Магазини Pepco 14

• 97 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Тези чашки са сладки

# 121
Здравейте. Има ли в Пепко от тези календари, които стават за график - хоризонтални с всеки ден от седмицата? Или някъде другаде, ако знаете. Всяка година си взимам от Лидл, но нещо се бавят, а на мен ми трябва.

# 122
  • София
Добре де, тези буркани за бисквити на Том и Джери защо пак навсякъде са изчерпани...

# 123
Здравейте. Има ли в Пепко от тези календари, които стават за график - хоризонтални с всеки ден от седмицата? Или някъде другаде, ако знаете. Всяка година си взимам от Лидл, но нещо се бавят, а на мен ми трябва.
Имаше подобни, но през Октомври/ ноември. Имаше и в Кауфланд доста дълго време

# 124
Кой търсеше стъклена купа с капак? Вчера видях такава при нас

# 125
И в мега мол София ги имаше стъклените купи в четвъртък.

# 126
  • Варна
Гледах в едно Пепко, но не видях и не знам има ли в асортимента им по принцип стъклени купи, но правоъгълни, около 1 л обем?

# 127
Вчера имаше правоъгълна като показаната в предишния ми пост кръгла. Пак беше с капак и от боросиликатно стъкло. Мисля, че други правоъгълни купи не съм виждала друг път.

# 128
И кръгли, и правоъгълни стъклени купи със син капак съм виждала в нашето Пепко преди доста време. Сега не знам дали има, че покрай празниците други артикули гледах.🙂
Май Даниела търсеше от кръглите купи...🤔

# 129
Аз търсех, известно време наистина нямаха доставка единствено на кръглите. Тази седмица ги заредиха и си купих, най-накрая.

# 130
Почти бях сигурна, че си ти Simple Smile
Радвам се, че си намерила това, което търсиш. Аз пък вчера си купих една стойка за цветя намалена от 40 на 25 лв. Отдавна я заглеждах, но не ми се даваха 40 лв и вчера хоп! - тя намалена и ме чака Simple Smile

# 131
На каква цена са стъклените купи и някой може ли да каже какви са реалните размери?

# 132
На каква цена са стъклените купи и някой може ли да каже какви са реалните размери?

Кутията за храна ли, или за други купи питаш?

# 133
Стъклените кутии с капак, които издържат до 180 градуса.

# 134
Стъклените кутии с капак, които издържат до 180 градуса.
Цена 10лв
Обем 1300мл
височина 7см
горен диаметър 19.5см
Диаметър на дъното 16.5см

Общи условия

Активация на акаунт