Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, моля, препоръчайте ми фон дьо тен. По принцип съм с леко мазна акнетична кожа (едновременно активни пъпки и пигментни петна), поради което най-добре ми пасва на Катрис HD Liquid Coverage. Но напоследък на брадичката и около носа кожата ми е адски суха и фон дьо тенът допълнително я изсушава и се събира на люспи там. Затова може би ще трябва да е някой за смесена или мазна кожа, но пък с добро покритие.

# 181
На Loreal фондьотените .

# 182
# 183
  • Deutschland
Аз от ДМ си купувам парфюми за коса на Нихан, но се съмнявам да ги има в България за съжаление. Това чудо ухае до следващото измиване.
Ще пробвам и на Балеа.

# 184
Можете ли да препоръчате избелваща паста за зъби? Може и да е малко по-скъпа стига да върши видимо добра работа.
Мерси Simple Smile

# 185
И аз пак да попитам - на олиото за лице пише само да се използва като стъпка от рутината. Аз имам и крем от същата серия, чиято дейност е също хидратиране... Да ги комбинирам ли? Казвали са ми, че мога да слогам крем както преди, така и след олиото, но никога досега не съм пробвала, защото ми е странно такава комбинация... Кое е най-оптимално?

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 09:27 от Vicky_P

# 186
  • София
Най-оптималното зависи от кожата ти. Аз съм с мазна и ми идва тежко да сложа и крем, и олио. Вечер слагам серуми + олио, денем слагам серуми + крем.

# 187
Балеа са пуснали почистващ балсам с 3% сквалан в лилава опаковка. Станал е хит в държавите, в които го има.

# 188
  • In The Middle Of Nowhere
И аз го видях в инстаграм, но кой знае при нас кога ще го пуснат.. Хит е според мен заради ниската цена в сравнение с други подобни продукти. Не се сещам на коя марка беше един дето също го има в дм и го споменават често разни инфлуенсърки.. но цената ме отказва. Този на Балеа бих го пробвала.

# 189
Можете ли да препоръчате избелваща паста за зъби? Може и да е малко по-скъпа стига да върши видимо добра работа.
Мерси Simple Smile
Може да погледнеш тези, има ги в ДМ.

# 190
Не се сещам на коя марка беше един дето също го има в дм и го споменават често разни инфлуенсърки.. но цената ме отказва.
ZERO е другият, но приятелка се оплака, че го е изхвърлила, толко гаден бил. В една група също прочетох много отрицателни мнения, а го поръчах от Нотино. Вчера пристигна и го отказах, въпреки че съм го платила.

# 191
  • Deutschland
Този балсам на Балеа не съм го виждала, ама и аз скоро не съм ходила в ДМ. Имам нужда от маска за коса, душ гелове и прочее, но ще е следващата седмица.

# 192
Аз пък от ZERO съм изключително доволна. Втора опаковка съм си купила. Премахва грима с лекота, не ми образува пъпки, отмива се лесно. Минус е високата цена..

# 193
И аз имах мостра на Zero, зелената опаковка която е за мазна и акнетична кожа, много ми хареса, сваляше всичко супер лесно, също не ми е дразнил или предизвиквал пъпки, но някак си не можах да свикна и не съм го купувала.

# 194
И аз много харесвам розовия Zero, заслужава си цената.

Общи условия

Активация на акаунт