Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 635
  • 738
  •   2
Отговори
# 570
Дадо Прас го чета в момента Simple Smile Не е лош филм, но можеше и по-добре.

# 571
  • София
А някой гледал ли анимацията по Толкин "Войната на Рохиримите" ? Аз ще отида по празниците така или иначе, но все пак ми е интересно какви са отзивите 🪷

# 572
Не, само ревюта (които не са много добри).

Гледах интервюта на Киану Рийвс и Джим Кери за Соник 3. Филмите са малко прекалено детски за мен, но са забавни. В момента по Кино Нова дават втората част.
Със сигурност ще гледам и следващия.

# 573
  • София
Marisha,

Заслужава си да се види, но не подхождай с големи очаквания.
Самата анимация е добра, но общото с Властелинът е само в заглавието и някакви препратки ей така само да ги има.

# 574
Нов клип (реклама за втори сезон на Уан пийс) - Иняки Годой (Луфи) интервюира Ейичиро Ода (авторът) на японски! Предполагам, че просто е научил наизуст репликите, но може пък да учи японски? При всички положения звучи впечатляващо:

# 575
  • Berlin
Казва още в началото, че от януари учи японски. Защо не си показва лицето Ода?🤔

# 576
Пропуснах, защото гледах и още нещо Simple Smile
По принцип повечето автори на манга избягват публичността, а той е един от най-известните (може би дори най-големият в момента). Из нета има негови снимки - някои са много стари, а за други е доказано, че са фалшиви (т.е. на други хора, а не буквално фалшиви).

# 577
  • София
==> Заповядайте във фен темата на Бг мама за предстоящия сериал за Хари Потър <==  😊
Темата ще е за всички новини отновно сериала + спомени за книги и филми.

Всички най-значими франчайзи и сериали си имат специални теми, мисля си, че и Хари Потър го заслужава... 🤗

# 578
Трейлър на втори сезон на Castlevania: Nocturne (това е продължение на Castlevania, който си е отделен сериал и действието се развива векове по-рано):

На мен първи сезон не ми хареса много - преди всичко, защото не се случи почти нищо. Трейлърът беше по-интересен от същинския сюжет. Но може пък сега да дръпне.

# 579
Приключи с последният епизод на Дюн:Пророчество, ами добре завърши сезона. Ще чакаме следващият сезон.
Интересно, кой ли е скритият враг, който разбърква плановете на бин-джезъритките?

# 580
Здравейте търся къде мога да гледам сезон 4 на Falling skies

# 581
  • Bayern
Здравейте търся къде мога да гледам сезон 4 на Falling skies
Тук https://filmi123.club/42115/padasthi-nebesa

# 582
  • София
Субективни или не, с класациите човек може да си припомни какво е гледал и какво е пропуснал.
Филмовата 2024-а за редакторите на "Уебкафето"
Най-добрите сериали на 2024 г.
От много време насам не е имало толкова силна година за сериалите.
През 2024 г. излязоха някои наистина великолепни поредици от разнообразни жанрове - от предизвикваща ума фантастика, през криминални мистерии, исторически адаптации, та до обикновени човешки истории.

https://webcafe.bg/seriali/nay-dobrite-seriali-na-2024-g.html

Филмите, с които ще запомним 2024 г.
Искаме, не искаме, и тази година се изниза, оставяйки някои филмови студии с горчиви разочарования и полезен опит как да оперират с инвестициите си за в бъдеще.
Други обаче ни доставиха щедри порции удоволствие от най-любимото ни хоби - гледането на филми. С интересните си сценарии, зрелищни визии и впечатляваща актьорска игра, няколко заглавия си струваха всяка похарчена стотинка от билетите за кино.

https://webcafe.bg/kino/filmite-s-koito-shte-zapomnim-2024-g.html

# 583
Сложили сте в най-добрите сериали за годината сериали от предни години, например From!!!
Под най-добри сериали за тази година разбирам нови сериали, които са стартирали тази година, а не едни и същи заглавия да ми ги поднасяте всяка година!

# 584
  • Berlin
Аз бих предпочела списъка тук, а не да кликам на линкове. Не се занимавам изобщо да чета копирания текст.

Общи условия

Активация на акаунт