Всякакви въпроси за пералнята - тема 17

• 43 628
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Моята Електролукс намаля на 48мин на 40 °. Следващото е час и 12 мин., общо са 5 степените.  Включила съм допълнително изплакване за постоянно и се увеличиха малко минутите.

# 361
Имам Бош 4-та серия 8 кг пране и мога да споделя, че подчертаната програма ми е много
удобна. Като задам повече вода и 60 градуса на същата, достига време 1:25.

# 362
Само да вметна, че този Бош е с неотваряем казан-от новите.

При Електролукс имаш 4 нива на съкращаване на времето:

Едит: нещо започнах да се съмнявам колко литра беше барабанът на този Бош.... дали не беше по-голям... 
Проверих: 65 литра.

Не знам, вземи тази, която те "тегли" . На мен програмите на Електролукс ми харесват повече.

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 20:59 от petiaivanov

# 363
Чи лу, Делпел, Петя Hug 🌷🌷🌷Много ви благодаря! Мисля, че реших окончателно. Тегли си ме към Електролукс. Малко ме дразни, че няма фиксирана програма на 40 градуса за около час, но ще я нагласяме с бутона за управление на времето.

Петя, неотваряемия казан го прежалих и ще се надявам да изкара поне 5 години (колкото е гаранцията) без проблем Simple Smile А и Технополис точно навреме пуснаха промоция и цената им е една от най-добрите, и няма да чакаме много за доставка.

# 364
Ами да. Давай. Какво толкова- уредът е да ти служи и радва.
Вчера нещо бях разсеяна и забравих да напиша, че новите модели на Бош от 4 серия май са на българския пазар от около година. Демек не са имали време да си покажат магарията, ако има такава 😏🤣

# 365
Здравейте. Ще съм много благодарна ако ми помогнете в избора на пералня. Спряла съм се на 3:

https://www.aeg.bg/laundry/laundry/washing-machines/front-loader … chine/lfr73844be/

https://www.aeg.bg/laundry/laundry/washing-machines/front-loader … chine/lfr71844be/

https://www.aeg.bg/laundry/laundry/washing-machines/front-loader … chine/lfr71862be/

Ако можете да споделите отзиви или пък препоръчате друг модел.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 366
И трите на практика са едно и също. Първата е от новите модели на 7 серия. Втората и третата се различават по дизайн и обороти и са от старите модели на серията.

# 367
Ами тези трите общо взето ми влизат в бюджета от 7ма серия. Има ли друг модел, който бихте препоръчали? За първи път купувам пералня и да си призная ми е доста трудно да избера.

# 368
  • София
Ами тези трите общо взето ми влизат в бюджета от 7ма серия. Има ли друг модел, който бихте препоръчали? За първи път купувам пералня и да си призная ми е доста трудно да избера.

Защо ви е друг модел? Просто изберете една от трите и я взимайте. Имат си всичко необходимо, така че която и да изберете, ще ви върши чудесна работа.

# 369
Ами да. Давай. Какво толкова- уредът е да ти служи и радва.
Вчера нещо бях разсеяна и забравих да напиша, че новите модели на Бош от 4 серия май са на българския пазар от около година. Демек не са имали време да си покажат магарията, ако има такава 😏🤣

Така е, но проблемът е, че като е за родителите ми и нещо не им хареса и почнат да мрънкат, ми става гузно. Още ме е яд за съдомияната, че им избрах Беко вместо Бош. От сушилнята поне са доволни, благодарение на вашите съвети 🌷🌷🌷

# 370
Wilemina Ви е казала правилно. Аз казах, че са почти едно и също, а не че не са добри. Просто си изберете една 😀

Барбалена, разбирам те напълно, но ти и най-скъпия уред да им купиш, гаранция, че няма да се счупи и че ще им хареса, няма

# 371
Здравейте ,
Чета във форума от няколко дни,търся,разглеждам и се чудя /  ще се радвам да ми отговорите и дадете съвет/ относно покупката на пералня.

Предстои ми закупуване на пералня и съм се спряла на един модел, моля дайте мнение,ще съм благодарна.

https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … R61944BE/p/651300
За този бюджет е много добър избор. Добавете и този модел, който е доста сходен, даже са почти идентични, и много добър (на един производител са и двете):
https://www.technopolis.bg/bg/Peralni-s-predno-zarezhdane/Peraln … W6F349BS/p/688395

petiaivanov ,исках да ви благодаря и да се обадя ,че си закупих AEG  която си бях харесала.
Пералнята е много добра.Поправих и предишната, там се оказа ,че нагревателите за сушилнята /,освен проблемите ,които отстрани майстора- 2 платки / също са заминали ,но  ще я ползвам без сушилня.
Благодаря ви!

# 372
Със здраве да си я използвате. Честита!

# 373
Здравейте мнение за ПЕРАЛНЯ MIELE WED035 8 kg!?

# 374
Здравейте мнение за ПЕРАЛНЯ MIELE WED035 8 kg!?
Добър е модела. Вижте и тази WED335 WCS PWash&8kg с QuickPowerWash /бих я предпочел/

Общи условия

Активация на акаунт