💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Може да са ни забравили.. всички ни отписаха вече ..
Интересни са ми тези Дизилах. Току що обявиха и за Фара, че я финализират, с точна дата и т.н.
За нас - нищо.

# 526
Много се радвам за Бурак, че е оправдан, все си мислех, че всичко е въздух под налягане… Нилпери искаше да си направи реклама на негов гръб и раздуха нещата повече от необходимото. Дори и Бурак да не повдигне дело за оронване на престижа и клевета, то тя рано или късно ще си го получи, кармата ще я застигне!
Сериала не мога да коментирам, мн съм изостанала, сега ще си пусна 10 епизод….
Фрага е трепач, защо нямаше такива в началото, може би рейтинга щеше да е друг.
Много ги харесвам как играят заедно, но за съжаление с този канал не им провървя, едва ли ще ги съберат отново да играят заедно, което мн ме натъжава…. Ще ги гледаме поотделно и ще им се радваме!
Хубава вечер, момичета!

# 527
  • Кърджали
"раздуха повече от необходимото"....
Защо само защото е мъж /който в момента е симпатичен заради сериала/ трябва да се затварят очите пред факта, че той като изпие повече от една чаша не си мери думите и държанието?
Съжалявам, но дори и оправдан от съда /ама то съда там и убийци оправдава, та.../, Бурак си е проблемен и ще е хубаво за него да избере "или да се научи да пие като хората или изобщо да не пие"

Тц, моето мнение не е изградено само въз основа на скандала с Нилпери. И друг път /споменава съм/ ми е попадал пред камерите подпийнал и ми е идвало да му тегля два шамара.

# 528

Снимките приключиха. Кой мечтал за Нетфликс - мечтал. Laughing
Хубаво беше, малко беше. Heart

# 529
Керем пак с каскет. Отдавна не го бях виждала така.
Хафса е твърде авангардна за моя вкус и на лицето си е правила нещо, като че ли или от грима, в началото не я познах. Тя е толкова нежна и красива, а тук ми е като драг куин.
Много се радвам, че са оправдали Бурак. Четох при рускините, но нямаше източник и не го взех много за сериозна новина. Tази Нилпери не ми е позната като актриса, но явно не им е много симпатична на рускините и не заради историята им с Бурак. Joy 

На новия им сериал в понеделник пожелавам рейтинг 2 с тенденция на червени стрелки трайно и максимум 8 епизода. Сто пъти ще го на пиша Grinning
Много ме кефят с коментарите под рекламата им. Коко, благодаря!

Изгледах епизода, мога да кажа само, че Бурак е невероятен КенДо! Особено сцената в колата, в която Кенан и Доан бяха в конфликт... Брилянтен!
Мама М също направи прекрасно изпълнение, душата ми плачеше с тази майка и в този момент исках да удуша Невин.

Не знам, как да си обърна езика и да кажа, че чакам с нетърпение следващия епизод като знам, че е предпоследен. Sad
Но пък фрага е супер и нямам търпение да вида как и накъде.

# 530
Благи, турците сякаш са възхитени от новия сериал. И аз искам, искам, искам, ама надали ще са с кофти рейтинг. Иначе фандомът на Ханде и Бурак сме топ в Туитър. След всичко, което се случи, остана и да не държим ниво?! Няма да се забрави така лесно…
И аз нямам търпение за епизода. Страхотни са. Щом успяват да ни накарат да нямаме търпение за предпоследен епизод - страхотни са!
Flowers Four Leaf Clover

# 531
  • София
Нашата сладурана от СЧК Мелиса Донгел и Халил Ибрахим Джейхан са се чифтосали. Хайде да им е честито и дано да се задържат като двойка, защото много дълго не издържат в тези среди.

# 532
Коко, как няма да са възхитени? Забрадки, бой, секти, ограничения, насилие. Поне 8 рейтинг ще имат. Да се оправят, грам не ме вълнуват. Само да не бъркам сериала, че ще се изложа пак Grinning

# 533
Благи, не се излагаш, същият е.
Линде, сигурно ли е? Гледах аз, че са отговаряли на някакви “любовни” въпроси, но не намерих инфо как са отговорили Wink
Ами дано, сериалчето им тръгна, еуфорията им е била голяма, позната история Laughing нека

# 534
  • София
Благи, не се излагаш, същият е.
Линде, сигурно ли е? Гледах аз, че са отговаряли на някакви “любовни” въпроси, но не намерих инфо как са отговорили Wink
Ами дано, сериалчето им тръгна, еуфорията им е била голяма, позната история Laughing нека
Вярно е. Не забеляза ли, че са написали Çift и са сложили сърчице с халки. Все още не знам какво точно отговарят, но са нова двойка.

# 535
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Purple Heart

Още нови снимки от новогодишното парти с Керем Wink

# 536
Здравейте, 
Тази сутрин симките са започнали в 8. 00 часа .

В Туитър коментират, че най- вероятно КенДо ще избяга зад граница и това щял да е финалът  ( отеорен край)..

# 537
Инфо:

Grinning
"#HandeErçel чрез Instagram история с актьора Uğur Uzunel"
https://twitter.com/handercelbrasil/status/1736977565070348449

# 538
  • София
Много мило, Мави и леля Ханде... Като две капки вода.

# 539
От сета на ДЧ

Общи условия

Активация на акаунт