⚓ На пазар във Варна - тема 75 ⚓

• 46 563
  • 756
  •   2
Отговори
# 150
  • Варна
На лицето не знам дали ще посмея да си махна бенката, но имам една на кръста и една на корема, които колкото повече пораствам толкова повече ми пречат.
На лицето я наблюдавай или използвай като отидеш на кожен за тези по тялото да види и тази на лицето.

Аз нямах на челото, тази която махнаха, появи се тя, започна бързо да расте и айде юруш на кожен, от там при хирург.

# 151
Шоколад на клечка има ( имаше като минах сутринта ) в Лидъл над Окръжна болница. В пакети, кубче с клечка - бял и черен. Нещо ми се върти в главата цена от порядъка 6 лева/пакет.

# 152
  • Варна
Аз търсих шоколад,  благодаря!
Поръчах онлайн, но и от Лидл ще взема да ги тестваме.

# 153
  • В центъра на моретата
Здравейте, търся медицински козметик (без Д. Ялнъзова) в района на центъра - Червен площад, Окръжна болница, ИУ. Дъщеря ми ходеше при Силвия Божиновска, но откакто излезе в майчински е много трудно с намирането.

# 154
Търся чаша с декорация котка, някой да е виждал някъде нещо интересно?

# 155
  • Под Слънцето
Някой дали ще ходи да пазари на Морска гара от фрийшоп-а?
Търся Джак Даниел'с в кутия с тениска. Само там май не успях да мина..
Навсякъде има с чаша, две. Купих. Искам тениска. За мен. Уискито за мъжо.

# 156
Търся чаша с декорация котка, някой да е виждал някъде нещо интересно?
Видях такава в книжарница Хеликон до дупката. Но котката беше доста ... арт. На някой хора може да не им допадне такъв артистичен подход. Другия вариант е да поръчаш в рекламна агенция.

# 157
Срещу входа на училище Климент има арт магазинче. винаги има някакви чаши с котки

# 158
Момичета, знам, че почти е невъзможно, но да питам.
Търся телефона на един от докторите в Елпида.
Млад, висок, с очила, д-р Славчев се казва. Моето момиченце му е пациентка, но той в момента отсъства.
Ходихме в ОВК, но нещо не ми вдъхва доверие доктора там.
Искам просто да се консултирам с него, дали лечението е подходящо за моето момиче.

# 159
Звънни в Елпида и ги помоли за телефона му. Предполагам, че няма да ти откажат. За ОВК можеш да се съмняваш. Аз бих.

# 160
Ще се обадя утре, но мисля, че имат политика да не си дават личните номера. Когато съм звъняла на служебния, сам той ми го е казвал, може и да не е било удобно  в този момент. Аз не съм и настоявала.
За ОВК от кого имате лоши наблюдения?
В нашия случай не съм доволна от прегледа- такъв нямаше и според мен се правят ненужни процедури, за да вземат едни пари....

# 161
  • Варна
За Елпида не знам. Обаче ние намерихме разкошен доктор. Били сме в Овк инцидентно само, във Вита нова основно ходехме, при др Антонов очен проблем имахме. Сега сме в клиника Одесос. Единствено там доктора реши очния проблем, който никой друг не реши. Януари сме там за ваксини вече.
Казвам за клиниката ако решите за друго мнение.

# 162
Чаши разни "подаръчни" има в магазина към Крамер до медицинския. Там съм виждала с котки, но беше миналата година, няколко снимки слагам в скрит текст.  Сега не знам какво имат налично.

Скрит текст:

# 163
Много благодаря на всички!

Харесах си нещо 🥰 Това да не е близо до Лаборекспрес? Или трябва да го търся по-близо до Крамер?
Чаши разни "подаръчни" има в магазина към Крамер до медицинския. Там съм виждала с котки, но беше миналата година, няколко снимки слагам в скрит текст.  Сега не знам какво имат налично.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 23:20 от ThankYou

# 164
Много благодаря на всички!

Харесах си нещо 🥰 Това да не е близо до Лаборекспрес? Или трябва да го търся по-близо до Крамер?
Чаши разни "подаръчни" има в магазина към Крамер до медицинския. Там съм виждала с котки, но беше миналата година, няколко снимки слагам в скрит текст.  Сега не знам какво имат налично.

Скрит текст:

Не, това е в самата сладкарница Крамер на ул.Марин Дринов. Преди време я преустроиха и част от заведението сега е магазин като зона за подаръци, има и други неща /други сувенирни неща в стила на чашите, шоколади, алкохоли, разни сетове за питиета и мезета, кафета чайове и т.н./.  Дано не ви подведа, не знам дали поддържат същите чаши, трябва на място да се види...

Общи условия

Активация на акаунт