⚓ На пазар във Варна - тема 75 ⚓

• 45 928
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Записала съм се в две подобни групи. В едната дамите са по-скоро в пенсионна възраст. Събират се и си прекарват чудесно. Още не съм ходила на техни сбирки, защото все не успявам да  напасна нещата с работно-семейните ми ангажименти.
С другата група съм ходила 1-2 пъти, ама пак по горните причини не успявам за повечето неща. Като цяло ми хареса.
Кои са тези групи
Аз също се интересувам.

# 601
Някой беше споделял за сайт, от където можеш да поръчаш снимки изгодно и да ги вземеш на място. Не мога да открия поста, някой има ли представа? мисля, че ставаше въпрос за някъде около Валентина на центъра, но не съм на 100% сигурна.

# 602
Привет! Къде мога да занеса раница за поправка? Не е цип, я по кожената част. Ако е и в центъра ще е супер.

# 603
Сайтът за снимки е SnimkiteNi.bg, но вече НЕ могат да се взимат снимки от място - пише го в сайта им.

# 604
Фуджи филм на Цар Освободител имат сайт и може да се поръчва през сайта, да се вземат от място снимките и съответно цената е намалена, когато се прави поръчка по този начин. Плаща се на място при получаване.

# 605
  • Варна
Сайтът за снимки е SnimkiteNi.bg, но вече НЕ могат да се взимат снимки от място - пише го в сайта им.
Точно тези имат 2 сайта и през втория може да се поръчат онлайн и да се вземат на място от улицата под Валентина. Но сега не се сещам за името на втория сайт. На снимкитеНи има контакти. Обадете се и ще ви кажат.

# 606
  • Варна
Привет! Къде мога да занеса раница за поправка? Не е цип, я по кожената част. Ако е и в центъра ще е супер.
До Джамията на ул.Велико Христов, под един блок са ми поправяли кожена раница.

# 607
Моля за препоръки за фирма, която отдава под наем контейнери за отпадъци (онези големите по строежите, например), както и фирма, която се занимава с цялостното разчистване на имоти и извозване на боклук. Благодаря!

# 608
  • Под Слънцето
Скоро писахте за плащане на данъци.
Е, убих се   днес от опити да направя регистрация в изчанчения сайт на Егов.
Нищо.  Не реагира. Зиро. Нула. Как ли не опитвах, как ли не трих история, бисквитки. Рестартирах компютър ..Тц.
Имам ПИК и от НАП, и от НОИ. То изобщо не ми отваря и дава възможност нещо да пробвам да напиша..
Исках само да проверя дали са платили един данък , сега ще си седя в неведение..
Идеи? Благодаря!

# 609
С ПИК на НОИ няма нужда от създаване на профил за двуфакторна автентикация. Директно от Избор на средство за автентикация избираш ПИК на НОИ и вече въвеждаш данните.
Но по този начин можеш да платиш само своите си данъци, не и на друг. Излизат и от други общини данъци.
Друг начин за проверка е от приложението на iCard, но там с документ за самоличност създаваш акаунт и сметка с iban (като в Револют). По-малко общини са включени, но могат да се проверят данъци и на други лица с тяхното ЕГН.

# 610
  • Под Слънцето
Да, интересното е , че до преди 30 мин някъде излизаше само 3те опции на ел. подпис. Изведнъж се появиха и "с ПИК на НАП и НОИ". За 2 мин проверих останалото. Хм..

# 611
Привет Simple Smile
Има ли някъде останала работеща машина за жълти стотинки?

# 612
  • Варна
Привет Simple Smile
Има ли някъде останала работеща машина за жълти стотинки?
Лидъл на Окръжна болница

# 613
Кауфланд Владиславово- използвах я преди 2 седмици

# 614
Метро, но не съм я ползвала скоро.

Общи условия

Активация на акаунт