Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 89

• 70 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Чудесно, ще се възползвам значи да си накупя два парфюма, на които съм хвърлила око след като мине РД.

# 631
На Велнеа балсамът е ужасен. Нямам търпение да го изразходя.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:32 от Кристал

# 632
На Велнеа балсами е ужасен. Нямам търпение да го изразходя.
Хаха ужас толкова ли е гаден 🤔

# 633
Момичета, отстъпката за рожден ден колко процента е?
15% и е 10 дни от датата на Р.Д

# 634
А този талон за абсолютно всичко ли е? Може ли да се използва за АМ?

# 635
  • Сливен
Май само за млеката над 12 месеца.

# 636
Ето скрийншот, същата информация я има на 1 страница на темата:

# 637
  • Mediterraneo
Днес в една дрогерия попаднах на 50% намаление на продукти на Есенс. Това червило е супер, как не съм попадала досега на него. Мирише вкусно Simple Smile
Скрит текст:

Взех това за тийнката, отзиви за продукта?
Скрит текст:

Детето си взе любимата спирала
Скрит текст:

# 638
Това червило е страхотно !! Унищожих вече 2 опаковки, вчера го поднових. Трайно е много , не лепне. Направо заспива на устните. Аз ползвам номер 402

# 639
  • Deutschland
Леле, цвета който е показала Тарталета е супер. Как съм ги пропуснала?

# 640
  • Бургас
Това червило и аз го имам. Много е хубаво. За него четох тук из някоя от темите - за дм или от продуктите,които сме доволни,не помня коя тема беше.
Много го хвалеха!
Спиралите от тази серия също са много готини. Моята любима е розовата,но нещо не я намирам в моя дм.

# 641
Това червило и аз го имам. Много е хубаво. За него четох тук из някоя от темите - за дм или от продуктите,които сме доволни,не помня коя тема беше.
Много го хвалеха!
Спиралите от тази серия също са много готини. Моята любима е розовата,но нещо не я намирам в моя дм.
червилото как стои нали не се трие бързо а относно спиралата как стои имах в предвид че четката нее суха като някои други спирали

# 642
  • Бургас
Червилото е трайно при мен. Не пуша. Самата му консистенция е суха и матова,в сравнение с нормално червило. Лесно се нанася. Не изсъхва,като течните матови червила. Има страхотен плодов аромат.
А спиралата ми правеше миглите обемни и дълги. В началото беше по-течна. Но след няколко нанасяния стана разкошна.

# 643
А определен цвят ли харесвате от тези червила или хвалите цялата серия?

# 644
Аз съм ползвала само 402. И го хваля Wink

Общи условия

Активация на акаунт