Магазини Pepco 14

• 97 381
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък се сдобих с буркан за мед , с ароматни масла - коледни комбинации , 4 шишенца за 5 лв ..не се надявам да са УАУ като сила на миризмата , но пък поне някакво разнообразие Wink Взех и едни пантофи на младежа ( кафеви, пухкави и отдолу с гумена подметка ,за 10лв) и някакви джунджурии . Толкова готини работи за коледа са изкарали ...че направо едвам се сдържах ....но помня ,че на намаленият след миналата Коледа ,накупих сумати неща...и първо ще ги изкарам и тогава , ако още ме влече , ще пазарувам Simple Smile

# 706
  • София
Аз взех днес една коледна бисквитка за декорация, големичка е. Детето (на 2г.) като си дойде от градина и я видя и каза "А, пилю" и взе да и маха. Grinning

# 707
  • Свети Влас
Днес влязох в Пепко и си взех тези сладички свещички( 8 лв)и етерични масла(5 лв), и един дядко коледа, както и едно мишле, и поставка за моливи, химикали.

# 708
Здравейте! Буркани Стич има ли някъде?

# 709
Аз да питам някой в Пловдив виждал ли е от тези човечета в магазините
И в кои магазини?
Миналата седмица или предната ги видях само в Смирненски.

# 710
  • Свети Влас
Като бях в мол Галерия, Бургас в Пепко не ги видях.

# 711
Няма ги във всички магазини затова и питам за конкретен, ако някой ги е видял.
Същия ден си казах , сега отивам в мола от там ще купя, но нямаше. След това бях в друг магазин пак да ги търся, но и там нямаше.
То има и момченце,  видях го в инстаграм или Ютюб, в магазина бяха само момиченца.
Утре пак ще отида до магазина, в който ги видях, но си мисля че няма да има. Бяха малко бройки, но са на малко смотано място  и се надявам да има една бройка поне.

# 712
Аз го видях в пепко на Трапезица /бургас в един кош с други плюшени играчки ..специално го изкарах да го видя че ми се видя мн сладко ...

# 713
Има ли в Пепко така наречените tree skirt? Пола за стойка на елха ?

# 714
Имам въпрос, съзнавам, че е странен. В Пепко съм виждала съвсем обикновени чинии за хрснене, без украса в ярко червено. Чудя се, дали това е произволно избран цвят или свързан с Коледа(не стоят на коледния щанд, а при другите чинии) Въпросът ми еДали някъде в Пепко има такива, но зелени? Виждали ли сте зелени чинии за храна? По каталозите няма, в рекламите в youtube също, но все се надявам щом има червени, да има и зелени.

# 715
  • Ст Загора
Не съм виждала зелени.
Щом не са на коледният щанд не са от коледната серия

# 716
  • София/Севлиево
Момичета,във ФБ ми излизат едни кратки клипчета с декорация от различни магазини.Та там имаше керамична чашка във формата на джинджифилово човече от Пепко.Някой виждал ли е на живо?Питах в един от нашите два магазина и първо казаха,че нямат,после че ги изкупили още при зареждането,а в другия не ги видях (от там купих други чаши).

# 717

Пепко славейков до тмаркет около 20 бр имаше ...в  др пепко ми казаха че голям интерес е имало към тези плюшки и са свършили докато ги заредят ...

# 718
Аз да питам някой в Пловдив виждал ли е от тези човечета в магазините
Скрит текст:
И в кои магазини?
Миналата седмица или предната ги видях само в Смирненски.
Сега имаше в магазина в Тракия

# 719
О, много благодаря ! За този магазин бях забравила тотално.
Днес щях да ходя в магазина на главната, в мола на руски и на автогара Родопи.
Направо там ще отида утре.[video][/video]

Общи условия

Активация на акаунт