Препарати за съдомиялна - 13

• 35 813
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
Тия настройки според твърдостта на водата ли са?
Амиии,пише,че в Пазарджик твърда.
Долу-горе по това се ориентирах

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 22:25 от FBID1400338511

# 526
  • Paris, France
Прекалено много гел, прах или голяма таблетка при леко замърсена посуда може да остави някакви капки дори и с гланц, настроен на максималното.

Програмата за чаши (Ако са за вино, вода и са от фино стъкло) е на ниска температура, около 40-45°С. Забелязах, че при равни други условия, на ниска температура остават повече следи от препарата. Ако стъклото би издържало по-висока температура, пробвайте друга програма, на 50, 60, 65 или 75°С.

С капсулите на Fairy Platinum plus никога, по нищо не намирам капки. Препоръчвам ги с две ръце.

Когато мия с гел, никога не слагам повече от една четвърт от дозата, която е показана на опаковката и винаги всичко е измити перфектно. Същото правя като слагам прах.

Най-доволна съм от гланца на Finish. Пробвала съм и други, като скъпия на Sun/Svelto, но не гланцират и не сушат толкова добре.

А следите от капки се махат лесно с влажен парцал, та не са болка за умиралка.

Честита Коледа на всички празнуващи днес. 🎄

# 527
Прекалено много гел, прах или голяма таблетка при леко замърсена посуда може да остави някакви капки дори и с гланц, настроен на максималното.

Програмата за чаши (Ако са за вино, вода и са от фино стъкло) е на ниска температура, около 40-45°С. Забелязах, че при равни други условия, на ниска температура остават повече следи от препарата. Ако стъклото би издържало по-висока температура, пробвайте друга програма, на 50, 60, 65 или 75°С.

С капсулите на Fairy Platinum plus никога, по нищо не намирам капки. Препоръчвам ги с две ръце.

Когато мия с гел, никога не слагам повече от една четвърт от дозата, която е показана на опаковката и винаги всичко е измити перфектно. Същото правя като слагам прах.

Най-доволна съм от гланца на Finish. Пробвала съм и други, като скъпия на Sun/Svelto, но не гланцират и не сушат толкова добре.

А следите от капки се махат лесно с влажен парцал, та не са болка за умиралка.

Честита Коледа на всички празнуващи днес. 🎄
Аз купих вчера Fairy platinum само.
Дали са и те хубави?
Finish quantum,категорично не ми харесват,защото не се разтварят

# 528
  • София
Привет.
Заредила съм гланц на 4 степен ,солта е на 5 степен,но пак имам капки по съдовете.
Дали солта не е много?

Не знам каква е твърдостта на водата ви, но тъй като и двете настройки са зависими от нея, би тгрябвало и двете да са на еднакво ниво.

Според данните в нета, твърдостта в цялата област е между 9 и 18 немски градуса, което според книжката по-скоро отговаря на степени 2, 3 и 4, отколкото на 5. Може да се обадите във ВиК и да попитате за твърдостта във вашия район или да намерите тестови лентички и сама да я измерите.

Ако не разполагам с данни, аз бих настроила и двете неща на 2 или на 3.

# 529
Добреще пробвам на 3 да са и двете,пък да видим

# 530
  • Paris, France
Аз купих вчера Fairy platinum само.
Дали са и те хубави?
Finish quantum,категорично не ми харесват,защото не се разтварят

Хубави са и мият като Platinum plus, но не сушат толкова добре. Мисля, че ще оставят по-малко капки от Quantum.

# 531
Здравейте и За много Години. Да бъдем здрави и спокойни😊
Забелязах капки по чашите и ивици по капака. Иначе мие,но защо се получава така?

# 532
  • на дъното
От година имам съдомиялна и по препоръка от форума ползвах до скоро таблети на FP,но реших да сменя с тези

И както казват някои хора FP ряпа да яде 😉.
Много съм доволна 🙂 то блясък то чистота дори и на съдомиялната и този прословут аромат го няма,който ме дразнеше.
Веднага се заредих с още един пакет,че като ги знам ДМ как постоянно изчезват продукти за винаги или дълаг период 😉
П.п Честита Нова Година 🤗

Последна редакция: сб, 03 яну 2026, 06:18 от silviayo

# 533
  • На плажа
Здравейте,някой има ли наблюдения за тези таблетки на Frosh-https://www.biobabycare.bg/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8% … 0%b8%d0%bc%d0%be/

# 534
От година имам съдомиялна и по препоръка от форума ползвах до скоро таблети на FP,но реших да сменя с тези

Много съм доволна 🙂 то блясък то чистота дори и на съдомиялната и този прословут аромат го няма,който ме дразнеше.
Веднага се заредих с още един пакет,че като ги знам ДМ как постоянно изчезват продукти за винаги или дълаг период 😉
Тези си ги купувах от Германия,там са 3,95 евро,имах и талон за -10%,та излизаха 3,56 евро пакета.Миналата година се заредих и до скоро имах.Много,много добре измиват. Декември пак бях в Германия,но си накупих Сомат 5 в 1 - 44 бр за 5,70 евро- с три пакета се прибрах! Цените там са са съвсем нормални на фона на цените тук.

# 535

Днес специално влязох в ДМ за да видя дали има от тях и си взех една опаковка за проба. Честно казано нямам търпение да ги изпробвам, но имам още някоя таблетка от FP и искам да ги изхабя, преди да отворя следващ пакет, но не знам дали ще издържа Grinning
Иначе и аз откакто имам съдомиялна съм ползвала само FP.

Общи условия

Активация на акаунт