Избор на прахосмукачка - 6

• 37 833
  • 597
  •   1
Отговори
# 375
Изчакай да пораснат децата и смени мебелите .. кво им бършеш толкова...
Няма да се изчисти, колкото и да търкаш...
Израства се 😉

# 376
  • до най-прекрасния мъж
Имам, ползвам си я, доволна съм. За ежедневно ми е тежка, но за седмично почистване е топ. Пера дивани, матраци, столовете, които са бежови, килима освежавам, докато дойде време за лятното пране на село с маркуча, седалките на колата също. Моята е на почти 11 г, взех я за 350 лв и се изплати многократно. Фирма никога не съм викала, не се е налагало.

# 377
Чудя се между Ровента и Бош. Коя е по добра? Искам да не е тежка и да чисти добре да всмуква силно. Чудя се между Бош 7 серия и Ровента x force flex 9.6..

# 378
Чудя се между Ровента и Бош. Коя е по добра? Искам да не е тежка и да чисти добре да всмуква силно. Чудя се между Бош 7 серия и Ровента x force flex 9.6..

Този тип прахосмукачки са ми много странни. От практиката ми с прахосмукачките, с които съм работила недостатъка на този тип, е че при силна мощност много бързо пада батерията. И трябва бързо да се  работи. Ако е със слаба мощност не смуква така силно. Някой с повече опит и който я ползва в ежедневието си нека сподели.

# 379
Има отделна тема за безкабелни прахосмукачки. Преместете си питането там.

# 380
Здравейте!

Трябва ми прахосмукачка, с която да чистя тапицирани мебели, матраци, дивани, такива неща. Разглеждах прахосмукачките Jimmy, дали някой може да сподели опит с тях? Добра работа ли вършат, кой точно модел използвате от тях? Нямаме домашни любимци.

Има ли друга по-подходяща прахосмукачка като вариант? Имаме Rowenta Silence force, но се съмнявам че ще върши добра работа с тези задачи, четката отдолу не е моторизирана.

Благодаря ви!

# 381
Добро утро на всички и въпрос към тези с Бош перящите - как сменяте маркуча в домашни условия. Имам тази хубистница 3 години, много съм доволна и жестока експлоатаци ѝ правя, обаче маруча се закъса горе на ръкохватката. Мога да я занеса и в сервиза им, но като им знам ценоразписа...ще дойде половината и цена. (Отделно гледам една в лидл ще има другата седмица с парочистачка...и за нея се чудя...мъж ми ще видгне ръце вече от мен)

# 382
  • до най-прекрасния мъж
Добро утро на всички и въпрос към тези с Бош перящите - как сменяте маркуча в домашни условия. Имам тази хубистница 3 години, много съм доволна и жестока експлоатаци ѝ правя, обаче маруча се закъса горе на ръкохватката. Мога да я занеса и в сервиза им, но като им знам ценоразписа...ще дойде половината и цена. (Отделно гледам една в лидл ще има другата седмица с парочистачка...и за нея се чудя...мъж ми ще видгне ръце вече от мен)
Разглобява се, изрязва се скъсаната част и се сглобява отново. Ако имате сръчен мъж наоколо, ще се справи. Не са необходими някакви специални инструменти. Тази гимнастика я правим вече втори път, но при мен се къса там, където влиза в прахосмукачката.

# 383
Разглобява се, изрязва се скъсаната част и се сглобява отново. Ако имате сръчен мъж наоколо, ще се справи. Не са необходими някакви специални инструменти. Тази гимнастика я правим вече втори път, но при мен се къса там, където влиза в прахосмукачката.

Благодаря за отговора!
Точно за разглобяването, вече веднъж рязахме, частта до самата прахосмукачка като при вас. Сега обаче е в противопложната част. Тия палчета...страшна драма докато се подбутнат. Дали няма някой пиниз? рових гугъла, ютуб, ама нищо не намирам. Малко левашката го правим струва ми се Simple Smile Сигурно има по-хитър начин.

# 384
  • до най-прекрасния мъж
ММ действа с отвертка. Натиска ги някак, става лесно. За няма и пет минути е готов. Докато може, ще го режем. Моята машинка скоро ще стане на 11 г, така че се надявам маркучът да доживее. Два пъти сме го правили за тези години, но и видимо материалът му вече не е така гъвкав. Ако се наложи, ще търся съвместим и ще го сменим.

# 385
Здравейте, може ли да ми препоръчате прахосмукачка, която да чисти дълги котешки и човешки косми, да е за сухо почистване и да е до 550 лв.

# 386
Здравейте, може ли да ми препоръчате прахосмукачка, която да чисти дълги котешки и човешки косми, да е за сухо почистване и да е до 550 лв.

Разгледай и прочети и тази тема.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1556943.705

# 387
Тази ми хареса, но никъде не прочетох става ли за килими и дълги животински косми.
https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/bosch-bcs711a-09209083
Или в случая да вземам тази. Пише, че става за косми, но не пише дали е за килими.
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … CS711PET/p/813025

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 09:33 от silvi_7878

# 388
Всяка добра прахосмукачка чисти косми ако има турбочетка. Турбочетката е ключът към изтръгване на космите от килима. Останалото е мощност. Аз принципно препоръчвам като изгодно решение тази Ровента:

https://techmart.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%81%D0%BC%D … 20Silence%20Force

# 389
  • при моите деца .....
Изчерпана е в този сайт.
Тази дали е същата - името е същото, но посочената мощност е различна

Общи условия

Активация на акаунт