Всякакви въпроси за пералнята - тема 17

• 41 555
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Ако ще е наистина евтина, може да пробваш тази на Whirlpool. Ползвам я от година, нямам оплаквания Simple Smile
https://www.tehnomix.bg/peralnya-whirlpool-ffl-7259-w-ee

# 631
Здравейте, обадиха се от сервиза казаха че някакво захранване е изгоряло или нещо подобно не ми обясниха подробно, но е дребен проблем.
Не било причина токов удар, просто нещо вътре се е развалило.
За 160 лв ще ми бъде оправено.
Чакам понеделник да ми я докарат и ставам като техноверигите ще продавам пералня и сушилня хаха.

# 632
Чудесно.
Доволен ли си от новата?

# 633
Здравейте ! Някой знае ли , от какво може да тече пералня, някъде по вътрешната част ? Вчера направих страхотно наводнение, точно за пет минути пускане на пералнята, водата стигна чак до другите стаи 🙀. Почистих всички маркучи и места от които мислех, че идва проблема, събрах кураж и я пуснах отново. За няма и минута, водата от барабана изтече на земята. Също , ако някой знае майстор на перални в район Люлин, моля да сподели , преди да съм се удавила 😒😭

# 634
Здравейте ! Някой знае ли , от какво може да тече пералня, някъде по вътрешната част ? Вчера направих страхотно наводнение, точно за пет минути пускане на пералнята, водата стигна чак до другите стаи 🙀. Почистих всички маркучи и места от които мислех, че идва проблема, събрах кураж и я пуснах отново. За няма и минута, водата от барабана изтече на земята. Също , ако някой знае майстор на перални в район Люлин, моля да сподели , преди да съм се удавила 😒😭
Може да тече от много места Simple Smile

Добър сервиз, който и преди сме обсъждали във форума (аз съм го използвала няколко пъти):
https://djotex.com/
Телефони:

02 928 43 74

0895 629 381

Имейл: djotex@abv.bg

Нов адрес: София ж.к. Обеля ул. Васил Левски №154

# 635
Чудесно.
Доволен ли си от новата?
Ако трябва да бъда честен откъм удобство, фунции  и голям барабан (новия модел барабан) съм много по-доволен. Дозиращата система и чекмеджето са много готини, поддръжката ще бъде по-лесна отколкото на Miele-то. Мога да ползвам Ariel след 5 годишна пауза Joy
Досега ползвам Памук и Mix 69 мин. Много съм доволен от качеството на изпиране.

# 636
Радвам се. Това да се чува.

# 637
  • Варна

Закъснях. Докато попитам и докато отговорите се оказах с поредния боклук.

# 638
  • София
Ако е през Интернет поръчка, може да я върнете... Въпроса за какви пари търсите и може ли нещо по-добро...
Един познат преди няколко месеца си взе бюджетно lg за квартирата и е мн доволен.
Иначе кой пък знае, може боклука да се окаже не чак толкова лош, докато не го вкараш в експлоатация няма как да знаеш 🤷‍♀️дано те изненада приятно, ако го задържите. Аз даже не съм я чувала тази марка, така че съвсем никакво отношение не мога да взема.

# 639
  • Варна
О няма връщане. ММ е като воденичен камък като си науми нещо. Докато не се развали и не я ремонтира поне два пъти няма смяна. Само дано тая не яде дрехи като предната.

# 640
То за тези пари поне Беко да си бяхте взели!

# 641

Закъснях. Докато попитам и докато отговорите се оказах с поредния боклук.
Ама пък поне има програми с пара и дезинфекция Grin

# 642
Колко струва "поредният боклук"?
Бях ти отговорила веднага, след като попита онзи ден, но ти така и не погледна....   https://bg-mam.ma/p/1611558/47872955

# 643
Стана ми интересно и дадох един сърч:
https://www.exquisit.de/produkt/wa58014-340a-weiss/

Поне е за немския пазар Simple Smile

# 644
  • София
То за тези пари поне Беко да си бяхте взели!

Всъщност това е точно Беко. Търговецът, притежаващ марката, поръчва на Беко да произвеждат уреди под неговата марка. Може и да не е лоша пералнята, зависи на каква цена са я взели.

Според мен, по-неприятното в случая е, че чрез табелата „произведено за немския пазар“, търговците на уреди с транспортни дефекти продават на цени, които не си заслужават. И понеже или марката не е позната у нас, или моделите са различни от предлаганите у нас, цените трудно могат да се сравнят. Може наистина да се окаже, че ново Беко, от магазина, с дълга гаранция, би излязло по-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт