Препарати за съдомиялна - 13

• 36 275
  • 544
  •   1
Отговори
# 540
  • Paris, France
Не виждам разлика. Пише, че миели по-бързо загоряло и на по-кратка програма, но реално са същите. Само веднъж съм ги купувала преди 4-5 години, но не мисля, че са променени. Същите са. Ако цената ви устройва, купувайте смело!

# 541
Напоследък (от 3-4 месеца) забелязвам, че много бързо ми се изчерпва гланцът (уточнявам, че не съм променяла настройките вече 6-та година).   В момента гланцът ми е на Финиш, но не го ползвам за пръв път и не го отдавам на марката,  преди него съм ползвала и други марки. Вярно е, че често (обичайно в почивните дни и понякога - през седмицата) пускам по 2 машини на ден, но и това не е новост за домакинството ни, а стандартна практика. 
Нямам никаква идея за причината, та ако на някой му се намира... Благодаря!

# 542
Здравейте, има ли вероятност препаратът (капсули или таблетки) да не се изплаква напълно?  Съдомиялна от класа на Бош и Миле и препарат Сомат/ФП/подобни. Въпросът ми е хипотетичен, а не в следствие от наблюдение.

Тази цена в Амазон добра ли е спрямо тази на същите капсули тук, на бг пазара?

Благодаря! 🍀

# 543
Аз да попитам,защо винаги имам едни следи по чашите? Искам да кажа,че никога не са идеално чиктш.
Имат някакви бели работи по тях,все едно като нещо засъхнало. Като го тръкна пада.
Постоянно сменям настройките на гланца и солта,за да видя дали ще излезнат чисти,ами не.
При вас чисто чисти ли ги вадите?

# 544
  • Paris, France
При вас чисто чисти ли ги вадите?
Да, поне в 99% от случаите. Машината ми е стара, 60см, за 15 кимплекта на 15+ години и мие с 10л без предварително изплакване и 13л вода с предварително изплакване. Слагам максимум 1/3 от указаната доза като мия с гел или прах, обикновено 1/4. Гланца нагласям на 2-3 за таблетки и 5 за прах. Гланцът ми е Finish lemon.

Такива бели неща ми остават понякога като ползвам скапани таблетки и капсули като Fairy original, Finish all n 1, Sun/Svelto обикновени. Затова ги избягвам или чупя на две.

Най-доволна съм от Fairy platinum plus в комбинация с гланц Finish, на 2 степен от 5. За чаши и не мръсни съдове ползвам гел на Филип. За загоряло - Sun/Svelto extra power.

В малка миялна, която мие с 5 или 6 литра вода може и капсулите да не се неутрализират напълно, защото няма достатъчно мръсотия и няма достатъчно вода да ги изплакне. Също в нова, супер екологична миялна, която мие 16 комплекта със 7 или 8 литра вода. Затова такава няма да си купя.

Здравейте, има ли вероятност препаратът (капсули или таблетки) да не се изплаква напълно?  Съдомиялна от класа на Бош и Миле и препарат Сомат/ФП/подобни.
Случи се на познати и на свекърва ми. Обясниха им, че новите им машини мият с много малко вода и затова не изплакват добре и им препоръчаха да мият с половин доза прах или гел. Свекърва ми си купи таблетки на Miele и казва, че с тях миела добре. Много са скъпи, обаче. Тъпо е да дадем 2000€ за миялна и да не можем да мием с каквото искаме. 

Ако сега си купувам миялна, ще взема по-нисък клас, която мие с повече вода. В едновремешна, от тези, дето миеха с 20-25 литра вода поне, не ми се е случвало да вадя влажни съдове или съдове със следи от препарат.

Общи условия

Активация на акаунт