💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 290
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Нищо не разбирам, това защо се прави...
Да не ни удължават с 2- 3 епизода.. 🙄

Явно Керем и Хафса са имали връзка според последната клюка, лятото са били на почивка заедно.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 18:17 от tina-latina

# 571
Не знам… всички са потресени, дори блогърите вече се ядосват най-открито на Фокс.

# 572
Мараба, Фокс!

Много яко. До 06.01.24г всички ще са забравили, че има такъв сериал. Чакат финала на Фара, за да ни сложат на тяхно място.
Всяко зло за добро. Така или иначе с преводите щеше да е гоялм зор, но поне щяхме да сме разбрали вече края отворен ли ще е или затворен. Тъкмо да имаме да чакаме нещо приятно и за другата година. Grinning
Все едно обаче от екипа това със смяната на деня ги изненада. Фраг пуснаха и накрая...

Тина, а защо в минало време? Разделени ли са вече? Не мога да я разпозная аз Хафса.

# 573
То май не е новост. Хафса почиваше някъде след сериала и Керем се позагуби тогава. Не че не могат като приятели да почиват де. Време му е, ако е вярно, да не я крие. А, чакайте, според някои Керем не ги крие, изживяваше си открито любовта. Е, размениха си местата с Ханде в последно време. Satisfied
Дано е щастлив Керем, с която и да си е избрал.

Иначе и аз се радвам, че януари ще имаме два епизода. Ще започнем годината в очакване на това, какво са ни подготвили за финал.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 18:39 от midnight__sun

# 574
Има и друг вариант - хипотетичен ...Sunglasses
На 06. и 13.01 - дават последните два епизода на 1 сезон.
И от 20.01.2024г започва 2 сезон от десетина епизода.
С нов сюжет и нови локации и всички сме доволни.
Все пак до този момент никъде официално не е съобщено, че сериалът приключва на 16 еп. - Фокс мълчи ( за Фара имат анонси, че са последни 2 епизода), Дизилах и той само за промяната на деня съобщава...
Дали Фокс няма да ни направи един Коледен подарък..., да се реваншира малко за поведението си Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е най-странният сериал излъчван някога - нищо не е сигурно до последно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 575
Има и друг вариант - хипотетичен ...Sunglasses
На 06. и 13.01 - дават последните два епизода на 1 сезон.
И от 20.01.2024г започва 2 сезон от десетина епизода.
С нов сюжет и нови локации и всички сме доволни.
Все пак до този момент никъде официално не е съобщено, че сериалът приключва на 16 еп. - Фокс мълчи ( за Фара имат анонси, че са последни 2 епизода), Дизилах и той само за промяната на деня съобщава...
Дали Фокс няма да ни направи един Коледен подарък..., да се реваншира малко за поведението си Stuck Out Tongue Winking Eye
Това е най-странният сериал излъчван някога - нищо не е сигурно до последно... Stuck Out Tongue Winking Eye
А със същите актьори ли? Satisfied
Този оптимизъм не те напуска.
Днес си направих норматива. Вие сте наред. Satisfied

Да качат последните два епизода направо в Youtube и изобщо да не ни занимават с Фокс.

# 576
Слънце, колкото са оцелели след завръщането на Доан, толкова ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Wink
Ето го цялото клипче с Керем и Хафса от Измир:
https://twitter.com/KeremB_Arg/status/1737494661642490305
След като се разбра датата, феновете върнаха архива и това е публикувала Хафса същия ден:
Скрит текст:
"Хафса чете любимата книга на Керем"

# 577

Странна работа. 🤣 Кое му е трудното?

# 578
Предният сериал на Ханде и Бурак и той си сменя деня 2 пъти, първо беше четвъртък, после събота, после неделя за финалните 2 серии. Не е ново да се мести 2 пъти сериал, странното в случая е паузата от 2 седмици? Защо е нужно, ако епизодите вече са заснети?? Монтажистът е болен и не може да ги сглоби ли??? 😆😆

# 579
Благи, информацията ми е от Туитър

„Керем е обиден на Хафса за отношението и подигравките и към него след Келебека. Вместо да го защити, тя се хили и го имитира. Не му е станало приятно.. Дори е спрял да и лайква снимките в Инстаграм след церемонията.“

И другото,което забравих да ви кажа е,че Махтап преди известно време спря да следва Хафсанур В Инстаграм.

# 580
  • Кърджали
Мики, сериалите по принцип ще излизат в двуседмична пауза. Сега друг е въпроса, че тези серии вече са заснети, а фокс явно не държи на рейтинга му, та можеше и да ги пуснат. Ама ... Фокс....

# 581
Аз докато разбера, че Керем и Хафса са били заедно, те се разделили.
Тина, благодаря!
Едва ли пък ще й се разсърди за такова нещо. Не вярвам. Да се разсърдиш за такова нещо на приятелката си, че и чак да я зарежеш.... няма да е била много голяма тази любов.
Ако са се разделили едва ли това е причината. Готина двойка щяха да са.

Тези от Фокс и продуцентите явно наистина не са се разбрали за едни пари и сега си печелят време. Друго ме притеснява мен, зор и бързане да си разкажат що годе читаво историята и после, ако вземат да го продължат, какво ще мислят Grinning

# 582
# 583
Аз помислих , че финала го местят заради празниците през Януари , а те местят двата последни оставащи епизода ! Логиката им кърти мивки , желязна е отвсякъде !!! Къде за бога е логиката , да преместиш сериал , който е към финала , вместо да бързаш да го разкараш от програмата си , за да освободиш място за нов ? Аз лично втория вариант щях да направя ако бях директора на Фокс … малоумници са тия турци , наистина !!!!!!

# 584
  • София
Тази снимка не е от Измир. Това е къщата на Дева Мария, която се намира близо до Ефес.

А тези снимки са от моя личен архив. Посетих това прекрасно място през м.май 2022 година. Тази изкопана дупка е било нещо като аязмо. Там се е съхранявала вода.  

Явно Керем и Хафса са посетили това място. Аз отдавна се съмнявам, че двамата имат връзка, но докато не се убедя не мога да го твърдя. Явно Керем е решил да действа предпазливо. Не бърза да афишира връзка. Съмнението ми е от факта, че майките на двамата по едно и също време ги последваха. Наблюдавах как двамата се държаха на награждаването. Прекалено свойски беше поведението им. Не вярвам, че Керем е обиден на Хафса. Той обича шегите не съм с впечатление да е много обидчив. Пък и не забелязах Хафса да му се е подигравала на Керем. Ако има нещо то е в рамките на шегата.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 21:32 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт