Магазини Pepco 14

• 97 845
  • 744
  •   1
Отговори
# 720

Преди почти месец ги бяха извадили,  тези ли са с джинджифилово човече, за които говорите?

# 721
Аз търся тази, но я няма при нас Sad

# 722

Преди почти месец ги бяха извадили,  тези ли са с джинджифилово човече, за които говорите?
В кой град сте ..мн са яки...в Бургас не съм виждала поне половината от тези🤷

# 723
В това видео има супер много неща, които не видях в магазините им в Пловдив. https://youtu.be/lQxtwHweIRs?si=7iLBUqILtYgze41e
В него май видях момченцето бретче първо.

# 724
  • София/Севлиево
Да,тези джинджита.
Севда,при нас преди 2-3 дни имаше от чашите, които са като плетени...

# 725
Да,тези джинджита.
Севда,при нас преди 2-3 дни имаше от чашите, които са като плетени...
Те са два вида. Червена и зелена. Аз търся зелената. А все намирам червената. Ама не я търся толкова упорито Wink

# 726
Живея в малък град, от съображения няма да напиша кой , извинете за което Simple Smile

Мога да проверя за наличност към момента, да закупя и изпратя, ако някой желае Simple Smile
Можете да ми пишете съобщение.

# 727
Добре няма проблем🤗 просто си помислих да не е някое от бургаските ...защото аз ходя само в най-близкото😃

# 728
  • Свети Влас
Тези чаши не ги видях в Бургас, дали пък няма да ги има в Равда. Хъм
Като ходя другата седмица ще погледна в Бургас. 

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 13:47 от Габриела Радева

# 729
Дами от Пловдив - кой магазин е най-зареден с коледни стоки? Гледам сайта им има толкова много неща, а повечето не ги откривам в близките ми два магазина.

# 730
  • моята мила родна страна
Здравейте! Буркани Стич има ли някъде?

Не зная от къде сте, но вчера видях такъв в един от магазините в Шумен, 10 лв. е.

# 731
В Ямбол също има буркани със Стич.

# 732
Дами от Пловдив - кой магазин е най-зареден с коледни стоки? Гледам сайта им има толкова много неща, а повечето не ги откривам в близките ми два магазина.
Ако имаш време и желание за обикаляне почвай ги един по един. Според мен няма такъв.Всички са с различна стока. Много обиколих аз и от опит го казвам 😄 На Менделеев до Хепи, и този в Тракия май ми се струват най-големи в Пловдив и предполагам, че там може да има повече неща. До тях обаче още не съм стигнала.

Вчера бях на Пещерско до Кауфланд, бретчета играчки никакви, също и на  автогара Родопи, отидох и в мола на руски пак никакви. Момичето там провери в системата каза, че имало 1бр на главната,в Плазата 3бр, на Пещерско 1 бр (от там идвах 😂)
Отидох на главната, от там ми отговорят "ама, защо изобщо ви изпращат за 1бр. може да я има в системата, но ако е открадната ходи я търси. Не е трябвало да ви изпращат изобщо за 1 бр.".
Отидох в Плазата, питах ги те ми викат "да, елате с нас" и ми показаха 2 супер малки(сигурно колко ръката ми) смачкани момчета. Гледах ги, гледах ги и се чудех аз ли нещо бъркам. Помня ги големи тези плюшки, затова и не купих онзи ден като ги видях. Или момичета са големи, а момичета малки 🤷. Стана късно и вече не ми се обикаляше и не стигнах до магазина в Тракия и този до Хепи. Предстои ми пътуване и сигурно няма и да стигна там да ги видя какви са.

# 733
Ако имаш време и желание за обикаляне почвай ги един по един. Според мен няма такъв.Всички са с различна стока. Много обиколих аз и от опит го казвам 😄 На Менделеев до Хепи, и този в Тракия май ми се струват най-големи в Пловдив и предполагам, че там може да има повече неща. До тях обаче още не съм стигнала.

Вчера бях на Пещерско до Кауфланд, бретчета играчки никакви, също и на  автогара Родопи, отидох и в мола на руски пак никакви. Момичето там провери в системата каза, че имало 1бр на главната,в Плазата 3бр, на Пещерско 1 бр (от там идвах 😂)
Отидох на главната, от там ми отговорят "ама, защо изобщо ви изпращат за 1бр. може да я има в системата, но ако е открадната ходи я търси. Не е трябвало да ви изпращат изобщо за 1 бр.".
Отидох в Плазата, питах ги те ми викат "да, елате с нас" и ми показаха 2 супер малки(сигурно колко ръката ми) смачкани момчета. Гледах ги, гледах ги и се чудех аз ли нещо бъркам. Помня ги големи тези плюшки, затова и не купих онзи ден като ги видях. Или момичета са големи, а момичета малки 🤷. Стана късно и вече не ми се обикаляше и не стигнах до магазина в Тракия и този до Хепи. Предстои ми пътуване и сигурно няма и да стигна там да ги видя какви са.

Благодаря много за информацията. Ще си заделя един ден да обикалям. Иначе аз ходя на бул. България на G център и на Виа ритейл парк на Карловско шосе, но са ужасни и двата магазина са обрани, много тудно си намирам каквото и да съм харесала от сайта примерно, да не кажа, че направо не го намирам.

# 734
Скрит текст:

Вчера бях на Пещерско до Кауфланд, бретчета играчки никакви, също и на  автогара Родопи, отидох и в мола на руски пак никакви. Момичето там провери в системата каза, че имало 1бр на главната,в Плазата 3бр, на Пещерско 1 бр (от там идвах 😂)

Благодаря много за информацията. Ще си заделя един ден да обикалям. Иначе аз ходя на бул. България на G център и на Виа ритейл парк на Карловско шосе, но са ужасни и двата магазина са обрани, много тудно си намирам каквото и да съм харесала от сайта примерно, да не кажа, че направо не го намирам.
Този на България и той ми е много странен от към подреждане, но скоро не съм ходила и там. Казаха ми, че и на  карловско шосе има от тези плюшки никога не съм ходила в този магазин, но няма и да се разкарвам до там.

В Пловдив колко много магазини имало само.

Нещо тая година не ми е Коледно в това Пепко, дали защото стоката е почти еднаква, дали защото магазините ми се струват много разпиляни от към подреждане 🤷.

Миналата година влизаш и ти става едно приятно, коледно, радостно.

Общи условия

Активация на акаунт