Седмокласници 2023/2024 - тема 4

• 39 109
  • 775
  •   1
Отговори
# 90
Госпожицата излезе към 12 ч. Не могла да реши втората подточка на 3 задача. Можело да си носят формулите, тя ги беше забравила. Ама ние не сме в София, други са били задачите.

# 91
  • София
Моята щерка се върна разочарована. Каза, 3та задача много трудна била, 2ра задача с разлагането се е оплела. Само първа е решила и била почти сигурна, че е вярна 😅.
Надявам се да се изнамерят задачите за София и някой да ги качи някъде.

# 92
  • В Страната на чудесата
Мислех, че навсякъде децата излизат със задачите. Това са за София:

# 93
Здравейте, може ли някой да сподели пробният тест по Математика от Междучасие, който се е провел през ноември. В предишните теми намерих отговорите, но не и самият тест. Предварително благодаря на отзовалите се!

# 94
# 95
Пенсионирана русалка много благодаря за помощта!

# 96
Много благодаря за задачите от Олимпиадата.
Качих в пощата един пробен от курс към НПМГ.
Слагам го и тук. Имам отговори само  на първата част от детето. Елементарна грешка е направил Grinning и много се срамува от себе си. Като цяло учителят в НПМГ каза, че от година на година задачите за НВО били по-лесни и по-лесни. Самият той ни пожела да има по-труден втори модул, за да могат да се отличат децата.
Излезли са и резултатите от пробния по математика в СМГ. Добри ми изглеждат резултатите, но ние още не сме стигнали да го направи. Имаше доста домашни за курсовете тази седмица, включително и преразказ.
https://dox.abv.bg/download?id=923e405896
https://dox.abv.bg/download?id=94df4ac64f

# 97
Здравейте дъщеря ми прави пробно НВО в училище има 63,5 точки някой може ли да ме ориентира това на каква оценка се приравнява тъй като им е казала че ще им пише оценки!

# 98
63т са много добър 4.70

# 99
  • София
Точките на НВО отдавна не се приравняват в оценки, но когато на пробен в училище пишат оценки, обикновено го правят по най-често ползваната навремето скала, където 63,5т. се равняват на 4,70.

# 100
Имаме го вкъщи.
Днес няма да имам възможност, но пиши ми утре сутринта, да го проверя, дали не е писано вътре.
Иначе няма проблем да го сканирам и изпратя като ПДФ, ако те устройва (2 от тонерите ми са за зареждане, а не знам кога ще стигна,да ги заредя, иначе даже щях и да ти го принтна)
Здравейте сега стигнах да ви пиша цял ден ангажименти ако ви е удобно да го сканирате и пратите като пдф и да е писано не е проблем!

# 101
Здравейте дъщеря ми прави пробно НВО в училище има 63,5 точки някой може ли да ме ориентира това на каква оценка се приравнява тъй като им е казала че ще им пише оценки!
А как организират пробно нво в училище? Първи модул е 75 мин, почти 2 уч.часа, втори също толкова. Не провеждат другите редовни часове по програма, или пък в извънучебно време?

# 102
На познато дете, което миналата година беше седмокласник, в училище им организираха по няколко пробни по всеки предмет. Провеждаха ги събота или неделя

# 103
А как организират пробно нво в училище? Първи модул е 75 мин, почти 2 уч.часа, втори също толкова. Не провеждат другите редовни часове по програма, или пък в извънучебно време?
В нашето училище първи модул беше след часовете, а втори така и не направиха (БЕЛ). Следващият път щели и двата. Доколкото девойката каза, един от съседните класове е направил и двата модула. Не знам къде е логиката. Родителите биха предпочели да направят и двата. Само първи модул може и вкъщи да направи. Преразказ за първи път тази година правиха миналата седмица, на класното.

# 104
Когато имат два часа правят първи модул. Преразказ още не са правили като пробен в училище.
По математика....нищо, но там и не очаквам пробен. Нямат достатъчно часове, а като се разболее за седмица, два учителката съвсем

Общи условия

Активация на акаунт