Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №24

• 52 924
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
Само да кажа , че кървенето продължава. Доктора каза , че трябва да се направи
Хистероскопия   😟.
хормонът не помогна ли?

# 571
Аз винаги съм смятала, че трябва да сме активни пациенти. И процедирам така.
Смятам и че в темата сме достатъчно интелигентни, че да знаем, че трябва поне веднъж в годината да правим цитонамазка, да преглеждаме гърди, микробиология, общ АГ преглед.
Нямам нужда някой лекар да ме държи за ръчичката и да ме наставлява.
Чета, информирам се за състоянията си (включително за премено-), добавки, витамини, хранене, движение.
Не очаквам от някой лекар да ми ги казва, те и повечето не са толкова компетентни за тези неща.

# 572
  • Бургас/Пз
То голяма част сме така. Но това не означава, че е правилно да е такова здравеопазването . Ние сме активни пациенти по принуда 🤗 Понякога наистина е странно лекарят да знае по-малко от пациента, само защото вторият чете и се интересува. Ами на първия това му е професията, не трябва ли той да е поне толкова информиран, ако не повече.

Може ли да споделите какво ви е мнението за Ремифемин??

# 573
Здравейте,
Хистероскопия   😟.
хормонът не помогна ли?
Ами кървенето намаля, но не спира…

# 574
Здравейте,
Хистероскопия   😟.
хормонът не помогна ли?
Разбирам те, но не се тревожи, хистероскопията не боли...резултатът не е ясно, че ще е лош, има много случаи, когато няма проблем, а кръвта не спира. При мен след като вървя 2 седмици, почнах хормона. Дано не тръгне пак, че вече ще откача! Hands Pray

# 575
Момичета, тия от вас, които приемат Вечерна иглика, в каква дозировка я пиете? От няколко месеца пулсът ми е все над 90, че и над 100, и хич не ми е комфортно. А тия горещи вълни - и денем, и нощем са ужасни. И от коя марка сте доволни? Спряла съм се на Natural factors, но ще изчакам мнения.

# 576
МВИ се приема 2 х 1500 мг, след по-мазно хранене.

# 577
Аз пия 2Х1300 на Now Food.Не съм усетила разлика при вълни и сърцебиене.Регулира ми цикъла и ПМС.

# 578
Здравейте,
Хистероскопия   😟.
хормонът не помогна ли?
Разбирам те, но не се тревожи, хистероскопията не боли...резултатът не е ясно, че ще е лош, има много случаи, когато няма проблем, а кръвта не спира. При мен след като вървя 2 седмици, почнах хормона. Дано не тръгне пак, че вече ще откача! Hands Pray
Притеснявам се , защото днес ме приеха за колоно и гастроскопия . Хемоглобина от 100 мин седмица вече е 92 . Докато ме гледа на ехограф докторката каза
“ Нещо матката не ти е наред, махай я “
…..

# 579
Здравейте,
Хистероскопия   😟.
хормонът не помогна ли?
Притеснявам се , защото днес ме приеха за колоно и гастроскопия . Хемоглобина от 100 мин седмица вече е 92 . Докато ме гледа на ехограф докторката каза
“ Нещо матката не ти е наред, махай я “
…..
ООООх, разбирам те напълно, ще ти стискам палци много, много, дано всичко е наред. Ако трябва махай я!

# 580
Фрегата, аз не разбрах пи ли хормон въобще? Иди при друг гинеколог за второ мнение. Не разбирам как не са видяли, ако има проблем наистина.

# 581
Фрегата, аз не разбрах пи ли хормон въобще? Иди при друг гинеколог за второ мнение. Не разбирам как не са видяли, ако има проблем наистина.
Пила е, не спира! Може да е ендометриоза, което не е болка за умиране, може да е полип! Ще й стискаме палци на миличката, всичко ще е наред!
Няма какво да ходи на друг лекар, хистероскопия най добре, да се успокои!

# 582
Да , пих хормон , не спря  . Даже и в момента го пия.  Не е обилно кървенето. На моменти е като нормален цикъл, на моменти по- слабо.  Нямам време да ходя и да търся друг лекар.Искам всичко да минава , че нямам сили вече 😥

При полип знам, че е нормално да имаш обилен цикъл ,зацапване,   кървене между отделните цикли  но продължителен … дали е възможно?

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 20:36 от Fregata

# 583
Стискам палци всичко да мине бързо и скоро да забравиш за проблема! Дръж ни в течение как си.

# 584
Моята приятелка имаше полип и не спираше. Аз нямам полип и при мен също не спира! Всичко може да е, дано няма лошо. Гинеколога не забеляза ли проблем, освен кистата. Примерно миома. На една колежка с миома не спираше, падна й хемоглобина. Махнаха матката, вече минаха 10 години, цъфти жената, даже отслабна!

Общи условия

Активация на акаунт