Магазини Pepco 14

• 97 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Такива якенца дали има в момента? За Варна питам

# 676
  • Варна
Такива якенца дали има в момента? За Варна питам
Вчера имаше на Чаталджа

# 677
  • Варна/Благоевград
В някой от магазините във Варна ,виждали ли сте скоро това бельо ,без значение дали розово, черно или бежово?
В Трошево и Делта няма

# 678
  • Бургас
Ох, много искам и аз да си купя коледни и есенни джунджурии (както по-горе някой писа), ама нямам място за нищо. Вие всяка година ли си купувате по нещо и какво ги правите като се понатрупат. Хвърляте ли ги, подарявате ли ги.

# 679
Всяка година купувам по една нова играчка за елхата, бая години ще минат докато се натрупат наистина 😀. Иначе винаги купувам свещи, по някой друг гирлянд, чаши за чай. Трупат се лека по лека, но какво да направя като ми е кеф 🥹

# 680
Миналата година в Пепко имаше стъклени играчки, червени зелени топки взех. Топ! Не можах да се огранича до една Disappointed
Тази година ще купя пак Smirk

# 681
Ох, много искам и аз да си купя коледни и есенни джунджурии (както по-горе някой писа), ама нямам място за нищо. Вие всяка година ли си купувате по нещо и какво ги правите като се понатрупат. Хвърляте ли ги, подарявате ли ги.
Купувам и не само от Пепко. Като се натрупа нося и в службата,  че и там украсявам. Само аз се занимавам с това, колегите много се радват като видят променен ъгъла за украса.

# 682
Аз заради претрупването,  спрях да купувам играчки от пепко  и джъмбо,  а само хубави от айко  , всяка година по 2-3 и така да си събера за елхата само красиви, качествени играчки.

# 683
Седят в мазето, когато не ги ползвам. И всяка година взимам нещо. Някои са ми в повече, защото са доста стари и им личи.

# 684
Трудно се сдържам...най-редовно чаша си купувам по една де😆

# 685
  • До сърцето...
Това с чашите и при мен е проблем - като видя такава, която ми харесва, и не мога да се спра. Имам колекция от Коледни (вкл. от базарите в Европа), вече цял шкаф им трябва.
Сега съм харесала в Пепко едни в бяло със златни контури на къщи и малки звездички. Едвам се спирам за големите, малките, ако ги някъде поне 2, ще ги взимам, па ако ще и от къщи да ме изгонят Joy

# 686
Заглеждам се по чашите,но като се сетя, че нямам място вкъщи и рязко ми се отщява. На моменти много добре контролирам консуматора в мен Blush

# 687
  • Бургас
И аз имам проблем с чашите. Вече станаха колкото за един ресторант Grinning Отделно имам и от разни там Star Wars и други филми.

# 688
  • Варна
Може ли да се замени или върне блуза, закупена от Пепко Шумен, в магазин във Варна?

# 689
Купих си тънка плетена шапка . Много хубави неща има. Почти съм готова с коледните подаръци за колежките с помощта на Джъмбо и Пепко

Общи условия

Активация на акаунт