Магазини Pepco 14

• 97 905
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Детето днес се размрънка за мандарини и сега вкъщи ухае направо на Коледа. 😀
Нашето Пепко уж готово, редиха и стока вътре, но още не е отворен. А аз нямам търпение. 🤣

# 631
Аз започнах да мисля и купувам коледни подаръци, но за украса и подобни още ми е рано и на мен. Преди няколко дни при нас имаше извадени неща от миналата година. Помня, че тогава издирвах едни коледни лампички, които Елислава беше похвалила, ни не можах да се сетя как изглеждат.

# 632
И в Лидл от другата седмица.
Имайте предвид, че ако нещо ви харесва, трябва да го вземете, докато има, защото е малко вероятно да е налично до декември.

# 633
Аз се дразня на това, че трябва да купувам октомври коледни неща, защото ако реша декември - няма да има нищо. Joy Гледам втори пореден ден все едно още малко ще се бият хората по магазините - какво става не мога да разбера, за един гирлянд или парче кашкавал - грабят, бутат .. Не мога да разбера.

# 634
О, няма да се надпреварвам с времето, нито ще купувам като луда, че щяло да свърши. Те, търговците на това разчитат.

# 635
Аз намерих пак налични календари - тефтери за другата година и взех за коледни подаръци за хора, които знам, че ще им се зарадват. Wink

# 636
  • Бургас
То Коледа отдавана е повече "маркетингов" празник, отколкото религиозен.
Като почне още от октомври украсата по магазини и улици, накрая докато дойде празника вече ти е втръснало съвсем. Добре, че детето вече порасна и подаръците са само на хартиен носител Grinning

# 637
  • София
Купих преди месец на малката черен гащеризон с бродирани цветя. Вчера получи алергична реакция от боята. Пет пъти го пера и продължава да пуска черна боя. Някой друг има ли подобен проблем?
Не знам какво да го правя. Не ми се занимава да го връщам, но и не искам и друг да пострада. При нея не беше много, контактна алергия, която се поуспокои от алергозан, но тя по принцип  не е алергична.

# 638
Опитай да го изплакнеш с оцет във водата. Понякога помага да се заздрави боята

# 639
  • До сърцето...
Купих преди месец на малката черен гащеризон с бродирани цветя. Вчера получи алергична реакция от боята. Пет пъти го пера и продължава да пуска черна боя. Някой друг има ли подобен проблем?
Не знам какво да го правя. Не ми се занимава да го връщам, но и не искам и друг да пострада. При нея не беше много, контактна алергия, която се поуспокои от алергозан, но тя по принцип  не е алергична.
Толкова ли е ценен този гащеризон? Аз бих се разделила с него, щом организма е реагирал, не рискувайте пак да го подлагате на контакт, не си струва заради една дреха.
Имах подобен опит със синът ми, не ми се иска да тръгнете по моите стъпки.

# 640
Пак тя,аз бих изхвърлила дрехата и бих писала в контактната форма на сайта на Пепко - това в случай, че искате да предпазите и други. Може да направят вътрешна проверка и да изтеглят въпросните гащеризони от продажба. Правили са го с други стоки.

# 641
Забелязала съм , че всички черни дънки които съм имала ( не от Пепко ) миришат много странно,дори и след много пранета. Явно за черните дрехи използват по- специфична боя 🤨. Много кофти за детенцето 😔.
Вчера бях в Пепко, много коледно ми дойде всичко, та си купих само чорапи и свещи за 50 лева. Много ми харесват големите "златни" свещи ! Имаше и нови Коледни аромати , но пропуснах ! Ще вадя елхата май 😁

# 642
Аз намерих пак налични календари - тефтери за другата година и взех за коледни подаръци за хора, които знам, че ще им се зарадват. Wink
Взех на майка ми тефтер 2025 тя си ползва попринцип и малки чашки за кафе Christmas....не са ми много коледни🙂 ама айде някакви звездички ли какво имаше

# 643
  • Варна
Не само от пепко миришат така. В синсай е същото. Аз лично избягвам да купувам такива. Предпочитам ВУ, пред нови и миризливи.

# 644
Аз имам черни и сиви дънки от Синсей, не миришат и не пускат боя.

Общи условия

Активация на акаунт