Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XII

• 46 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
pppqqq ,всъщност никога не се е говорило за трета част на играта The Last of Us преди сезон 1 на сериала. Тя си има край и въпреки, че е горчив си отговаря напълно на заглавието и няма какво повече да се дълбае с тези герои.
Появиха се намеци за продължение по време на сериала и после при промото на The Last of Us Part II Remastered, но дори и там създателя каза, че има само концепция, но ще е нещо самостоятелно, но все пак свързано с предишните игри. Не се е говорило за продължение на The Last of Us.

# 661
Миналата година мярках статии за трета част, а сега пише, че плановете са променени. Ето една от старите:
https://gamerant.com/the-last-of-us-3-ellie-joel-story-differenc … e%20and%20revenge.

# 662
Да ви напомня, че днес Амазон пуснаха 3 епизода от 3-ти сезон на Колелото на Времето.

# 663
  • София
Въх! Изобщо съм забравила за първите два сезона, дори не помня до къде по книгите стигнаха 😀

# 664
Въх! Изобщо съм забравила за първите два сезона, дори не помня до къде по книгите стигнаха 😀
Няма значение и без това не следват книгите.

# 665
  • Варна
 Очаквайки С3, набързо си припомних как завърши С2 - всички главни герои бяха на кула, разделяща града от морето, и победиха Лошия с помощта на Златен дракон, пратен от Морейн.

# 666
  • Варна
Аз есента гледах двата сезона на Колелото на времето и помня всичко. Харесвам сериалчето, но не съм чела книгите.

# 667
Първите два сезона бяха много добри, засега този сезон не започна много обещаващо

# 668
  • Разпиляна във въображението
Скоро не бях гледала по-муден сериал от "Инвазията" по Ейпъл. Някаква натрапчива упоритост ни кара да продължаваме да гледаме, въпреки че смятаме това време за загубено Simple Smile

# 669
Новият филм на Крис Прат и Мили Боби Браун - The electric state, е вдъхновен от творби на същия художник, по чиято работа е направен сериалът Tales from the loop.
За съжаление, ревютата на филма са лоши - повечето го наричат едновременно скучен и глупав. От това, което прочетох за сюжета, съм склонна да им вярвам.
Преди години разглеждах много тези картини - впечатляващи, но депресиращи.
Скрит текст:

# 670
  • Варна
 На мен ми бе забавен, става за едно гледане.

# 671
Може би някой ден, като го пуснат по тв, ще го изгледам.

# 672
  • Дивата природа
The Electric State – Електрическ* държава/щат/състояние...
вярна адаптация на визията на Саймън Столенхаг |
ретро фантастичен късометражен филм (17.VI.2022)

Movie Camera „Може би е по-близо до каквото Екранизация трябва да се усеща...
Simon Stålenhag рисува свят, който е тих, натрапчив и странен по начин, който се запечатва у вас. Този късометражен — не е крещящ или перфектен, но е направен с любов към онзи оригинален тон. Без експлозии, без закачки. Само бавни визуализации, аналогови текстури и усещане за неподвижност.
Tv Направен от остатъци, сглобени заедно с настроение. Гледайте на това повече като на визуална почит, отколкото на продукция.
Misc Wrench Не е „по-добра“ от версията на Netflix, но много от вас казаха, че се чувства по-близо до книгата. Може би това е достатъчно.“

+ Спиращият дъха ужас на: красив кошмар, 20 минути ~ преди 2+ г.

# 673
Не помня дали е обсъждано в темата за филмите - предстои филм по Проектът Аве Мария - книга на Анди Уеър (автор на Марсианецът), която беше много обсъждана в други теми във форума.
https://deadline.com/2025/04/project-hail-mary-ryan-gosling-firs … -look-1236357276/

В главната роля е Райън Гослинг, според него първоначалният проект бил за сериал, но произведението е по-подходящо за голям екран.

Що се отнася до сюжета - мненията са поляризирани - ако потърсите из форума, ще видите, че на някои потребители много им хареса, а други се отказаха да дочетат книгата Simple Smile На мен лично ми хареса, но не бих я чела повторно - може би някой път, за да си я припомня, но не е от типа книги, които препрочитам.

Все още няма трейлър - мисля, че в Ю туб има фалшиви трейлъри.

# 674
  • Дивата природа
ЛЮБОВ, СМЪРТ + РОБОТИ: том 4 | Официален тийзър | Netflix (15.V)

ХИЩНИКът: Убиец на убийци | Първи поглед | hulu (6.Vi)

терминаторka№1-2: от ужасявящ-трилър до фантастичен екшън (27.Vi)

{#3} TRON: Арес - първи трейлър с български субтитри @ kino (10.X)

Общи условия

Активация на акаунт