Седмокласници 2023/2024 - тема 4

• 39 665
  • 775
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честита Нова Година! Здраве, сбъднатост и лекота.

# 406
Здравейте,
За много години!

Отворени врати ТУЕС - 20-21 Април.
Ако някой знае и други да пише.

# 407
ЧНГ!
Днес отвориха записването за пробните изпити на Регалия за външни ученици. Много ме беше страх, че ще свършат местата, направо това ми беше мисията на деня днес. Simple Smile

За Американския колеж - дата на изпита 24 март, неделя; записване онлайн през февруари.

# 408
Регалия са пуснали записването за пробни изпити за външни деца. Аз мислех моя да го запиша, но няма опция само за първите два изпита средата на февруари. Искат да го запиша за всички 6 пробни, а аз не съм сигурна, че искам да му го причиня. Другият вариант е онлайн, но за мен не е удачен вариант при положение, че може присъствено. Разсейва се вкъщи, няма я ползата от работата с бланките. Май ще се размине с тези пробни и ще работи само по помагалата им.

# 409
За много години!
И аз направих регистрация за Регалия!
Надявам се ,че  ще  са ни от полза пробните изпити!

# 410
  • София
Колко струва за 6 пробни? Ние сме на курса на Регалия и тези 6 изпита са включени. Идеята ми беше, дали е скъпо за 6 пробни, понеже нещо ми се върти, че миналата година местата бързо свършваха за пробните и имаше майки в истерия, че не са записали децата, пък платили, пък парите не влезли навреме, после за детето нямало място на изпита. Това минала година към май месец, ако помня добре...  Thinking Та ако не е много скъпо, запишете се за всички пробни от сега....

# 411
  • Sofia
ЧНГ!
Днес отвориха записването за пробните изпити на Регалия за външни ученици. Много ме беше страх, че ще свършат местата, направо това ми беше мисията на деня днес. Simple Smile

За Американския колеж - дата на изпита 24 март, неделя; записване онлайн през февруари.

От 5ч. сутринта чакам да пуснат записването Laughing Регистрирах в 9.27ч. и платих веднага. Да имат късмет да ми кажат, че не са останали места за присъствени Rage

Cabo San Lucas 40, 270лв. е за 6-те пробни.

# 412
ЧНГ!

От 5ч. сутринта чакам да пуснат записването Laughing Регистрирах в 9.27ч. и платих веднага. Да имат късмет да ми кажат, че не са останали места за присъствени Rage

Cabo San Lucas 40, 270лв. е за 6-те пробни.

Можете ли да препоръчате и други школи за пробни изпити? Аз разгледах с надеждата да намеря нещо за средата на януари, но май не открих.

# 413
  • София
Регалия и Междучасие, пробните им, са най-популярни и най-масови сигурно. Според мен , ако нямате пробни включени в школите, запишете тези 6 пробни от сега. Дори детето да иде на 4 или 5 само, не на всички поради някакви причини... то да чакаш, да се чудиш.. пък да търсиш в последния момент, не е работа..
Ако решиш  март-април и няма места, какво? тъй си мисля Thinking

# 414
  • София
1 АЕГ и тя има отворени врати април, дата мисля се мени. 32 СОУ имаше за първи клас, за гимназия не знам. 164 ГПИЕ и 2 АЕГ дали имат?

# 415
НПМГ засега нямат точна дата, но
"Ден на отворените врати се организира в началото на месец април, около пролетната ваканция. За точна дата и повече информация следете на сайта на училището."

Тяхното състезание на 1.06. ли е? Не мога да намеря къде е записано това....

# 416
Може ли да ми обясните за тези пробни изпити? Всъщност са пробни матури ли? Тези школи, които коментирате само за София ли се отнасят, за Пловдив има ли?

# 417
  • Пловдив
Gerinceto, за първи път Регалия ще прави присъствени и в Пловдив. При нас обаче записването ще стартира от 08-ми. За Пловдив другите са образователни технологии и Търговската гимназия. Сигурно има и други, но тези са най-популярни. Също и състезанието по БЕЛ Иван Рилски, от което можете сами да си правите статистика за мястото на детето ви. То е доста адекватно като трудност и резултатите са сходни като на НВО накрая.

# 418
Колко струва за 6 пробни? Ние сме на курса на Регалия и тези 6 изпита са включени. Идеята ми беше, дали е скъпо за 6 пробни, понеже нещо ми се върти, че миналата година местата бързо свършваха за пробните и имаше майки в истерия, че не са записали децата, пък платили, пък парите не влезли навреме, после за детето нямало място на изпита. Това минала година към май месец, ако помня добре...  Thinking Та ако не е много скъпо, запишете се за всички пробни от сега....
Има моят включени още 6 пробни в Междучасие (те са с 8 общо) + 2 по математика при Кортезов. Още 6 в Регалия ще му дойдат твърде много. Освен това ще се наложи и 6 седмици да е на 7 дневна учебна програма.... В неделя е 2 часа на Физика - бяхме се разбрали за тези средата на февруари да жертваме 2та дни и да ходи сутрин на пробните.  В събота е на Междучасие. Ще прегори със сигурност. Аз планувам да му отпусне края април, май и юни - да си ходи на занятията и да си пише домашните + 2 теста от помагалата седмично. Сега се опитва да прави по 4-5 теста седмично, но и активностите навън са му по-малко - няма толкова излизане с приятели, каране на колело и т.н.

# 419
  • София
Ако има други пробни, тези 6 в Регалия са излишни , така е.
НПМГ са обявили дати за състезанията им 1-2 юни. Миналата година мисля , че беше на една дата, на 3 юни събота всички изпити. Някои деца са се явили на всички изпити.... Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт