Препарати за съдомиялна - 13

• 35 886
  • 535
  •   2
Отговори
# 510
  • На изток от Ада
Внимсвайте ! Аз счупих отделението за гланца капака . При затваряне го оставих по погрешка отворен .
Мм го лепи. Устойчиво лепило. Пак го счупих . Че със пластмаса.  На старата миялна това

Аз също съм с бош 2ра миялна.
Мн бързо отива гланца на новата

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:27 от nasito8988

# 511
Значи да не го оставя отворен за да излезе препарата така ли?
Дано стане с иглата.

# 512
Даже след изтеглянето със спринцовка бих пуснала поне два-три цикъла празни, за да съм сигурна, че няма остатък. Ако те притеснява отварянето на капака на контейнера за гланц, го затвори и пусни повече празни цикли - и дълги да са, няма да навреди. За да се изчерпи по-бързо, каквото е останало, настрой степента на гланца на максимална степен, после ще си го върнеш на обичайната.

# 513
  • На изток от Ада
Значи да не го оставя отворен за да излезе препарата така ли?
Дано стане с иглата.
ще стане чела съм го тук. Контейнера събира малко препарат

# 514
След като изтеглиш препарата със спринцовка, напълни го няколко пъти с вода, и пак изтегляй със спринцовката. Така отделението ще се почисти по-бързо от остатъкът препарат.

# 515
И на мен ми се беше случило нещо подобно. Бях го напълнила с веро Simple Smile И като не се сетих да питам тук си изплаквах на ръка съдовете, докато свърши препарата. После го напълних с вода и продължих с изплакването на ръка до второто изпразване.

# 516
Галолям зор с този гел за миене в отделението за гланца-край няма.
И като се ядосах днес,викам той гела е гъст може и хич да напуска.
И като клекнах  днес и като почнах- бутам вътре с иглато по 5 мл вода да разрежда и дърпам.
Сигурно 100 пъти.
Голяма играчка,капачките на коленете ми омекнаха 🤣 Ама му хванах цаката,така гъст гел излезе, успях да го промия. Та светна лампата 😻😻😻
Обаче имам бели капки по съдовете.
От какво да са? 🤔

# 517
  • София
Тези спринцовки са страхотни.
Аз я ползвам за хладилника, ако се запуши, но и за такива грешки са чудни.

# 518
  • София
Скрит текст:
Галолям зор с този гел за миене в отделението за гланца-край няма.
И като се ядосах днес,викам той гела е гъст може и хич да напуска.
И като клекнах  днес и като почнах- бутам вътре с иглато по 5 мл вода да разрежда и дърпам.
Сигурно 100 пъти.
Голяма играчка,капачките на коленете ми омекнаха 🤣 Ама му хванах цаката,така гъст гел излезе, успях да го промия. Та светна лампата 😻😻😻
Обаче имам бели капки по съдовете.
От какво да са? 🤔
Скрит текст:

Заредихте ли гланц във вече почистеното отделение? Липса на гланц е най-честата причина за такива капки.

# 519
Не съм сложила гланц,изчаквам още една-две съдомиялни  да пусва,хубаво да се измие и ще го заредя.
А какъв да купя,има ли значение? В съдомиялната имаше малка опаковка на finish.
Виках си, е кво толкова е тази съдомиялна,но снощи пеках една кайма между хартия на детето да си прави дюнер.
И олиото беше изтекло в  тавата и загоряла,до черно. Камък,няма чистене.
Викам брей,сега трябва да кисна,с какво ще го търкам?
А понеже е голямата тава от фурната и незнам дали ще я събере мойта 45см.
И викам я да,я навра в миялната,пък,ако се измие,измие.
Наврях я отдолу,една капсула  Fairy platinum gold,по ваш съвет,натиснах интензивно и,воала ,изми се 😊
Много се изкефих,ама незнам дали е педно такива загорели работи да ги слагам,да не се повреди 🤔

# 520
Наврях я отдолу,една капсула  Fairy platinum gold,по ваш съвет,натиснах интензивно и,воала ,изми се 😊
Много се изкефих,ама незнам дали е педно такива загорели работи да ги слагам,да не се повреди 🤔
Мийте спокойно, няма да се повреди.
Нали това ѝ е работата на машината.

# 521
Че нали е затова машината, какво да й се повреди?! То чистите и баба знае да ги измие...
Мий си спокойно и мацай спокойно Simple Smile

# 522
  • София
Само гледай да няма остатъци от храна. Аз избутвам с вилица или салфетка в кофата и толкова.
На 2-3 месеца пускам почистващ цикъл с препарат за миялни.

# 523
Привет.
Заредила съм гланц на 4 степен ,солта е на 5 степен,но пак имам капки по съдовете.
Дали солта не е много?

# 524
Тия настройки според твърдостта на водата ли са?

Общи условия

Активация на акаунт