Магазини Pepco 14

• 97 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Може ли да се замени или върне блуза, закупена от Пепко Шумен, в магазин във Варна?
Може.

# 691
И аз днес се сдобих със стъклена чаша с капаче и сламка, във формата на тиква. Не е ясно  за какво ми е, но ми хареса. Както и с коледни чорапи. Също неясно за какво, понеже вкъщи ходя боса. Но ми харесаха. Спрях се да купя плетени дебели пантофи, че се сетих, че имам такива необувани отпреди две години. А дано тази зима да ги обуя

# 692
Взех си коледна кухненска ръкавица. Според вас защо на етикета пише, че не може да се пере?🤔 Странно ми е. Ръкавицата е от плат и силикон, едва ли пълнежът вътре ще е от картон или нещо, което не трябва да се мокри...😏
Пони, че и дръжка май имаше чашата-тиква. И на мен ми хареса, едва се спрях да не я купя.😄

# 693
  • Ст Загора
Взех си коледна кухненска ръкавица. Според вас защо на етикета пише, че не може да се пере?🤔 Странно ми е. Ръкавицата е от плат и силикон, едва ли пълнежът вътре ще е от картон или нещо, което не трябва да се мокри...😏
Пони, че и дръжка май имаше чашата-тиква. И на мен ми хареса, едва се спрях да не я купя.😄
прала съм от Пепко. Вътре става не равномерно ватата. На ръка я прах

# 694
Откакто намерих кухненски ръкавици с магнитче, само тях купувам. Идеално се лепва на хладилника и винаги ми е подръка в удобна позиция за нахлузване.

# 695
Аз харесах една тяхна ръкавица за готвене, която е гумирана отвън със силикон май и много лесно се почиства.
Успях миналата седмица да си намеря и 2 от есенните гъбки, много ги харесвам и все нямаше. Сега съм ги наредила с кестени от парка.

# 696
Аз харесах една тяхна ръкавица за готвене, която е гумирана отвън със силикон май и много лесно се почиства.
Да, точно такава взех (откъм горната част обаче има зона от няколко пръста, която е само текстил). Все в някакъв момент може да се зацапа, та аз лично мисля поне тази горната част при нужда да я пера внимателно или да минавам с мокри кърпи.
Имам и ръкавица с магнит, но хладилникът ни не е близо до печката и котлоните и тя си стои или закачена, или в чекмедже.🙂

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 23:00 от dolce miele

# 697
  • Бургас

Не зная какво е това вътрешното, но не е точно плат. Купих си кухненска ръкавица от там и я изпрах. Не виждам как ще докосвам съд с храна без да я изпера, като знам как се въргалят по сгладовете. Ръкавицата се сбръчка, а вътрешното стана на топчета.

# 698
В пералня ли я изпра? Външният плат не изглежда супер плътен, ама чак сбръчкване си звучи притеснително.😬

# 699
  • Бургас
В пералня да. Ами то само външното е плат, другото имам чувството, че е нещо рециклирано, средно между плат и хартия. Утре ако имам време ще я снимам на какво заприлича.

# 700
Хора пускайте по някоя снимка ❤️да видим

# 701
А тези пижами дали ги има тук?

# 702
В Бургас ги има поне от 2 седмици.

# 703
  • София/Севлиево
Аз си купих поредните 4 чаши на коледна тематика и две коледни кърпи,но съм ги скрила,че ММ още мърмори за есенните, които показвах ,но не помня дали тук или в темата за декорациите.Ще ги нагодя с лакомства и ще минат за подаръци Simple Smile
Имам много неща, всяка година купувам ,за късмет имам много място за съхранение,но когато станат прекалено много подарявам, понякога оставям до контейнера.

# 704
Онзи ден занесох на касата един химикал, който беше счупен . И им казах. Гледам , пак го сложили за продажба. Всеки ден вадят срока тези хора. Всеки ден магазина изглежда различно

Общи условия

Активация на акаунт