Магазини Pepco 14

• 97 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Пуснали са промоция на коледните шоколадови бонбони на pregale. Втората кутия на половин цена. Само че, за да ви ги таксуват намалени  трябва всеки две кутии на отделна бележка. Проверено от личен опит , съчетано с кисела продавачка и дълга опашка. И не пропускайте да си прегледате бележките, преди да излезете от магазина.

# 91
Аз купих за подарък 2 кутии. Продавачката ме увери, че са хубави. Надявам се да се харесат.

# 92
  • Варна
Брех, Пепко вече и храни ли продават?

Иначе от разпродажбата им, започнала от вчера, има ли нещо изгодно?

# 93
  • На изток от Ада
Има да бонбони,разни дребни неща около масата.

# 94
  • София

Иначе от разпродажбата им, започнала от вчера, има ли нещо изгодно?

Аз накупих блузки по 2.50 лв и 3.00 лв.

# 95
Няма никакви торбички за подарък толкова обрано .....нито коледни нищо по една две тук там и повечето мъжки

# 96

Да, отскоро забелязах.

# 97
  • София
Купих от Пепко бонбони. Пуснали са пликове за хладилник. Не видях да пише колко броя са /може някъде със ситни цифри да е наоусано/. Попитах продавачката, щеше да ме набие само с тона с който ми отговори. Нови са. В къщи ги отворих - плътни, затварят се добре, но.. малки... - 4 бр. големи, ако може да се каже, че са големи и 4 бр. малки. Това е положението - 3лв.

# 98
  • Пловдив
От тези пликове с "ципчето" отгоре ли? Отдавна ги има при нас - ползвам ги за сандвичи на децата.
Имам с бухалче и с някакви писти, но съм виждала и с еднорози, с мечета и какви ли не още

# 99
Издръжливи ли са и лесно ли се измиват и съхнат тези пликове?

# 100
  • Пловдив
Ползвам ги от над 2-3 години, поне по веднъж седмично (основно големите, малките са си почти неизползвани).
Мият се лесно, но не стават за съдомиялна Joy
Съхненето също не е проблем, просто трябва, да се оставя отворени - за една нощ са си напълно сухи.

# 101
  • София
sweet_maniche, да с ципа. Продавачката в Ринг Мола каза, че за първи път ги получават и били за хладилник.
Интересно - какво от хладилника мога да прибера в тези пликове?!
Мойте са с цветя в лилаво и зелено. Имаше с маймуни. Simple Smile

# 102
  • На изток от Ада
sweet_maniche, да с ципа. Продавачката в Ринг Мола каза, че за първи път ги получават и били за хладилник.
Интересно - какво от хладилника мога да прибера в тези пликове?!
Мойте са с цветя в лилаво и зелено. Имаше с маймуни. Simple Smile
видях ги .за сандвичи са. Според мен. Две неща взех и 1 лев по малко платих нз защо. Дръжка за моп и щипки за хранителни неща

# 103
  • София
Някои намаления явно се отразяват на касата. И аз взех вчера една детска чинийка, която вместо  за 2.50 лв ми я таксуваха за 1.50 лв.

# 104
Честита Нова година, момичета!
Живи и здрави и много позитивни през новата година!

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 22:55 от Sofi_to

Общи условия

Активация на акаунт