъпо за размера си (обаче не помня колко струваше) - за готвене на пара на азиатска кухня.

# 589
Май трябва да се кипне тенджера с вряла вода и това (бамбукова съдина) се слага отгоре. Вътре трябва да има домакинска хартия или нещо подобно, за да не залепнат нещата, които се готвят.

# 590
Pppqqq, благодаря, разбрала си какво имам предвид.🙂 Иначе аз имам решетки за готвене на пара, затова се зачудих това другото как точно се използва и как се поставя в тенджерата.

# 591
  • София/Севлиево
В единият ни магазин имаше само един венец и едни лампички на есенна тематика,нищо друго.Дано в другия има повече неща (на 4 или 5.09 минавах от там и имаше доста стока, която редяха,но не видях какво беше)...

# 592
Заредили ли са рокли с дълъг ръкав за момичета? Размер 110 или 116?

# 593
Вчера в единия Пепко в центъра на града видях 4 големи палета стока, които чакаха да бъдат разопаковани и наредени. Мернах блузки с дълъг ръкав и долнища, днес ще мина да огледам дали са ги наредили вече Simple Smile Мен единствено ме дразни факта, че стоката я пускат по различно време в различните магазини.

# 594
Заредили ли са рокли с дълъг ръкав за момичета? Размер 110 или 116?
Не видях в понеделник и моята носи същия номер,взех нощници с дълъг ръкав и потник.
Но също имаше около касата мн пакети за нареждане нз какви

# 595
  • София

Оглеждам се за тези сутиени, хем са спортни, хем с банел. Имам бели от преди 2 години и едва се простих с тях, но от тогава не зареждат пак този модел.
Сега попаднах на това клипче и се надявам пак да са такива.

# 596
Аз като търсих бамбуковия съд в едното пепко ми казаха че имали 8 палета за обработка да съм проверявала ,след няколко дни пак ходих уви още не бяха обработени ...

# 597
Ако някой види показаните сутиени по нашите ширини,  да пише 😀

# 598
  • София
https://www.facebook.com/share/r/hp84e2UNBVWD63DR/
Ето и интересни панталони. Харесвам ги тези клипове, не че този стил е мой.

# 599
Аз ги гледах тези панталони смятах да си взема за носене вкъщи но имаше от м.нагоре и ми идват големи ..

Общи условия

Активация на акаунт