⚓ На пазар във Варна - тема 75 ⚓

• 47 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Deutschland/HE
Реа, имотите по спомен излизат след 1ви февруари, а е имало случаи и на 1ви март.
Ако си регистрирана в epay, може да си въведеш номерата на декларациите и те ще те уведомят като излязат. Не е задължително от там да ги плащаш, имат някаква смешна такса.

# 346
Търся пилатес в района на РЗИ, окръжна болница, Чаталджа, Левски, Цветния квартал, Чайка и да почва най късно от 17:30 ч.

# 347
Maxi fit, на Чаталджа. Има пилатес във всякакви часове и дни.

# 348
  • varna
reforma-fitness  - в сградата на Campus90. От 17.30 часа е.

# 349
Пилатес в Макси фит, при Мария или Диди, и двете препоръчвам!

# 350
Благодаря за препоръките за Макси фит. Мисля там да отида, защото цените в reforma-fitness не са моят джоб.

# 351
Може ли някои посещавал Макси Фит да сподели как става записването.Днес се опитах да се запиша за Зумба,но през сайта им ми дава,че не е възможно,независимо кой ден избера.И на посещение ли се плаща?

# 352
А къде ходите на плуване?
С мъжа ми сме се ориентирали към Приморски, тъй като ни е най - близо, но ако има нещо по - добро от към условия/цени/ненатовареност, ще се прежалим за нещо по - далеч.
Нямаме нужда от уроци, треньори и т.н. Просто да си плуваме за тонус.

# 353
Може ли някои посещавал Макси Фит да сподели как става записването.Днес се опитах да се запиша за Зумба,но през сайта им ми дава,че не е възможно,независимо кой ден избера.И на посещение ли се плаща?
Без записване е, залите са големи. Като слезете от ескалатора само напред към касите ще обяснят за карти или еднократно, или мултиспорт

# 354
Аз днес звънях. Казаха, че е без предварително записване в макси фит. В сайта всичко е написано, като и цени. Например там пилатеса е 11 лв за час.

# 355
За плуване съм ходила в Делфини, Възраждане, цена - 4лв. Във ВВМУ базата е по-хубава, но цената по спомен е 10 посещения за 80лв или 10лв еднократно. Не съм ходила в Приморски.

# 356
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По спомен само в неделя пусках граждани на Приморски. Така беше дълги години. Детето от година не ходи на плуване и нямам актуално инфо.

# 357
  • Deutschland/HE
На Приморски може да се плува май от 7ч сутринта и 7ч вечерта, ако не си от клуб. Другата възможност беше в малкия покрит басейн, там можеше през целия ден. Информацията ми е от лятото.

# 358
  • Варна
Здравейте, трябва да си направя изследване на костната плътност. Някой има ли опит с цени и центрове? В МЦ "Младост" разбрах , че също правят. В "Санита" също има апарат. Моля да споделите мнения.

# 359
Къде могат да ми разпечатат етикети за подправки, на материал, който да е водоустойчив и да се залепя по бурканчетата? И каква е цената?

Общи условия

Активация на акаунт