Магазини Pepco 14

• 98 013
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Аз вчера купих памучни тениски по 2,50лв.

# 181
  • София
Аз точно на 16.01 бях и даже помислих, че са приключили намаленията- нищо нямаше почти. Grinning В събота вероятно ще успея да мина през друг магазин, да видим там как ще е.

# 182
Не съм се възползвала от намалението, но днес видях, че има много намаления на детските дрехи. Имаше клинчета от 1.50 до 3.50 и блузи от 2 до 3.50лв.

# 183
Момичета, ще си покажете ли вашите чинии от Пепко

# 184
През 2 дена влизам в Пепко. Не видях почти нищо допълнително намалено. Купих 2 детски клинчета по 2.50лв
Зареждат нови неща.  Колекцията Етно Гардън е много нежна. Купих си една чашка. 5.50лв. Не става за съдомиялня.
Скрит текст:

# 185
Аз също с отчитам на намаленията - миналата седмица взех няколко панталона тип джогър за по 10 лв за момче. Имаше и блузи с дълъг ръкав за по 3,50 . Тази седмица обзаведох малката - дънков гащеризон -12 лв, кожен панталон - широк със странични джобове -12 лв ( това са 140-146 размер), суитчер шарпа-10 лв .
Направих и един комплект на големия ,от последната промоция - сив суитчер и спортен панталон - много ми хареса материята , само дано не се къса лесно Wink
Нещата са от магазина в Мусаценица Сф.

# 186
Аз взех тенджера 5литра за 18 лв. За сега съм доволна.

# 187
Няма по-разхвърляни дрехи от магазините Пепко.
Не знам как управителите на тези магазини разпределят стоката в
пространството, но всеки път все едно е паднала бомба. То и в други магазини са падали бомби,
ама в Пепко бъркотията е Номер1. Могат да кандидатстват за Рекордите на Гинес.
Ходя в различни Пепко магазини. Организацията е на нулево и под нулево ниво.
Разчитат, че бъркотията е търговски трик, но....този път става дума за крайност.
Ако управителите на тези магазини искат да разчитат на по-големи продажби, крайно време е
стоките да се подредят по категории дрехи.
При детското облекло;
- на едно място якета, елечета, космонавти,
- на едно място бельо,
- на едно място клинчета, панталони и дънки/тоест долници/
и на друго място - блузи, суитчъри, пуловери/горници/.
Толкова ли е сложно???

# 188
  • София/Севлиево
Виждали ли сте чантички тип диагоналки за момчета в тийн възраст (поне да знам ако няма да не се разхождам излишно до магазина)...

# 189
Няма по-разхвърляни дрехи от магазините Пепко.
,,,,,
Толкова ли е сложно???

Нямам идея кои магазини посещавате, но аз нямам такива наблюдения.
Да, има разхвърляни дрехи, но това е дело на клиентите. Виждала съм служителки да се занимават със сгъване и подреждане след разни претенциозни клиентки.
И колкото и неприятно да звучи - имаше случай на майка из@кала детето си в съблекалнята. Персонала няма вина в такива случаи, но трябва да изчисти заради следващите клиенти.

# 190
  • На изток от Ада
И при нас няма разхвърлени дрехи

# 191
Вчера бях в 3 магазина никъде нямаше от купичките за животни. В единия даже показах снимки, отговориха ми, че са имали преди време подобни. До Тракия все не стигам 😡. Нямаше даже и от чинийките с котешко лице. Обаче магазините бяха празни. Единия го презареждаха, явно скоро ще има нова стока.
От доста време не виждам и хубаво сутиени между другото. Не че са качествени, но поне да те прилъжат да ги купиш

# 192
Моля посещаващите магазини Пепко извън София, да не коментират публикацията ми за бъркотията в Пепко. Написах коментара си за магазините в София.

# 193
Има ли в магазините в момента слипчета за момчета с размер 158?
Не боксерки.
По Коледа никъде не намерих.
.

# 194
  • София/Севлиево
Аз съм била в няколко магазина в София и не са били разхвърляни.

Общи условия

Активация на акаунт