💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 30/

• 44 329
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! Flowers Hibiscus

Имаме фрагман

„Кенан би пленил душата ми, докато ме целуваше, да те целуна е като да целунеш пепелник.
 Знам много повече, отколкото си мислиш, Кенан."

https://twitter.com/bambaskabiritv/status/1736695230986846717

Кенан ще се събуди в затвора, а Идрис май отива да се предаде.

# 511
Здравейте,  🌞
Страхотен фраг.. жалко, че сме към финала..
Вече снимат последните сцени на 16 еп.

# 512
# 513
Сърдечни благодарности за превода ⚘
Малко инфо от Туитър

# 514
Какъв фраг, какво чудо! От сега започвам да се напрягам. Разплитат се историите с голяма скорост.
Много се смях на предишния епизод, когато Идрис казва на Доан-мислех, че са те излекували, а той отговаря: "За 4 месеца толкова" Grinning Най-забавния образ ми е Доан. Жалко, че ще го приключат или той сам, или Кенан...Горката Мама М.

# 515
Заснемат последната сцена на Тахир и Шахинде.

https://twitter.com/Handemiycan/status/1736700733368520808

Ханде напредва

# 516
Брутален фраг , но май някое от момичетата тук - позна , че финала ще е много тъжен и напрягащ .
Жалко , че Садък е жив , реве ми се !

# 517
Лейля не прощаваааа! Леле, какъв ли ще е финалът. Все ми се върти, че ще направят скок във времето.
Малкото Мави вижте как се е събудила след нейния ден:

Cry

# 518
Горкото дете...
Дано бързо се оправи 🍀💙

# 519
Керем в Инстаграм днес:

Бурак: Wink

# 520
Привет, момичета, във вечер, в която под поста на Фокс с озет на новия им сериал в понеделник, няма други коментари освен такива с хаштаг #bambaşkabiri… Grinning
Скрит текст:

Идвам с новости:
Хафса е на събитието #GQMenTheYear2023 отново с иновативен аутфит Grinning

Иначе е красива, смела сладуранка Wink

И една новина, която мен лично адски много ме зарадва. Всеки да я приема както си иска Heart

Скрит текст:

Бурак Дениз беше оправдан по обвиненията в нападение, заплаха и обида
Беше взето решение по делото, което се разигра между Бурак Дениз и Нилпери Шахинкая по време на филмовия фестивал в Адана миналата година и беше внесено в съда.
Миналата година Бурак Дениз беше замесен в сбиване в Адана, където снимаше 2-ри сезон на телевизионния сериал “Şahmaran”, и инцидентът беше отнесен до съда. Колегата на Дениз, Нилпери Шахинкая, многократно беше ходила на масата, където бяха любовникът на Шахинкая Емре Юсуфи и приятелят на двойката Неджми Дениз Акинджъ, и спореше със страните. След като Şahinkaya напусна масата, записите от камерата на битката между Burak Deniz и Necmi Deniz Akıncı също бяха отразени в пресата.
Решението е взето по делото, гледано в 33-ия наказателен съд на първа инстанция в Адана. Бурак Дениз беше оправдан по обвиненията за нападение, заплаха и обида. В мотивираното решение на съда, в процеса на публичното дело, заведено срещу Necmi Deniz Akıncı, изискващо Бурак Дениз да бъде наказан за престъплението „Опит за обикновено нараняване“ в съответствие с членове 86/2, 35/2, 53 от на турския НК, повдигнатото му обвинение деяние не е квалифицирано като престъпление в закона.Посочено е, че е оправдан. Посочва се, че Бурак Дениз е оправдан по публичното дело, заведено срещу Nilperi Şahinkaya и Necmi Deniz Akıncı за обвиненията в заплахи и обиди, с искане те да бъдат наказани в съответствие с членове 125/1-4, 106/1, 53 от Наказателния кодекс на Турция, тъй като не е доказано, че подсъдимият е извършил престъпленията, за които е обвинен.
В мотивираното решение се посочва също, че ако Nilperi Şahinkaya и Necmi Deniz Akıncı възразят, ще се проведе изслушване в съда, ако подсъдимият Burak Deniz възрази, намалението с 1/4 няма да бъде направено, процесът ще продължи съгласно общите разпоредби, и ако се започне заседание по възражение, ако възражението бъде изоставено преди заседанието, няма да се направи възражение.Изявлението, че ще бъде зачетено, привлече вниманието.

И на последно място: Фокс, криещи коментарите под Бамбашка в youtube… защо ли…

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 20:00 от Cocodoggo_mom

# 521
Ново:
Тахир и Лейля
.. като за последно ...

П.С.
Сега Бурак трябва да заведе контра дело за клевета и уронване на престиж ...

# 522
Миси, надали момчето ще се занимава с глупости… да стреля само нагоре(както направи последните месеци…) и това е. Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 523
Ново от Керем,  на среща с приятели

Много се радвам за Бурак 😊
Обаче ми е много тъпо, че Фокс и Сие така провалиха сериала. За другите може, а за нас- не..
Дано има карма и всичките му сериали повече от 3 да не видят като рейтинг...

# 524
Интересни са ми тези Дизилах. Току що обявиха и за Фара, че я финализират, с точна дата и т.н.
За нас - нищо.

Общи условия

Активация на акаунт