Избор на прахосмукачка - 6

• 37 765
  • 597
  •   1
Отговори
# 570
  • България <3
Здравейте, майка ми си е купила ROWENTA COMPACT POWER CYCLONIC RO3726EA

Прахосмукачката дърпа изключително силно, захваща килима и го вдига… все сме имали прахосмукачки ама такова чудо - не. Някой има ли идея дали може да се намали силата? Като цяло няма копчета по нея.

# 571
  • Пловдив
На тръбата има отвор

# 572
С плъзгача на дръжката. Отваряте по малко докато спре да вдига. Но не прекалено.

# 573
Здравейте, майка ми си е купила ROWENTA COMPACT POWER CYCLONIC RO3726EA

Прахосмукачката дърпа изключително силно, захваща килима и го вдига… все сме имали прахосмукачки ама такова чудо - не. Някой има ли идея дали може да се намали силата? Като цяло няма копчета по нея.
Като цяло има едно плъзгащо капаче горе до ръкохватката. От него се регулира въздушният поток

# 574
  • България <3
Няма ли да излиза прахоляка от там? По принцип до сега не съм го ползвала това капаче, на старата не дърпаше така силно като е затворено

# 575
Няма да излиза нищо. Прозорчето/ капачето се отваря колкото е нужно, а не цялото.

# 576
Няма ли да излиза прахоляка от там? По принцип до сега не съм го ползвала това капаче, на старата не дърпаше така силно като е затворено

Няма, защото прахосмукачката дърпа навътре и от там. Тоест въздух влиза, а не излиза.
Иначе Ровента нарочно нямат електронно регулиране на оборотите, защото ако се намалят последните циклонът не е ефективен. Затова са избрали този начин на регулиране, а моторът винаги работи с номинална скорост.

# 577
Здравейте момичета, моята прахосмукачка изгоря и сега съм в търсене на нова. Първоначално ми се искаше да взема вертикална, но май го отложих за по-нататък, че не се ориентирам какво да си избера. А и не съм сигурна , че вертикалната може да изключи използването на обикновената.
Та съм се спряла на този модел: https://zora.bg/product/vc-3-eu-11980530. Ще може ли мнения?
Нула, четох отзиви и се заинатих че тези които коментират не знаят какво искат,  но се оказа огромна грешка, много шумна, ужасно тежка, не пере, с тези приставки изобщо не можеш да търкаш, отстрани един капак с филтър непрекъснато се отваря, купих я преди година но вече нямам нерви за нея и ще я оставя до контейнера ако някой иска да я взима.
Пълно разочарование и грешка беше тази покупка.

# 578
Здравейте момичета, моята прахосмукачка изгоря и сега съм в търсене на нова. Първоначално ми се искаше да взема вертикална, но май го отложих за по-нататък, че не се ориентирам какво да си избера. А и не съм сигурна , че вертикалната може да изключи използването на обикновената.
Та съм се спряла на този модел: https://zora.bg/product/vc-3-eu-11980530. Ще може ли мнения?
Нула, четох отзиви и се заинатих че тези които коментират не знаят какво искат,  но се оказа огромна грешка, много шумна, ужасно тежка, не пере, с тези приставки изобщо не можеш да търкаш, отстрани един капак с филтър непрекъснато се отваря, купих я преди година но вече нямам нерви за нея и ще я оставя до контейнера ако някой иска да я взима.
Пълно разочарование и грешка беше тази покупка.
Павлина, не знам защо сте се хванали въобще да коментирате мнение отпреди половин година, но — коментарът ви въобще не отговаря на характеристиките на модела от линка.
Първо — тази прахосмукачка не е перяща;
Второ — не е “ужасно тежка”;
Трето — никакъв капак отстрани не се отваря;
Четвърто — с приставките не се търка, а се прахосмуче;
Пето — изобщо не е шумна, или по-точно — шумът ѝ е съвсем стандартен.

# 579
Работила съм със същата прахосмукачка като на Керхер и мога да кажа, че за едно домакинство е много добър вариант. Лека и маневрена, силна всмукателна мощност и лесна за поддръжка. Павлина, явно се бъркате и описвате за някоя друга прахосмукачка.

# 580
  • Варна
здравейте,

колебая се между прахосмукачка на Bosch или Philips, гледам малките и компактни модели, без торба, и се чудя коя да избера. Ако някой има прахосмукачка на тези марки, би ли споделил опита си стях, благодаря предваритекно!

# 581
здравейте,

колебая се между прахосмукачка на Bosch или Philips, гледам малките и компактни модели, без торба, и се чудя коя да избера. Ако някой има прахосмукачка на тези марки, би ли споделил опита си стях, благодаря предваритекно!
Погледнете линка, който е поместен 2-3 поста по-нагоре.
Прахосмукачката е на Керхер — малка, компактна, лека и без торба.
Имам я и съм доволна много.

# 582
  • Варна
в крайна сметка, след всичко изчетено, стана ясно, че ще е Бош. Въпросът е обаче кой модел по-точно, предполагам най-скъпите са най-добри, но бюджетът ми е до към 350лв. Моля сподетелете опит с тази марка, благодаря предварително!

# 583
https://shopmobile.bg/prahosmukachka-bez-torba-philips-powercycl … bel-6-metra-850-w
Имам тази от доста години, 4-5 , и съм много доволна. Все още е здрава и не съм сменяла филтри.
Изпирам филтрите и контейнера , когато усетя, че вече не дърпа хубаво.

# 584
Лятото си купихме PHILIPS и съм много доволен от цена качество. За парите и това, което върши е супер . Килими с нисък косъм ги чисти без проблем им изкарва целия боклук, а със старата прахосмукачка беше мъка голяма . Вкъщи целият апартамент ни е с ламинат и имаме два голями килима в кухнята и трапезария и се спрява прекрасно прахосмукачката. В момента я има за 319 лв в техномаркет ето и линк
https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … P6lRoCHS0QAvD_BwE

Общи условия

Активация на акаунт