💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 312
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Ооо , много мразя сериал или филм да завърши с отворен край , а повече продължение няма никога … ужас ..

Дано го завършат подобаващо , а не с отворен край . Дано има затворен , а не тъп финал !

# 541
Ханде е № 1 тази седмица Simple Smile Trophy

и още малко рейтинги Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
"Обявиха кои са най-коментираните продукции на екрана през седмицата 11-17 декември!"

от DiziWorld

от снимките на последния епизод на "Друг човек"

... "Завършваме както започнахме с местопрестъпление" ..

Жалко, че свършва ..., ама това е положението ..

# 542

В момента в Туитър пак има "проблем ". Керемките са бесни на Гюнфер, защото неин човек е пуснал клипче осмиващо Керем ( от церемонията на Келебека).
Според мен не е направо с лош умисъл, а просто за забавление,  но стана голяма драма  - " буря в чаша вода"... ама с такава топ мениджърка ...

# 543
Снимки от последния епизод CryCryCryDisappointed Relieved

Дано, дано, дано да няма отворен край, ако искат да ги избият всички, но най не обичам отворени краища. Например Доан пада във водата и не изплува или подобно.

Тина, за какво клипче става дума? И откъде пък са сигурни, че човек на мениджърката го е пуснал? Зорлем си търсят поводи да изтерясват феновете ми се струва.

# 544
  • София
Снимки от последния епизод CryCryCryDisappointed Relieved

Дано, дано, дано да няма отворен край, ако искат да ги избият всички, но най не обичам отворени краища. Например Доан пада във водата и не изплува или подобно.
Аз даже мисля, че падането може да е с колата директно във водата 🤐
На една от снимките днес имаше влекач - дали беше за коли или лодки не съм сигурна.

# 545
Здравейте! Flowers Hibiscus

"Керем Бюрсин, който извършва водна терапия за героя Офлаз във филма Ефлатун, в който участва, също отделя много време на начините на виждане и усещане. Eflatun, който спечели много фестивални награди у нас и в чужбина, се очаква да излезе през следващите месеци."

Ето го клипа.

https://twitter.com/rmarlenerv/status/1737107841922613635

Изглежда ми, че е направено за забавление. Керем е над нещата. Не вярвам да му стане неприятно.

А за финала, искам да е отворен. Да си мечтая за продължение, някога...Satisfied

# 546

Май към моята представа за финала са тръгнали…
На всичкото ни разочарование за спирането на сериала ни, явно и сополи ще бършем накрая Laughing
Слънце, и аз искам отворен финал. Мечтите са безплатни, нали?….

# 547
Здравейте, прекрасни момичета!

Изгледах и 13-ти епизод на "Друг човек". Закъснявам с гледанията, но скоро ще ви настигна.
Отбор "пчелички", огромна благодарност за отделеното време, за вложеното старание, за труда да правите удоволствието ни пълно.

Разхвърляни бързи бележки...
Лъжите и тайните започват да се разкриват: връзката Идрис - Туран; измислената бременност на Нурай; диагнозата на Кенан...
В предишния епизод Нурай и леля ѝ ме дразнеха, но сега са ми забавни. Като слепени са. Добре се допълват.
Срещата на Ясемин и Мурат - наивна и по детски мила.
Откровен разговор между пораснали братче и сестриче - споделена близост, болезнено осъзнаване, плаха надежда.
Шахинде в опит да помогне, за първи път каза истина.
Лъжата, гневът на Лейля и смиреното признание за безразличието на Тахир към Нурай.
Тахир и родителите на убитото от него момиче - на никого не пожелавам ада им. Болезнена среща на рани, които времето не лекува. Така нелепа, така ненужна смърт и...толкова  болка...и гняв...и усилие да продължиш.
Тахир - в затвора на собствената си съвест. С доживотна присъда: -  убиец!

Въпроси без отговор.
Нещо, което си мислех преди няколко епизода, Туран каза в разговор с Невин в болницата.
"Знаеш ли, понякога си мисля...че му причинихме повече вреда, отколкото полза."
Бях възмутена, че родител може да вземе решение за подобно лечение. И Идрис, и Доан упрекваха Туран. После реших, че в безизходицата си просто се е доверил на лекаря-специалист.
"Ще ти разкажа за д-р Сюхейл. Ще ти разкажа какво ти причини."
Във видеото Доан вини лекаря.
И друго се питам: - прав ли е Идрис? Дали ако Туран си беше свършил работата преди 30 години, Доан щеше да се появи? Ако съзнанието му е спокойно, щеше ли да си дреме потиснато завинаги?

Никой не се ражда със съзнание на убиец и желание за мъст. Пораждат ги житейските обстоятелства. Обстоятелства, които най-често създаваме ние - хората. И зад които лицемерно удобно крием вини и гузна съвест.

Извън сериала...

Хафса е много млада. Дръзка. Самоуверена? Нестандартна. Провокативна. Мисля, че все още се търси и самоопределя. Това е едно от лицата, което и допада.

На тези снимки(в тази компания) излъчването на Керем много ми харесва. Изглежда ...пораснал и щастлив.

Красота

# 548
Дано поне снимат нещо догодина, че ако пак така караме две години без проекти...не е приятно. Хубаво беше да има всяка седмица епизод, дали с Керем, дали с Ханде.

# 549
Ето го човекът на Гюнфер

Май и аз залагам на отворен финал... 😎

# 550
Аз даже мисля, че падането може да е с колата директно във водата 🤐
На една от снимките днес имаше влекач - дали беше за коли или лодки не съм сигурна.

Ти ме уби! Точно това ще ми е най-тъпия финал, освен, ако не е с Лейла в колата Joy

Алооо, мечтателките! Ще ви дам един отворен край JoyJoyJoy
На мен клипчето ми беше много, много смешно, но не в подигравателен аспект. Не вярвам Керем да се цупи, изглежа ми, че обича да се забавлява и има чувство за хумор. Колко по-неприятни клипчета има, те са си обидни направо.
Силве, знаеш ли какво си мисля по отношение на думите на Идрис към Туран? Към онзи момент мислех, че има предвид разследването на пожара, но сега си мисля, че имаше предвид, ако, когато са го отвлекли и са го завели в дома и Туран си беше свършил работата като прокурор и беше намерил детето и го беше върнал на майката, тогава нямаше да има Доан и Кенан.

# 551
Flowers Herb Добра вечер, момичета!
Още, преди три  или четири теми / не ми се търси /, Ви споменах ДЧ, ще е с отворен край... Логиката е такава!

Ще ни липсват..., но всяка от нас ще завърши филма сама и според емоциите оставил ни този хубав филм.

# 552
Изтрил си е видеото. Явно много са го наспамили.
Иначе Ханде го следва отдавна, не е от сега. Да не си помисли някой, че го е последвала след видеото. Satisfied

А докато превеждах Идрис изпитваше голяма вина за положението, в което е Кенан/Доан. Съжалявал е уж цял живот за постъпката си. Тя го е разделила от семейството и децата му. Пораснали са без него. Гризе го съвестта, та се чудя след всичко, което той е направил, как държи сметка на Туран?

# 553
А, те в този сериал имат много двойни стандарти. И Лейла много принципната, но сви снимчицата с баща й и Хамди и я мушна в джобчето. Туран и той е много стока. Лицемери големи.
Само Доан е върха Joy

# 554
Ново амплоа за Джем. Ще бъде водещ на предаване. Освен актьор в телевизията и театъра, водещ и писател, скоро ще върти и колелото на късмета. Satisfied

https://twitter.com/tv8/status/1737189937974313238

От рождения ден на Мави.

Общи условия

Активация на акаунт