Уголемяване на устни при кърмене ?

• 1 059
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте , бих искала да попитам дали е възможно да отида на козметик за уголемяване на устните с филър и да си кърмя без проблем или пречи?

# 1
Според мен би попречило единствено на индивидуалността ви. Но вие си решавате.Само не прекалявайте Grinning

# 2
В информацията на всяка клиника си пише, че отказват поставяне на филър на устните при бременност и кърмене. Причината е, че няма достатъчно проучвания за безопасността на процедурата в тези периоди.

# 3
  • Melmak
По време на бременност и кърмене не е удачно. Най-малкото си представете да направите алергична реакция! Тогава бебе ли ще кърмите, инжекции ли ще ви слагат с урбазон, какво ще правите?

Също така хиалурон не се слага при козметик, а при лекар, дерматолог!!!

# 4
  • София
По съвпадение днес ми правиха филъри. Попълних въпросник с 20-30 въпроса, два от тях бяха:
Бременна ли сте?
Кърмите ли?
Т.е. противопоказно е.

# 5
Аз пък помислих, че на някой са му се увеличили устните от кърмене. Grinning
И за да съм по темата.
Със сигурност по време на кърмене не удачно.
Дано не е спешно!

# 6
Заради хормоните може да получиш не много приятен резултат...
Изчакай ... Или размисли 😁

# 7
И не при козметик!!!!За другото са казали дамите.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 12:55 от ДХ3

# 8
За бебето такава локална процедура няма никакво значение. Но поради нестихнали хормони, особено ако нямате и цикъл още, може да се получи разочароващ резултат.

# 9
Аз също разпитах на доста места и специално лекарят който до сега ми е слагал ми отказа, защото имало риск от инфекция и хиалурона бил токсичен. На повечето места също ми отказват, единствено една дерматоложка каза че няма проблем, но заради преобладаващо отрицателните мнения не съм си сложила.

Общи условия

Активация на акаунт