Избор на прахосмукачка - 6

• 40 790
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
Ella11, защо не си купите робот — той има опции да се пусне само в определено помещение или опцията “спот”, която почиства площ от 1 м2.

# 601
Ella11, защо не си купите робот — той има опции да се пусне само в определено помещение или опцията “спот”, която почиства площ от 1 м2.

Имаме, не съм доволна. Искам нещо за бързо да смукна и да забравя. Не да ми върти и да бучи, не да вадя кабели. Ще видя и другата тема, благодаря.

# 602

Имаме, не съм доволна. Искам нещо за бързо да смукна и да забравя. Не да ми върти и да бучи, не да вадя кабели. Ще видя и другата тема, благодаря.
Я виж какво ми попадна:
https://karchershop.bg/product/kb-5-white
Такова нещо би ли ти вършило работа?

# 603
  • Варна
У баба ми има подобна - социалистическа подочистачка, която завърта четката си чрез бутане и работи в две посоки. После изсипваш над кофа. Като дете и като по-голям много обичах да минавам с нея по килимите и пътеките да обирам трохи, косми, влакна... И все още я има и е безотказна. Замества метенето и става за междинни почиствания между прахосмученията. Баба ми още я ползва. Напълно екологична и рециклируема.

# 604
Djordja, благодаря! Гледала съм ги метлите им, ама ми изглеждат странни и ненадеждни. 😀
Поръчах една на Джими, чакам я да дойде и ще дам отзиви (може би в другата тема)....

Общи условия

Активация на акаунт