💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 302
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Много го харесвам Джем. Дано и него скоро гледам в някой сериал.

Ханде

Днес май си изпълних нормата от 5 поста? Grinning

# 556
Доан поне не крие… за разлика от Лейля. Хахах наистина, Лейля и Туран .. топ прокурори Laughing
Джем беше “бащата” на този сериал. Много мил чичо Heart такава доброта и мъдрост излъчва този човек!
Благи, и 3 да са, ама всеки ден да са! Heart
Липсвате ми като ви няма! Аман от тези преводи! Grin Какво нещо ни направиха тези хора, как ни сплотиха. Днес ми е емоциално, ама думите си ги пестя, има време Grinning
Айде за настроение, горещи погледи от КенДо

Лейляяяя, Лейляяя, какво не му хареса на момчето… как те гледа, чак да му приседне на човек, ако е на мястото на Хакан

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 22:35 от Cocodoggo_mom

# 557
Изтрил си е видеото. Явно много са го наспамили.
Иначе Ханде го следва отдавна, не е от сега. Да не си помисли някой, че го е последвала след видеото. Satisfied

А докато превеждах Идрис изпитваше голяма вина за положението, в което е Кенан/Доан. Съжалявал е уж цял живот за постъпката си. Тя го е разделила от семейството и децата му. Пораснали са без него. Гризе го съвестта, та се чудя след всичко, което той е направил, как държи сметка на Туран?

Слънце, това за децата не беше вярно в превода. Редактирах те. Grinning Според мен няма деца Идрис, жена е имал, която е изоставил.

На 50% съм от епизода и е много хубав, но много ще се ядосвате на Невин и Туран. Close Без думи съм аз относно сцената им с Мюшереф. Жената се разкъсва от мъка до тях, моли ги да й кажат, ако знаят нещо, те мълчат. Rage

Посмях се с Доан - хвърля лекарствата на Кенан в басейна и казва: "Лечението ти се отлага за следващото лято, а, Кенан?" Joy

Ще гледам до петък да качим епизода, а за следващите серии не се ангажираме с никакви дати. Вероятно ще ги пуснем догодина, да си знаете просто.

# 558
Не е ли било вярно? Ах, тези рускини, как само си измислят. Satisfied
Трябва по-нататък да си пусна отначало епизодите, защото от тези преводи не успях да се насладя на сериала.

Днес ги изписах моите пет коментара. Този ми се брои за утре. Satisfied

Иначе и на мен ми е носталгично, а още не е свършил сериала. Добре съм си, но Ели като минеш и като знам, че ти е тъпо, и на мен ми става. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

# 559
Добро утро момичета!
Чудесна сряда ви пожелавам.

# 560
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 561
Здравейте! Flowers Hibiscus

Днес много сте писали, не мога да ви изчета. Satisfied

"Трансформация, която не можем да уловим."

# 562
Flowers Herb Добър ден, момичета!

Молитва Heart  Hands Pray  Heart 
Аз каня теб, Господи, пръв да прекрачиш прага ми днес...
Аз каня любовта да влезе и да изпълни дома ми с емоциите и цветовете си,
да смекчи ъглите,
да заглади ръбовете,
да събере, да сближи, да помири, да обърне очите към сърцето.
И каня здравето да влезе, да докосне всекиго и всичко и да им даде от силата и живината си, та никой да не се оттърва от здраве.
Здрави да са решенията ни, постъпките ни, мислите ни.
ЗдравоСловни да бъдат думите ни. Flowers Four Leaf Clover
Аз каня изобилието да влезе и нека поръси със златен прашец работата ни, заниманията ни, стремежите ни, начинанията и мислите ни.
Нека се отплаща трудът ни и богатството от него да е голямо, а също удовлетворението и щастието от него.
Аз каня радостта да влезе и да усмихне всички – семейството ми, живота ни, сърцата ни. Nature Sunny
И каня благодарността да влезе, та да се събуждам с първата мисъл за нея сутрин и веднага да осъзнавам, че даровете, които имам и получавам, са безкрайни.
Аз каня възможностите да влязат, та да придобием ясен поглед за тях и смело сърце да ги следваме.
Каня топлината, нежността, чудесата, щастливите попадения, приятелите, талантите, успеха, удовлетворението, щастието, разбирането, приемането, прошката, музиката, красотата, съвършенството, цветовете, уханията, многообразието.
Тази сутрин Бог прекрачи пръв прага ми...  Flowers Herb
Честит Игнажден! Flowers Bouquet
Из "Любими мисли и стихове"
Позволих си ... защото, Ви чувствам близки и сродни..., ако има празнуващи ЧЕСТИТО!

# 563
  • София
Здравейте! Christmas Tree

На 20 декември православната църква почита Свети Игнатий Богоносец. От този ден започват коледните празници. Честит Игнажден! Пожелавам здраве и благополучие на вас и семействата ви! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
В Източна България на Игнажден е първата коледна вечеря. Трапезата е изцяло постна. Празникът се свързва със зимното слънцестоене и се смята за началото на Новата година. Нарича се още Млада година, Нов ден, Млад месец, Полаз или Полазовден.

Най-характерен за празника е обичаят "полазване". От това кой ще влезе пръв в къщата на Игнажден се гадае каква ще бъде и следващата година. Ако "сполезът" е добър, то и в къщата през цялата година ще има благоденствие и успех във всичко.

На Игнажден гадсаем каква ще е следващата година. Има няколко поверия за този ден. Ако на Игнажден времето е ясно, през април ще има суша. Ако вали дъжд, през април ще има дъждове и плодородие. Добре е, ако на Игнажден, а също и по Коледа, вали сняг. Ако на Игнажден времето е облачно, реколтата ще е добра и в кошерите ще има изобилие.

Времето през следващите 12 дни на месеца - от 20 до 31 декември, показва времето през 12-те месеца на идващата година. 20 декември определя какво ще е времето през януари. Друго поверие е, че не бива да се изнася нищо от къщата, за да не излезе берекетът, както и не се иска и не се дава нищо назаем.

Не се става от трапезата по време на ядене, защото кокошките няма да мътят. Не се вари боб, за да не бие градушка. Не се пере, за да не налети болест. Не е добре, ако се зачене дете на Игнажден, защото ще се роди с недъг. Бременните и нераждалите не трябва да работят, за да родят лесно.

Имен ден празнуват българите с имената: Игнат, Игнатка, Искра, Искрен, Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Светла.

# 564
Едит: Новият епизод ще е в събота, 6 януари?!? Щеше да има нов фраг, пуснаха стария с тази информация, която току що ви поднесох.
Привет, момичета! Heart
Идвам със задача за пчеличките Laughing
Открих една песен със мноооого странно съвпадение на имена…
https://youtu.be/BgKJ2mcIQSo?si=ZWwalT8nt763hqHI
Да видим Етем дали ще ни я пусне на финала. Или е просто съвпадение… като изгледала Марашлъ, смея да кажа, че много текст и поезия вкарва в творбите си. Помните и поемата:”Лейля, тръгни си от мен.”

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 17:38 от Cocodoggo_mom

# 565
Сега видях, че нов епизод ще имаме чак на 6 януари. Фокс ни мести в събота, а сега в петък ще пусне филм. Луда работа, за два епизода...

# 566
Нямам думи. Наистина 🤣
Ако снимките не бяха приключили, щях да си помисля, че ни дават 3ти шанс Grin

# 567
Сигурно се надяват до 6-ти януари всички да забравят, че има такъв сериал. Все са били некоректни, обаче направо прекалиха.

Иначе ATV спира сериал сега на 5-ти епизод. Има къде-къде по зле от нас.

Обаче да си призная, малко се радвам за смяната, защото сега по празниците щеше да е трудно с преводите. Направо ми влязоха в положение Фокс. Satisfied

# 568
Слънце, и аз го видях това. Втори сериал спират тази сезон на около 5ти епизод.
Дизилах продължават да ми палят огънчето в сърцето, като не обявяват финала на проекта.
Знам, знам, нищо не казвайте. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тина, ти да не си моята зодия? Laughing
П.С. Ами слънце, само дето мрънкаме, те Фокс за пчелите ни мислят. Hug

# 569
От три години следя и досега не съм виждала да сменят деня на сериал два пъти и то в един сезон.
За два епизода? Animal Hear No Evil

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 18:02 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт