Избор на прахосмукачка - 6

• 33 005
  • 567
  •   2
Отговори
# 555
Какво ви е мнението за тази прахосмукачка Rowenta Прахосмукачка ROWENTA SILENCE FORCE CYCLONIC EFFITEC RO7971EA , ANIMAL 2.50 L - https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … --ANIMAL/p/801386
Благодаря за отговорите и помощта.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 13:13 от Анонимен_7

# 556
Какво вш е мнението за тази прахосмукачка Rowenta Прахосмукачка ROWENTA SILENCE FORCE CYCLONIC EFFITEC RO7971EA , ANIMAL 2.50 L - https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … --ANIMAL/p/801386

Много е добра. Имам я вече осма година без забележки. Но в друга конфигурация на четките (червената).

# 557
Какво вш е мнението за тази прахосмукачка Rowenta Прахосмукачка ROWENTA SILENCE FORCE CYCLONIC EFFITEC RO7971EA , ANIMAL 2.50 L - https://www.technopolis.bg/bg/Prahosmukachki-bez-torba/Prahosmuk … --ANIMAL/p/801386

Много е добра. Имам я вече осма година без забележки. Но в друга конфигурация на четките (червената).
Благодаря. Прегръдки, че ми отговорихте и помогнахте. Тази прахосмукачка ще бъде.
Още един въпрос за тази прахосмукачка -лека ли е и лесно ли се вдига и носи?

# 558
Не знам какво значи лека. Не е перце. Няма и как да бъде, все пак има мотор, колела, корпус... Но аз на практика не я нося, влача я.

# 559
Не знам какво значи лека. Не е перце. Няма и как да бъде, все пак има мотор, колела, корпус... Но аз на практика не я нося, влача я.
За обиране на паяжини и да се вдигне да се обере прах и паяжини между мебелите и леглата, където има пространство. Това имах предвид.

# 560
Пак не я вдигам, нали има маркуч, тръби...
Определено не е лека. И няма лека прахосмукачка с тези параметри. 

# 561
Благодаря. Hug А има ли наистина отделение в прахосмукачката за прибиране на различните части от прахосмукачката-четки, тръби и т.н.? Пишеше, че има в характериските й.

# 562
Благодаря. Hug А има ли наистина отделение в прахосмукачката за прибиране на различните части от прахосмукачката-четки, тръби и т.н.? Пишеше, че има в характериските й.

Няма, как си го представяте тези грамадни четки, маркучи и тръби да се съберат в нея???  Има един жлеб, да се поставя тръбата с четката изправена без да се разглобява. Може да има за някоя дреболия, ама не го ползвам.

# 563
Уредите се гледат в магазина. Там човек казва" искм да в видя" и я разглежда. Ако магазинерът се опъва, защото го мързи да я отвори,  му се опъваш и ти. Разглеждаш кое къде се прибира, повдигаш да видиш колко е тежка.
Имат си един трик магазинерите- казват ти колко е безшумна, включват ти я и О! наистина е безшумна. Носиш  я в къщи, а тя е като циркуляр.  Да си знаеш, че в големите халета не се чува шумът така като в малко помещение и хич да не им се връзваш на глупостите. Единствено може да ти я включат да се увериш, че работи, но не и за тестване на шум. Специално при Ровента и Филипс има идентични модели, но с разлика в четките/аксесоарите и цвета и от там идва разликата в цената при еднакви модели. Избирай модели само с нужните ти аксесоари, за да не даваш излишни пари: ако си с паркет/плочки и не ти трябва турбо-четка, наприер, за какво да я плащаш и нея?!

# 564
Уредите се гледат в магазина. Там човек казва" искм да в видя" и я разглежда. Ако магазинерът се опъва, защото го мързи да я отвори,  му се опъваш и ти. Разглеждаш кое къде се прибира, повдигаш да видиш колко е тежка.
Имат си един трик магазинерите- казват ти колко е безшумна, включват ти я и О! наистина е безшумна. Носиш  я в къщи, а тя е като циркуляр.  Да си знаеш, че в големите халета не се чува шумът така като в малко помещение и хич да не им се връзваш на глупостите. Единствено може да ти я включат да се увериш, че работи, но не и за тестване на шум. Специално при Ровента и Филипс има идентични модели, но с разлика в четките/аксесоарите и цвета и от там идва разликата в цената при еднакви модели. Избирай модели само с нужните ти аксесоари, за да не даваш излишни пари: ако си с паркет/плочки и не ти трябва турбо-четка, наприер, за какво да я плащаш и нея?!
Благодаря за съветите. Hug Ще отида до магазина, ще я разгледам внимателно и ще преценя дали ще я купя! Имам килими и ми трябва турбо четка да събира всички коси, тъй като жена и средно дълга коса, коси колкото искаш на пода, и пашкулчета и дребни неща на пода.

# 565

Имам "баба й, тази :

Позвам я с удоволствие, без грижи, над 12+ год. Тежи си, както вече са казали. За паижини, я вдигам на стълбата, с тръбите не стигам навсякъде. Частите никъде не се прибират, приставките за ъгли и тесни пространства и накрайника с мекичко за дивани се защипват на тръбата. Това не го правя, просто ги вадя от шкафа при нужда. Самата тръба с накрайника се закача отзад на прахосмукамката. Всеки път го правя, по-удобно ми я за прибиране / издърпвате от шкафа.
За мен е шумна, колкото всяко друга. Никак не е като в рекламата, детето спи, аз си чистя. Елементарно се почиства, филтър сменям 1 път в годината, може и по-рядко. Много съм доволна, бих я препоръчала.

# 566
О, моята е доста тиха, доколкото може да бъде. Но има един фокус - ако я пуснеш без маркуч и тръби е много по-тиха, отколкото с пълно оборудване, защото въздухът през маркуч и тръби създава шум. Но пак е по-тиха от повечето. Не, че може някой да спи докато чистиш до леглото му, но за прахосмукачка наистина е тиха.

# 567
Да така е, предполагам, че е Ultimate 10. Видях по телевизията:)

Някой има ли прахосмукачката на Бош, която рекламират, ако да доволни ли сте?
Къде я рекламират и коя е? Знаеш ли колко хора може да я имат, ама да не гледат реклами или да са в чужбина?

Общи условия

Активация на акаунт