Суна ще гори... Шегувам се, наистина ми е любопитно какво ще излезе от брака на тези двамата.

.Както винаги е много красиво направена ,а си добавила вече и наименованието на сериала за България ,"Златно момче".

,нооооо има и други етажи има сигурно и други апартаменти под наем та Ферит като нищо може да е новия съсед на тия три студентки. 
как ще падне когато първо Ферит най-вероятно не я пусне в стаята си ,а после и ако наистина той вземе ,че хукне след Сейран ей тогава физиономията на мама рибка ще е най,най,най-готината .Пак със сигурност ще окръгли устичката и ще гледа с нейния тъп поглед ,но няма значение важното е да не е усмихната като все едно е спечелила големия джакпот 
Душичката ми тя хем е още много тъжна заради Ферит хем пък и е много ново това положение ,а и не ги познава тия хора все още та така че е нормално да е леко отдръпната.Обачеееее тия три момчета там дето са насядали ,Ферит като разбере за тях сигурно ще полудее.Те дали са приятели ,състуденти или гаджета на някои от другите момичета не знам ,но сигурно единия от тях поне ще вземе да се навърта около нашето момиче и тогава Феро бей с кран ням да могат да го махнат от апартамента.

Препоръчани теми