Избор на прахосмукачка - 6

• 37 877
  • 597
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,издирвам следния еднорог и се надявам някой да може да ми помогне,защото от месеци обръщам интернета,но удрям на камък/с изключение на 1-2 модела/: търся си прахосмукачка с торба и кабел, която да има различни приставки, вкл. и за мека мебел, да има четка за твърди настилки и може би най-важното - четка за килими с лед светлини. Някой засичал ли е нещо такова?
https://www.philips.bg/c-p/XD8152_12/bagged-vacuum-cleaner-xd8152-12

# 361

Здравейте, чудя се дали тази прахосмукачка, ще ми свърши работа за мукети и дивани.
Гледам ги но до сега съм имала само за сухо на ровента.

# 362
Скрит текст:
Здравейте, чудя се дали тази прахосмукачка, ще ми свърши работа за мукети и дивани.
Това не е перяща прахосмукачка, а само с воден филтър.
Изглежда доста зле като показатели.

Това са перящите, които стават за мОкети и дивани:
https://zora.bg/category/standartni-prakhosmukachki?tip=peryasht … id-2=standartna-2

# 363
  • до най-прекрасния мъж
За перяща препоръчвам Бош или Керхер. Имам Зелмер (преди да ги купи Бош) от над 10 години и се справя прилично с прането. Но е тежичка доста, ако ще се ползва по-често от веднъж седмично. За основно почистване е перфектна, консумативите й не са скъпи или дърпа дори сега перфектно.

# 364

Преди време си купих подобна прахосмукачка, но на друга марка, иначе на външен вид е абсолютно същата. Причината поради, която я купих беше, че като мощност беше 1800W и това си остана единствения плюс. Останалото, което мога да споделя за такъв модел са само недостатъци. Не е маневрена, къс кабел, обемиста, често като дърпам пада настрани и цялата вода се излива. Не бих я препоръчала. Като функции е, че може да се почиства както сухо, така и мокро (т.е. ако нещо разлято течно, прахосмукачката ще го почисти, което другите обикновени прахосмукачки не биха могли). Успех в търсенето 🍀

# 365
4 метра кабел не е толкова къс Thinking

# 366
Къс е. Едната стая у нас е дълга почти 7 метра. Не мога да стигна от единия до другия край, а какво остава да се разхождам с нея из жилището. Единият коридор също е много дълъг. Трябват си поне 8 метра кабел като при по-читавите прахосмучачки, че човек да може да си действа спокойно.

# 367
Препоръчайте ми някоя вертикална прахосмукачка с бюджет до 300 лева съм, имах един керхер, който зареждах на всяко чистене, постоянно се пълнеше контейнера и нищо не дърпаше.

# 368
  • до най-прекрасния мъж
Препоръчайте ми някоя вертикална прахосмукачка с бюджет до 300 лева съм, имах един керхер, който зареждах на всяко чистене, постоянно се пълнеше контейнера и нищо не дърпаше.
Кой модел на Керхер имахте?
Има тема за вертикалните прахосмукачки, там ще намерите повече информация.

# 369
Здравейте !
Има ли смисъл да си купя перяща прахосмукачка ? Бих я ползвала за пране на столове, килим,диван и матрак.Струват ми се доста скъпи и се чудя дали не е по-добре да извикам фирма.

# 370
Освен, яко няма да переш всяка седмица, което силно ме съмнява, а после ще се чудиш къде да я прибираш .. извикай си почистване...
+ А щом се чудя за нещо, значи не ми трябва обикновено...
Но има хора им е хоби да чистят, за тях ще е супер полезен уред, най-вероятно.

# 371
Здравейте !
Има ли смисъл да си купя перяща прахосмукачка ? Бих я ползвала за пране на столове, килим,диван и матрак.Струват ми се доста скъпи и се чудя дали не е по-добре да извикам фирма.
Най-правилното решение, освен ако ден през ден няма да ги перете тези столове и матраци.

# 372
Имам малки деца и постоянно нещо бърша.Столовете и матраците са такъв мязаляк,че направо ме е срам от хората от почистващата фирма.Grin Мисля да си спестя 500 лв и все пак да извикам фирма Благодаря ви.

# 373
Е тогава как ще ти помогне почистващата фирма? Тя ще почисти и хлапетата веднага пак оклепат всичко.

# 374
Направо взимай парочистачката, аз с нея чистя

Общи условия

Активация на акаунт